Satılık Instagram hesabı almak mantıklı mı?

Satılık Instagram hesabı almak mantıklı mı?

Satılık Instagram hesabı almak mantıklı mı? Amerikalı bilgisayar programcısı Mark Zuckerberg'ün Popüler Facebook atılımından sonra mobil cihazlar için kurduğu ve geliştirdiği Instagram, çağımızın vazgeçilmez sosyal medyalarından biri olduğu tartışılmaz bir gerçektir.

Çoğu kullanıcı Instagram üstünden sosyal medya işine girmek veya atılım yapmak istiyor. Bazı kullanıcılar bu mevzuda başarılı olabiliyor. Bazıları ise başarısız oluyor. Bu işe ilk olarak Instagram hesabı satın almakla başlıyor.

Genel olarak kişisel bir hesap değil; işletme hesabı olarak kullanmak isteyen kullanıcılar bu yolu tercih ediyor. Satılık Instagram hesabı almak mantıklı mı? sorusu da insanların epey kafasını karıştırmasına neden oluyor. Bu soru genel olarak iki farklı bakış açısıyla değerlendiriliyor.

SATILIK INSTAGRAM HESABI ALMAK MANTIKLI OLDUĞUNU DÜŞÜNEN GRUP

Satılık Instagram hesabı satın almanın mantıklı olduğunu söyleyen grup, İşe genel olarak popüler mizahı Instagram sayfası bakımından düşünüyor. Instagram kullanıcılarına mizah içeriğinde bir hizmet girişimi yaparak popüler bir kitle konusuna değinmiş oluyorlar.

Genel olarak Instagram kullanıcı deneyimi açısından mizah en önde gelen konu başlığı olduğu için satılık Instagram hesabı ve kitlesi için kaybedilemez bir öge olduğu düşünülüyor. Bu sayede Satın alınan Instagram hesabının düşülen takipçi ve beğeni yerine hızlı bir şekilde kitlesini yenileyip yeni ve daha geniş bir Instagram kitlesine ulaşmaya çalışılıyor.

Ayrı zamanda satılık Instagram hesabı almanın diğer amaçlarından biride başka bir sosyal medya platformu için reklam yapmak. Bu sayede ana platform Instagram olmadığı için kullanıcının ana platformuna yeni bir kitle kazandırması hedeflenmesi mantıklı gözüyle bakılıyor.

SATILIK INSTAGRAM HESABI ALMAK MANTIKSIZ OLDUĞUNU DÜŞÜNEN GRUP

Satılık Instagram hesabı satın almanın mantıksız olduğunu söyleyen grup ise işe genel olarak işletme ve alım satım gözünden bakıyor. Instagram kullanıcılarına çeşitli reklam veya alışveriş gibi tonlarca farklı içerikten beslenerek bu işin kardan çok zarara uğratacağı düşünülüyor.

Satılan Instagram hesabının kitlesinin orda kalmak istemeyeceği, takipçi ve beğeni oranlarının iyice düşüreceği yönünden bakılıyor. Doğal olarak bu bağlamda Satılık bir Instagram hesabı almanın mantıksız olduğu onun yerine sıfırdan bir Instagram hesabı açmanın kendi kitlesini oluşturmasında ve sadık kalmasında büyük rol alacağı söyleniliyor.

SATILIK INSTAGRAM HESABI ALMAK YASAL MI?

Satılık Instagram hesabı almak dolandırıcılık gibi pek çok suça alet edilebiliyor. Her ne kadar Instagram hesapları kişiseldir bu nedenle satılamaz olduğu söylense de günümüzde sık sık satılık Instagram hesabı alındığı gözlemlenebiliyor. Eğer Instagram hesabı satmak veya almayı gelir durumu haline getiriyorsak, devlet tarafınca vergilendirilmesi gerekiyor aksi takdirde suç olabiliyor.

SATILIK INSTAGRAM HESABI ALMAK MI? SATILIK INSTAGRAM TAKİPÇİSİ ALMAK MI?

Satılık Instagram hesabı veya takipçi almak, her ikisinde de dolandırılma niteliği taşıyan işlemler olduğu için genel olarak ikisinin de yapılmaması tavsiye ediliyor. Yine de ikisinden birini yapmaya kalkışırsanız takipçi sayınızın hızla azaldığını göreceksiniz.

Bunun sebebi Instagram hesabının takipçileri düzmece hesaplarla veya başkasının kontrolünde olan kişisel hesaplarla dolu olmasıdır. Her iki durumda da hesaplar in-aktif durumda oldukları için Instagram algoritması sizi yükseltmeyecek görünürlüğünüz azalacaktır. Bunun yerine kendi kitlenizi oluşturup içeriklerinizin öne çıkmasını bekleyebilirsiniz.

SATILIK INSTAGRAM HESABI FİYATLARI

Satılık Instagram hesabı takipçi sayılarına veya takipçilerin etkileşimine göre ücretleri değişebilir. 10.000 takipçili Instagram hesabı fiyatı genel anlamda 500 lira ile 1000 lira arası değişiklik göstermektedir. Kısa araştırmalarla daha belirgin fiyatlar bulmak mümkündür.

"Satılık Instagram hesabı almak mantıklı mı?" haberi, 16 Şubat 2024 tarihinde yazılmıştır. Teknoloji kategorisi altında bulunan Satılık Instagram hesabı almak mantıklı mı? haberi 2024 yılına aittir. Bu haberin yanı sıra sayfamızda birçok güncel bilgi ve son dakika haberler yer almaktadır. Satılık Instagram hesabı almak mantıklı mı? 2024 konusundaki bu haber içeriği objektif bakış açısının yansımasıdır. Teknoloji konusunda 17 Mayıs 2024 tarihlidir, bugüne ait güncel gelişmelerden haberdar olmak için bizi Twitter ve Facebook sayfalarımızdan takip edin.

Hubbard Editör

YORUM YAZ

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
SON HABERLER
  1. 08:48 AK Partili belediye köy okulu için ayrılan ödenekle cip alacak
  2. 08:44 Özgür Özel: Erdoğan beni kandıramaz
  3. 08:38 Arda Kural'dan aylar sonra paylaşım
  4. 08:34 Ünlü çift evlendi: Melisa Aslı Pamuk evliliğini yeni soyadıyla duyurdu
  5. 08:30 İYİ Parti'den istifa eden Bilal Bilici'nin katılacağı parti belli oldu
  6. 08:26 Adalet Bakan Yardımcısı Gürlek, Ankara Emniyet Müdürü’nü aramış: ‘Masanızda benim fotoğrafım varmış
  7. 08:21 Sanal ilişki ona gelir kapısı oldu: Sharna Beckman 10 dakikada 30 bin TL kazanıyor
  8. 08:17 Diyanet'in öğle yemeğinde her gün et var
  9. 08:15 Trump'ın 'sus payı' davasında çapraz sorgu yapıldı: Ses kaydı dinletildi
  10. 08:06 Fehmi Koru: Cezalar bana Almanya’da milyonların ölümünden sorumlulara yapılan muameleyi hatırlattı
  11. 08:02 Meteoroloji’den İstanbul dahil çok sayıda kente sağanak yağış uyarısı
  12. 03:49 İspanya, İsrail'e silah taşıyan gemilere limanlarını açmayı reddetti
  13. 03:47 Meteorolojiden İstanbullulara kötü haver: 17 Mayıs 2024 İstanbul hava tahmini
  14. 03:37 Bilim insanları, insanları dondurup yeniden hayata döndürmenin yolunu buldu!
  15. 03:35 YKS için uzmanlardan öneri: Üç haftalık sürede zaman planlaması yapılmalı
  16. 03:32 Tavuklu çökertme kebabı tarifi
  17. 02:27 Trabzonspor'da şaşırtan ayrılık kararı! Abdullah Avcı, iki yıldızla yollarını ayırıyor
  18. 01:35 Rekabet Kurumu Google'a ceza yağdırdı!
  19. 01:32 İsrail sivilleri hedef almaya devam ediyor
  20. 01:26 Beşiktaş'ın yeni teknik direktörü belirlendi! İmzalar yakında atılacak
Teknoloji Haberleri