Metin Akpınar’ın kızı Sevgi Nebioğlu ilk kez konuştu: Bizi kucaklasa bu olaylar asla yaşanmazdı

Metin Akpınar’ın kızı Sevgi Nebioğlu ilk kez konuştu: Bizi kucaklasa bu olaylar asla yaşanmazdı

Metin Akpınar’ın kızı Sevgi Nebioğlu ilk kez... Metin Akpınar‘ın ikiz kızlarından Sevgi Nebioğlu Katkıcı ilk kez açıklama yaptı. Nebioğlu olarak kalacağını belirten Sevgi Nebioğlu Katkıcı, “Akpınar olarak anılmak istemiyorum” dedi.

Usta oyuncu Metin Akpınar’ın evlilik dışı ilişkisinden dünyaya gelen Duygu ve Sevgi Nebioğlu ikiz kardeşler açıklamalarıyla gündemden düşmüyor.

Duygu Nebioğlu’nun peşinden Ankara Masası adlı YouTube kanalına katılan Sevgi Nebioğlu Katkıcı da sessizliğini bozdu.

Yıllardır kardeşiyle birlikte mücadele ettiğini belirten ve anne babasına sitem eden Katkıcı, “Annelik, anne karnında başlar. Annemizin bizi terk ettiğini duyunca çok üzülmüştüm. Bir anne, bunu nasıl yapar dedim. İki aylıkken bizi bırakmış. Anne olduğumda anladım. Bana ‘Ben senin annenim’ dedi. ‘Hayır sen benim annem değilsin’ yanıtını verdim. ‘Neden bıraktın dedim?’ ve hiçbir açıklama yapmadı. Metin Bey’e de sordum, ‘Bizi bildiğiniz halde neden bıraktınız’ dedim. Metin Bey inkar etse de bir süre biyolojik annemizle görüştü” şeklinde konuştu.

‘METİN AKPINAR BİZİ KUCAKLASA BU OLAYLAR YAŞANMAZDI’

Annesine daha çok kızdığını söyleyen Katkıcı, “İki aylık bir çocuk sokağa atılır mı? Terk etmedir bu. Ne arayıp ne sormuş. Kardeşimi de tebrik ediyorum. Hep daha çok çaba sarf etti bu süreçte. Metin Akpınar bizi kucaklasa bu olaylar asla yaşanmazdı” dedi.

‘ÖZDENER BABAMIN YERİNİ ASLA TUTAMAZ’

Annesinin kardeşi ile kendisini terk etmesini kabullenemediğini söyleyen Katkıcı, “Nüfusuna geçmedik. Özdener babamın nüfusundayız. Ben de Nebioğlu olarak kalacağım. Akpınar olarak anılmak istemiyorum. Babalık yapıp kıymet verseydi belki fakat Özdener babamın yerini asla tutamaz. Metin Bey’in açıklamasındaki ‘Böyle bir anlamsız olay’ ifadesi çok kırıcı. Ve bunu bir baba söylüyor. Çok acı verici bir olay. Bu açıklamanın bir kağıda dökülmesini beklemezdim. Bizim gibi açık yüreklilikle konuşmasını beklerdim ” diye konuştu.

Katkıcı, “3-4 defa kulaklarımdan ameliyat geçirdim. İşitme kaybı yaşadım. Sonra dünyanın en güzel insanları karşımıza çıktı. Çok vicdanlı insanlar. Bizi hiç bırakmadılar. Annemler çocuk başvurusunda bulunduklarında iki kız çocuğu var demişler, hangisini almak istersiniz demişler. Babam ikiz kardeşler, et tırnaktan ayrılmaz, biz ikisinin de anne-babası olacağız demişler” ifadesini kullandı.

‘BABA GİBİ DAVRANMADI HÂLÂ ARAMADI’

Katkıcı, “Bundan sonra ne bekliyorsunuz?” sorusuna ise şu yanıtı verdi:

“Önce bunu görüp yaşamak lazım. Kendisi hala bizimle iletişime geçmediyse kabul edememiştir. Baba gibi davranamadı. Ben ondan hemen telefon beklerdim. Hâlâ aramadı. Sessizliğini koruyor. Çok üzücü.”

‘BAŞKA BİRİ OLSA DA BİZ DAVA AÇARDIK’

Katkıcı’nın “Bunca yıl sonra ortaya çıktılar. Miras peşindeler mi? şeklinde tepkiler için ne söylersin? Bu davayı neden açtınız?” sorusuna yanıtı ise şu şekilde:

“Bizi kabul etmesi için. Başka biri de olsa biz o kişiye de biz dava açardık. Annemizi biliyorduk fakat babamızı bilmiyorduk. Parası için değil hayır. Kendisi sanatçı olduğu için bu süreçler yaşandı. Biz gene babamız kim diye merak ederdik. Bu Metin Bey olduğu için böyle çok konuşuldu” yanıtını verdi. 

"Metin Akpınar’ın kızı Sevgi Nebioğlu ilk kez konuştu: Bizi kucaklasa bu olaylar asla yaşanmazdı" haberi, 23 Ekim 2023 tarihinde yazılmıştır. 23 Ekim 2023 tarihinde de güncellenmiştir. Gündem kategorisi altında bulunan Metin Akpınar’ın kızı Sevgi Nebioğlu ilk kez konuştu: Bizi kucaklasa bu olaylar asla yaşanmazdı haberi 2023 yılına aittir. Bu haberin yanı sıra sayfamızda birçok güncel bilgi ve son dakika haberler yer almaktadır. Metin Akpınar’ın kızı Sevgi Nebioğlu ilk kez konuştu: Bizi kucaklasa bu olaylar asla yaşanmazdı 2024 konusundaki bu haber içeriği objektif bakış açısının yansımasıdır. Gündem konusunda 01 Mayıs 2024 tarihlidir, bugüne ait güncel gelişmelerden haberdar olmak için bizi Twitter ve Facebook sayfalarımızdan takip edin.

Serkut Bozkurt Genel Yayın Danışmanı
SON HABERLER
  1. 10:54 Murat Yetkin yazdı: 1 Mayıs ve Erdoğan'ın Taksim öfkesi
  2. 10:49 Doğal gaz faturaları artık 150 lira daha fazla gelecek
  3. 10:43 Burcu Köksal, belediyede 'kayıt cihazı ve gizli kamera' olduğunu iddia etmişti: Vali yanıtladı
  4. 10:38 Özel ve İmamoğlu Saraçhane'de: Taksim tam olarak özgür olana kadar mücadelemizi sürdüreceğiz
  5. 10:32 Aston Martin, Alonso'nun Çin'de aldığı ceza için inceleme talep etti
  6. 10:27 Nazi komutanının evinde cesetler bulundu: Bir aile yer altına gömülmüş
  7. 10:22 Nihal Candan'dan eleştirilere yanıt: İnsanlar bizden nefret ettiği için ömür boyu mu yatacağız
  8. 10:18 CHP'li Cumhur Uzun'dan yasa teklifi: Ücretsiz doğalgaz bir yıl daha uzatılsın
  9. 09:51 Türkiye'nin tamamında geçerli olacak: Emeklilerin hepsi ücretsiz faydalanacak
  10. 09:47 12 şehirde IŞİD'e operasyon: 41 gözaltı
  11. 09:40 Karar yazarı Mehmet Ocaktan: Kutuplaştırıcı siyasetin raf ömrü doldu, şimdi müzakere zamanı
  12. 09:34 Kibariye ihanet iddialarıyla ilgili konuştu: Yapmayan yok
  13. 09:31 Doğukan Güngör'den Müjdat Gezen'e cevap: Gayet mutluyuz
  14. 09:23 Buğra Gökce: İmar affı katliama davet belgesidir
  15. 09:17 WhatsApp: Milyonlarca kişi uygulamaya gizlice erişim sağlıyor
  16. 09:12 Ankara’da sağanak yağış: Evleri su bastı, araçlar yolda mahsur kaldı
  17. 09:06 Ekrem İmamoğlu'ndan 1 Mayıs mesajı
  18. 09:01 İflas haberleri artarken o şirket 90 bin lira maaşla personel alıyor: İşte detaylar
  19. 08:54 Cem Garipoğlu’nun otopsi görüntüleri ortaya çıktı
  20. 08:48 Diyanet İşleri Başkanlığı’nın filosundaki araç sayısı ortaya çıktı: 408 araç
Gündem Haberleri