Konya'da, dehşet veren baltalı cinayetin kamera görüntüleri ortaya çıktı

Konya'da, dehşet veren baltalı cinayetin kamera görüntüleri ortaya çıktı

Konya'da, dehşet veren baltalı cinayetin kam... Konya'da, bir arkadaşının kendisine tacizde bulunduğunu iddia eden şahıs, demir saplı bir baltayla arkadaşını vahşice öldürdü. Cinayet anına ait dehşet verici güvenlik kamerası görüntüleri ortaya çıktı.

 

Konya'da, kendisine tacizde bulunan arkadaşını demir saplı bir baltayla öldüren şüphelinin, dehşet verici güvenlik kamerası görüntüleri yayınlandı. Olayın ardından yakalanan yabancı uyruklu şüpheli, mahkemeye çıkarıldı ve tutuklandı.

 

Olay, geçtiğimiz Salı günü saat 20.30 civarında Karatay ilçesine bağlı Fevzi Çakmak Mahallesi'nde bulunan bir sanayi sitesinde meydana geldi. Sanayi sitesinin güvenlik görevlisi, devriye gezerken yerde yaralı bir kişiyi fark etti. İhbar üzerine sağlık ve polis ekipleri olay yerine sevk edildi. Sağlık ekipleri yaralının yaşamını yitirdiğini tespit etti. Hayatını kaybeden kişinin yabancı uyruklu 25 yaşındaki Abdulvasi Hasani olduğu belirlendi. Yapılan incelemelerin ardından Abdulvasi Hasani'nin cesedi, otopsi için Konya Şehir Hastanesi morguna götürüldü.

KANLI KIYAFETLER ÇAMAŞIR MAKİNESİNDE BULUNDU

 

Olaydan sonra kaçan şüpheliyi yakalamak için Konya Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şubesi Cinayet Büro Amirliği dedektifleri, cinayetin işlendiği sanayi sitesindeki güvenlik kamerası görüntülerini inceledi. Yapılan analizler sonucunda Abdulvasi Hasani'nin bir kişi tarafından baltayla saldırıya uğradığı belirlendi. Dedektifler, çalışmalarını derinleştirdikçe, cinayet zanlısının öldürülen Abdulvasi Hasani'nin arkadaşı olan Seyfullah Muradi olduğunu tespit etti.

KAN DONDURAN CİNAYET KAMERADA

Kamera görüntülerinde, sanayi sitesinde bir süre yürüyen Seyfullah Muradi'nin yanında bulunan arkadaşı Abdulvasi Hasani'ye baltayla defalarca saldırdığı açıkça görülüyor. Görüntülerin ardından cinayet zanlısını yakalamak için harekete geçen cinayet büro dedektifleri, zanlıyı çalıştığı fabrikanın yatakhanesinde buldu. Yatakhanede yapılan aramada, çamaşır makinesinin içinde kanlı kıyafetler ve olay yerine yakın bir yerde ise zanlının kullandığı demir saplı baltayı ele geçirdi.

"DELİLLERDEN KURTULMAK İÇİN YATAKHANEYE GİTTİM"

Cinayet zanlısı Seyfullah Muradi, gözaltına alındıktan sonra Asayiş Şube Müdürlüğüne götürüldü. Zanlının ilk ifadesinde, Abdulvasi Hasani'nin kendisine tacizde bulunduğunu söyleyerek, "Daha sonra tartışmanın ardından konuşmak için evden çıktık. Yatakhaneden çıkarken yanıma demir saplı balta aldım. Yürürken çıkan tartışma sonrasında kafasına baltayla vurarak öldürdüm. Daha sonra delillerden kurtulmak için tekrar yatakhaneye gittim," dediği öğrenildi.

"Konya'da, dehşet veren baltalı cinayetin kamera görüntüleri ortaya çıktı" haberi, 09 Şubat 2024 tarihinde yazılmıştır. 09 Şubat 2024 tarihinde de güncellenmiştir. 3. Sayfa kategorisi altında bulunan Konya'da, dehşet veren baltalı cinayetin kamera görüntüleri ortaya çıktı haberi 2024 yılına aittir. Bu haberin yanı sıra sayfamızda birçok güncel bilgi ve son dakika haberler yer almaktadır. Konya'da, dehşet veren baltalı cinayetin kamera görüntüleri ortaya çıktı 2024 konusundaki bu haber içeriği objektif bakış açısının yansımasıdır. 3. Sayfa konusunda 03 Mayıs 2024 tarihlidir, bugüne ait güncel gelişmelerden haberdar olmak için bizi Twitter ve Facebook sayfalarımızdan takip edin.

Kaynak:İHA

YORUM YAZ

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
SON HABERLER
  1. 03:13 GKN Kargo iflas bayrağını çekti: Futbol kulüplerine sponsor oluyordu!
  2. 03:10 Lexus, Türkiye'de yeni modeli LBX'i tanıtımını yayınladı
  3. 02:58 En uzun menzile sahip elektrikli otomobiller listesi açıklandı!
  4. 02:56 Uygun fiyatlı lüks elektrikli otomobil mi almak istiyorsunuz? Starlight EV modeli tam size göre!
  5. 02:53 2024 Cupra Leon özellikleri ve fiyatı açıklandı!
  6. 02:51 Farklı markaların ikiz kardeşi modeller gündemde
  7. 02:49 Citroën elektrikli araç modelleri ve özellikleri açıklandı
  8. 02:29 Dört burç bu hafta talihli
  9. 02:27 Beş senedir beklenen özellik sonunda geliyor!
  10. 02:25 ChatGPT'ye rakip olacak sohbet botu iOS'a geldi: AppStore üstünden indirilebilir!
  11. 02:23 Avrupa Birliği’nde şirketlerin yüzde sekizi yapay zekadan yararlanıyor!
  12. 02:21 Dışı çıtır çıtır, içi sulu sulu: Kalem böreğini unutturan lezzet!
  13. 02:20 BMW Modellerindeki 'i' takısını kaldıracağını açıkladı
  14. 02:19 Uzmanlar ortaya çıkardı: İmzanız tüm karakterinizi ele veriyor!
  15. 02:18 Lucid Motors'un Yeni Modeli Çığır Açıyor!
  16. 02:18 Canan Karatay’dan acil uyarı: Gerçeği sağlık sahtesi zehir! Rengi ve kokusuna dikkat
  17. 02:16 Bedelli askerlik ücretlerine zam geliyor! Tüm tahminler dudak uçuklatıyor
  18. 02:13 Hamas: Düşman Refah operasyonunu gerçekleştirirse müzakereler durdurulur!
  19. 02:10 CHP lideri Özgür Özel'den Cumhurbaşkanı Erdoğan'a 10 bin liralık hediye
  20. 01:45 İran'dan İngiliz bakanın da dahil olduğu yaptırım listesi gündemde
3. Sayfa Haberleri