Acun Ilıcalı'nın serveti dudak uçuklattı

Tv8 kanalının sahibi olan ve şimdilerde Survivor 2021 sezonunda boy gösteren Acun Ilıcalı, zenginliğiyle beraber sosyal medyanın dilinden düşmüyor.

Ünlü televizyoncunun her paylaşımı anında etkileşim alırken, birçok ünlü isimde Acun Ilıcalı’ya yorum yapmadan geçemiyor. Geçtiğimiz günlerde sanat camiasının sevilen isimlerinden birisi olan o şarkıcı, yaptığı açıklamayla beraber gündemde büyük bir yankı uyandırdı. Takipçisinin sorduğu soruya Acun Ilıcalı’yla cevap verdi.

Survivor 2021 sezonu ilk başladığında Dominik Cumhuriyeti’ne girişiyle olay olan ve tüm dikkatleri üzerine çeken Acun Ilıcalı uzun süre gündemde yer almış ve hemen hemen herkesin diline düşmüştü. Türkiye’nin zenginleri listesinde ilk sıralarda yer alan Acun Ilıcalı’ya o isimden yeni bir açıklama geldi. Takipçisinin sorduğu soruya verdiği cevapla sosyal medyada yankı uyandıran ünlü şarkıcı tüm dikkatleri üzerine çekti.

Acun Medya ekibiyle bilinen ve her sektörde inanılmaz derecede başarılar elde eden Acun Ilıcalı, sosyal medya da en çok konuşulan isimler arasında yer alıyor. Kariyer basamaklarını her geçen gün hızlı adımlarla çıkan ünlü televizyoncu 2021 yılının ilk gününde Türkiye’nin yeni dijital platformu olan Exxen’i yayın hayatına geçirmişti. Paraya para demeyen Acun Ilıcalı’yı o isim ti’ye aldı.

“Zengin olmak nasıl bir duygu?”

Geçtiğimiz günlerde sosyal medya hesabında takipçileriyle soru – cevap yapan ünlü şarkıcı İrem Derici bir takipçisinin, “Zengin olmak nasıl bir duygu?” sorusuna cevap verdi. Verdiği cevapla gündemde konuşulmaya başlayan İrem Derici, paylaşımına Acun Ilıcalı’nın fotoğrafını koyarak, “Hatta kalın lütfen, aktarıyorum!” ifadelerine yer verdi.

Zengin olmak nasıl bir duygu sorusuna Acun Ilıcalı’nın fotoğrafıyla cevap veren İrem Derici, gündemde olay yaratacak bir etki bıraktı. Milyonlarca kişi ünlü şarkıcının bu hamlesi karşısında şaşkınlığına engel olamadı

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Otomotiv Haberleri

Otomobil alarak yatırım yapmayı düşünenlere kötü haber! Sektör temsilcileri açıkladı
Bu özelliklere sahip olmayan otomobiller artık satılamayacak: 7 Temmuz son tarih!
Bu dönemde benzer fırsat karşımıza çıkmaz! Togg bu kampanya ile hızla satacak!
Honda Mayıs motosiklet fiyatları duyuruldu: Yaz ile talepler fırlayacak!
Sevindirici haber! Artık Türkiye'de Fiat Egea fiyatına 7 kişilik SUV model bulunuyor!