Mutluluk Çubuğu Nedir Ve Mutluluk Çubuğu Ameliyatı

Mutluluk Çubuğu Nedir Ve Mutluluk Çubuğu Ameliyatı

Mutluluk Çubuğu Nedir Ve Mutluluk Çubuğu Ame... Mutluluk çubuğu implantları 40 yılı aşkın süredir kullanılmaktadır ve iktidarsızlık sorunu yaşayan erkekler için uzun vadeli bir tedavi seçeneğidir.

Penis implantı son derece etkili ve yüksek derecede güvenilir kabul edilir. Dünya genelinde yaklaşık 600.000 erkeğin aktif ve tatmin edici bir cinsel hayata dönmesine yardımcı olmuştur. Mutluluk çubuğu cihazı tamamen vücuda penis içine yerleştirilir. Seks yeteneğini geri kazandıracak gizli ereksiyon desteği sağlar. Hastalar % 98 oranında penis implantı yaptırdıkları için memnun olduklarını ifade ederler.

Mutluluk Çubuğu Çalışma Prensibi

Üç parçalı bir mutluluk çubuğu implantı, peniste tamamen gizlenmiş bir çift sıvı dolu silindirden, skrotumda küçük bir pompadan ve alt karın bölgesinde bir tuz deposundan oluşur. Geniş bir uzunluk aralığı, hastalar için kişiselleştirilmiş bir uyum sunar. Skrotumdaki pompaya basmak ve serbest bırakmak, sıvıyı rezervuardan silindirlere pompalayan bir cihazı etkinleştirir. Silindirler daha sonra çevresi (bazı varyasyonlarda) ve uzunluk olarak genişleyerek, şişmeyi sertleştiren doğal ereksiyonu taklit eder.

Enfeksiyonu önlemek için antibiyotikler mutluluk çubuğu yüzeyine yerleştirilebilir. Kilit değerinin otomatik şişmeyi azaltması amaçlanmıştır. Tek dokunuşla pompa üzerindeki düğmeye basarak cihazdaki havayı boşaltın. Bundan sonra penis yumuşak, sarkık ve doğal hale gelir. Yarı sert veya esnek cihazlar olarak bilinen başka penis implantları da vardır. Her penis implantı tipinin kendine özgü özellikleri ve faydaları vardır. Bu nedenle sizin için en uygun olanı seçmek çok kişisel bir karardır.

Mutluluk Çubuğu Operasyonundan Sonra

Mutluluk çubuğu implantından sonra muhtemelen ağrı kesici ilaç almanız gerekecektir. Hafif ağrı birkaç hafta sürebilir. Ayrıca enfeksiyonu önlemek için bir hafta antibiyotik almanız gerekebilir. Doktorunuz, iyileşme sürecinde aşağı doğru kıvrılmasını önlemek için penisi alt karın bölgesinde tutmanızı ve göbeğe doğru işaret etmenizi önerebilir.

Doktorunuz normal aktivitelere ne zaman döneceğiniz konusunda özel talimatlar verecektir. Çoğu erkek, ameliyattan yaklaşık dört ile altı hafta sonra yoğun fiziksel ve cinsel aktiviteye geri dönebilir. Yaklaşık iki hafta sonra dikişlerinizi almak için büyük olasılıkla doktorunuza geri dönmeniz gerekecektir. Bu noktada, doktorunuz şişirilebilir mutluluk çubuğu implantlarını günde iki kez tamamen şişirip söndürmenizi tavsiye edebilir, böylece bunları uygulayabilir ve silindirlerin etrafındaki alanı gerebilirsiniz.

Mutluluk Çubuğu İyileşme Süreci

Her hastanın deneyimi farklıdır ve ne bekleyeceğiniz konusunda üroloğunuzla konuşmalısınız. Ameliyat yerinde ağrı ve sızı olabilir. Hafif aktivitelerle normal günlük rutininize dönmeniz genellikle birkaç gün sürer. Mutluluk çubuğu kullanmadan önce iyileşmeyi tamamlama süresi genellikle yaklaşık 6 haftadır. Herhangi bir tıbbi prosedürde olduğu gibi, komplikasyonlar ortaya çıkabilir. Detaylı bilgi için https://www.mutlulukcubugu.com/ sitesini ziyaret edebilirsiniz.

"Mutluluk Çubuğu Nedir Ve Mutluluk Çubuğu Ameliyatı" haberi, 12 Temmuz 2021 tarihinde yazılmıştır. 12 Temmuz 2021 tarihinde de güncellenmiştir. Gündem kategorisi altında bulunan Mutluluk Çubuğu Nedir Ve Mutluluk Çubuğu Ameliyatı haberi 2021 yılına aittir. Bu haberin yanı sıra sayfamızda birçok güncel bilgi ve son dakika haberler yer almaktadır. Mutluluk Çubuğu Nedir Ve Mutluluk Çubuğu Ameliyatı 2024 konusundaki bu haber içeriği objektif bakış açısının yansımasıdır. Gündem konusunda 17 Nisan 2024 tarihlidir, bugüne ait güncel gelişmelerden haberdar olmak için bizi Twitter ve Facebook sayfalarımızdan takip edin.

YORUM YAZ

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
SON HABERLER
  1. 01:40 Cumhurbaşkanı Erdoğan temel sorunumuz enflasyon olduğunu açıkladı
  2. 01:38 İngiliz General Ukrayna'yı uyardı: 2024’te yenilebilir
  3. 01:35 Gelecek-Saadet'in 'hayat pahalılığı araştırılsın' teklifinin reddedildiği açıklandı
  4. 01:33 Fenerbahçelilere Müjde geldi: Olympiakos Maç o kanaldan şifresiz yayınlanacak
  5. 01:30 IFC'den Ülker Bisküvi'ye 75 milyon avroluk kredi sağlayacağını açıkladı
  6. 01:27 İsrail Ordu Sözcüsü açıkladı: İran'ın saldırısına yanıt vermemek mümkün değil
  7. 01:03 Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan öğretmen ataması açıklaması geldi
  8. 00:49 Bakan Şimşek yatırımcıları uyardı: "temkinli olun"
  9. 00:47 Lokanta ve kafelerde KDV düzenlemesi geldi
  10. 00:42 İçişleri Bakanlığı'ndan APP plaka uyarısı geldi
  11. 00:40 AB'de yeni otomobil satışları aralıkta düşüş yaşadı
  12. 00:30 Bakan Uraloğlu: "1 Nisan’dan bu yana tam 6 bin emekli geldi"
  13. 00:28 2023'te Trafikteki araç sayısı 2,3 milyon arttığı gözlemlendi
  14. 00:26 Gözler BTK'da: X platformuna ceza yolda
  15. 00:22 iPhone 16'nın renkleri sızdırıldı: işte tüm renkleri
  16. 00:19 İsrail güvenlik sitelerinin siber saldırıya uğradı
  17. 00:17 Kuzey Kore'nin, Çin'den dijital teknoloji satın aldığı iddia edildi
  18. 00:13 Ukrayna Devlet Başkanı Zelenskiy sıkılaştırılmış seferberlik yasasını imzaladığını açıkladı
  19. 00:12 Dünya Bankası'nın Türkiye için yeni CPF planı: 18 milyar dolarlık yatırım paketi
  20. 00:09 Avrupa Parlamentosu seçimleri ne zaman gerçekleşecek? İşte tüm detaylar
Gündem Haberleri