Alişan sosyal medyada gündem oldu: Tüm seyirci Alişan'a güldü

Popun Kraliçesi Demet Akalın ve ünlü şarkıcı Alişan’ın sunduğu “Demet ve Alişan ile Sabah Sabah” programında yer alan renkli görüntülerle seyirci coştu.

Dostluklarıyla ve özel hayatlarıyla her zaman adlarından söz ettiren ünlü ikilinin sabah programı tüm hızıyla ve ünlü isimlerle devam ediyor. Birbirinden renkli görüntülere şahit olunan programda yine bomba VTR’lerle eğlenceli dakikalar yaşandı. Demet Akalın ve Alişan’ın televizyon dünyasında yer aldıkları ilk görüntülerin ekrana gelmesiyle stüdyodakiler çok şaşırdı. 

Ünlü şarkıcı Demet Akalın, kariyerinin ilk yıllarında “Yasemin’n Penceresi”ne konuk olduğu görüntülerle eski günler yad edildi. Bir zamanların efsane programı olan “Yasemin’in Penceresi”, Yasemin Bozkurt’un sunumuyla dev isimleri konuk alıyordu. Demet Akalın’da, kariyerinin başlarında katıldığı Yasemin’in Penceresi adlı programda gençlik yıllarının verdiği heyecanını, yeniden stüdyoda yaşadı. “Popun Kraliçesi” unvanını almadan önce mankenlikle kariyerine başlayan ünlü şarkıcı, “Yasemin’in Penceresi”nde, hayatının nasıl değiştiğinden bahsettiği görüntülerle, yeniden o yılları hatırladı. Aslen Kocaeli Gölcüklü olan Demet Akalın’ın, mankenliğe başladığı yıllarda yıldızının parlamasıyla şöhrete kavuştuğundan, evden dışarı çıkmakta bile zorlandığından bahsettiği VTR ekranlara geldi.

Televizyon dünyasının dev isimlerinin adeta ilk konuk oldukları efsane programlardan olan Yasemin’in Penceresi’ne katılmayan isimler neredeyse yok gibi. Ünlü şarkıcı Alişan, yıllar önce o programa katıldığı görüntülerin ekrana gelmesiyle izleyenleri eğlendirdi. Kariyerinin ilk yıllarında katıldığı programda renkli kişiliğini yansıttığı, Mahsun Kırmızıgül taklidi ile sevenlerini güldürdü.

Demet ve Alişan ile Sabah Sabah programında ekrana gelen VTR ile Alişan’ın, badirelerle katıldığı Yasemin Bozkurt’un programından eğlenceli görüntüler vererek çıktığı görüldü. “Yasemin’in Penceresi’ne konuk olacağı gün kavgaya karışıp karakolluk olan Alişan, yine de katılabildiği programdaki anıları şimdilerde sosyal medyada sevenleri tarafından ilgiyle izleniyor. Yasemin’in Penceresi’ne katıldığında Mahsun Kırmızıgül taklidi yapan Alişan, sevenlerine eğlenceli dakikalar yaşattı. Yaptığı esprilerle, mimikleri ve sesiyle milyonlar tarafından ilgiyle izlenen Alişan, Mahsun Kırmızıgül taklidi ile akıllara kazındı.

Bir zamanlar ünlülerin hayatları “Yasemin’in Penceresi”nde gözler önüne seriliyordu. Pek çok ünlü ismin katıldığı programdaki eğlenceli görüntüler hala gündeme gelmeye devam ediyor. Sesi ve renkli kişiliği ile eskimeyen ekran yüzlerinden olan Alişan’ın dahi unuttuğu özel görüntüler stüdyoyu şenlendirdi. Yayında yine Mahsun Kırmızıgül taklidi yapan Alişan alkışlanarak izlendi. Mahsun Kırmızıgül’ün ‘Evlenmem’ şarkısıyla ünlü şarkıcının taklidini yapan Alişan, sempatik görüntüsü ile sevenleri tarafından çok beğenildi.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Otomotiv Haberleri

Xiaomi, SU7 üretiminde hızlandı: Artık herkesin ilgisini Porsche'dan ziyade bu araç çekiyor
Dev otomobil markası iflas bayrağını çekiyor! Satış için dört markayla görüşmeler başladı
Ferrari'nin yeni harikası yollarda: F167, atmosferik V12 motoru ile göz kamaştırıyor!
Çinliler nihayet bunu da gerçekleştirdi! 440 bin TL'ye sıfır lüks otomobil
Lexus Türkiye, yeni SUV modeli LBX'i tanıttı: İşte fiyatı