Kırıkkale'de kabusu yaşayan Kardelen Kamişli: “Kırıkkale’de nüfuzu olan kişilerin delil karartması söz konusu

Kırıkkale'de kabusu yaşayan Kardelen Kamişli: “Kırıkkale’de nüfuzu olan kişilerin delil karartması söz konusu

Kırıkkale'de kabusu yaşayan Kardelen Kamişli... İş için gittiği Kırıkkale’de kaldığı otel odasında dehşet dolu anlar yaşayan Elektrik Mühendisleri Odası Ankara Şube Yöneticisi Kardelen Kamişli, otel yöneticilerinin olayın yaşandığı kattaki güvelik kamerasının çalışmadığını iddia ettiğini aktardı.

Elektrik Mühendisleri Odası Ankara Şube Yöneticisi Kardelen Kamişli, iş için gittiği Kırıkkale’de Carmine Otel'de kalmıştı. Gece habersizce odasına giren Seyit Muhammet Sarı’yı karşısında gören Kamişli, Sarı’yı polise ilk bildirdiğinde “Rüya görmüş olabilirsiniz hanımefendi” yanıtı almıştı. Sarı daha sonra ifadesi alınarak serbest bırakılmıştı. Kamişli sesini sosyal medyadan duyurmaya çalışmıştı. 9 Eylül günü yaşanan olay hakkında ANKA’ya konuşan Kamişli, gece yarısı uyandığında Sarı’yı gördüğünde şok olduğunu söyleyerek, “Şahıs ‘Sen kimsin?’ diye sorduğumda ‘Sen Nurbanu’nun arkadaşısın’ dedi. Ayakkabısını çıkarmaya çalışırken, hışımla yatağımdan kalkabildim. Yataktan kalkmaya çalıştığımda beni tutmaya çalıştı. Sarhoşluğunun da etkisiyle beni tutamadı. Resepsiyondaki görevliyi aradım. Çünkü en yakındaki telefon otel telefonuydu. Resepsiyonu aradığımda bavulumun üzerindeki ceketini de alarak, kaçıp gitti. Ne kadar zaman odamda durduğunu maalesef bilmiyorum” ifadelerini kullandı.

'2 KİŞİNİN ODASINA DAHA GİRMİŞ'

Kamişli, resepsiyon görevlisi ile görüştükten sonra odasının kapısını kapattığını ancak kapının tekrar çalındığını belirterek, devamında yaşananları şöyle anlattı: “Kapıyı açtığımda sessiz ol anlamında ‘Hişştt’ diye ses duydum. Sessiz ol anlamında işaret yapıyordu. Hemen kapıyı kapattı, polisi aradım. Odamdan çıkamadığımı, burada elindeki sigarayı bıraktığını ve delil olduğunu söyledim. Polis odama dahi gelmedi. (Sarı) Hatta başka kişilerin de odasına girmiş. Polis ilk gelişinde diğer odasına girilen kişiler de şikayetçi olmadığı için gitmiş. Daha sonrasında ben artık yakaladığını ve gittiğini görevliden teyit ettiğimde, aşağında 2 beyefendiyle karşılaştım. (Sarı’nın) Onların da odasına girdiğini ve hatta birini yumrukladığını anlattılar, fakat kendilerinin şikayetçi olmayacaklarını söylediler. Ben şikayetçi olacağımı ilettim ve şahsın derhal tutuklanmasını istedim. Polisi tekrar aradım. Gözaltına alındı ve ifadesi alındıktan sonra bırakıldı.”

‘DELİL KARARTMA SÖZ KONUSU’

Otelden şikayetçi olan Kamişli, Sarı’nın kartlı giriş yapılabilen odasına nasıl girdiğinin açıklanmasını isteyerek, “Otel maalesef olayın yaşandığı kattaki kameraların bozuk olduğunu söylüyor. Kartlı geçiş sistemlerinde sadece benim odamdaki kartımın kullanıldığını iddia ediyor. Ben uyurken, bu kartla nasıl giriş çıkış yapılıyor. Delil karartma söz konusu. Kırıkkale’de nüfuzu olan kişilerin delil karartması söz konusu” diye konuştu.

"Kırıkkale'de kabusu yaşayan Kardelen Kamişli: “Kırıkkale’de nüfuzu olan kişilerin delil karartmas." haberi, 11 Eylül 2020 tarihinde yazılmıştır. 11 Eylül 2020 tarihinde de güncellenmiştir. Politika kategorisi altında bulunan Kırıkkale'de kabusu yaşayan Kardelen Kamişli: “Kırıkkale’de nüfuzu olan kişilerin delil karartmas.. haberi 2020 yılına aittir. Bu haberin yanı sıra sayfamızda birçok güncel bilgi ve son dakika haberler yer almaktadır. Kırıkkale'de kabusu yaşayan Kardelen Kamişli: “Kırıkkale’de nüfuzu olan kişilerin delil karartmas.. 2024 konusundaki bu haber içeriği objektif bakış açısının yansımasıdır. Politika konusunda 03 Mayıs 2024 tarihlidir, bugüne ait güncel gelişmelerden haberdar olmak için bizi Twitter ve Facebook sayfalarımızdan takip edin.

YORUM YAZ

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
SON HABERLER
  1. 15:49 İki yılı kalmıştı: ABD güçleri o ülkede süresiz kalacağını açıkladı
  2. 15:47 Nisan Ayında Otomotiv Satışlarında Yüzde 22,3'lük Düşüş: Fiat Liderliğini Sürdürüyor
  3. 15:46 Britney Spears'tan sinir krizi geçirdiği iddiasına yanıtladı: 'Bu işin arkasında annem var'
  4. 15:43 Amcasının Heimlich manevrası 3 yaşındaki yeğenini ölümden kurtardı: O anlar güvenlik kamerasında!
  5. 15:42 Ali Koç, TFF seçimine ilişkin açıklamada bulunuyor
  6. 15:37 Apple'ın Geliri Beklentileri Aştı, Ancak iPhone ve iPad Satışlarında Düşüş Gözlendi
  7. 15:32 Fransız bankasından dolar-TL açıklaması geldi: Yıl sonunda 36 lira olacak
  8. 15:27 DEM Parti-CHP görüşmesi sonra erdi: Şu ana kadar kayyım yaşanmamasından memnuniyet duydum
  9. 15:27 Nisan Ayında Türkiye Enflasyonu Yükseldi
  10. 15:25 Davutoğlu'nun İsrail ile ticareti protesto için planladığı yürüyüşün iptal edildiği açıklandı
  11. 15:19 Arda Güler'in Yükselişi: Real Madrid'de İlk 11'e!
  12. 15:13 Borçlarını ödeme yeteneği olmayanlar bu stratejiyi kullanıyor
  13. 15:13 Çok ciddi zam geliyor! Akşam mumla oturtacak elektrik zammı için önemli tarih belirtildi
  14. 15:13 Merkez Bankası, kredi büyümesindeki yavaşlamaya vurgu
  15. 15:06 Airbnb, Yukarı Bak Filminin İkonik Uçan Evinin Gerçek Bir Replikasını İnşa Ediyor
  16. 15:04 Türk savunma endüstrisinin dev şirketi halka arz edilecek: Hisse fiyatı açıklandı
  17. 15:04 O rakı grubuna da zam geldi!
  18. 15:04 O tarih için dolar tahmini herkesi şaşırttı! 36 TL olacak
  19. 14:54 Mahalle Ortasında Büyük Kavga! Hazal Kaya'nın Annesi Kiracıyı Evden Kovdu!
  20. 14:54 AK Parti zenginlerden mi yoksullardan mı yana: Metropol Araştırma'nın anket sonuçları
Politika Haberleri