Buse Varol öyle bir soru sordu ki...

Demet ve Alişan ile Sabah Sabah programının sunucu koltuğunda oturan Alişan, 2018 yılında Buse Varol’la dünya evine girmiş ve son derece mutlu bir evliliğe yelken açmıştı.

2019 yılının Şubat ayında oğulları Burak’ı kucağına alan çift geçtiğimiz hafta kızları Eliz’i kucaklarına almanın sevincini yaşamıştı. Sosyal medya hesabında da sık sık kızı Eliz’le paylaşımlar yapan Buse Varol, takipçilerine kızıyla ilgili bir soru sordu.

 

Kızı Eliz’e doğum yaptıktan sonra oğlu Burak’ı da ihmal etmeyen ve sık sık ilgilenmeye çalışan Buse Varol, ideal bir anne adayı olmuştu. Hatta geçtiğimiz gün ünlü oyuncu oğluyla beraber alışverişe çıkmış ve objektiflere yansımıştı. Buse Varol’dan yeni paylaşım gecikmedi. Minik kızı Eliz’in yeni bir karesini paylaşan ünlü oyuncu, takipçilerine bir soru yöneltti.

 

 

Doğum yapmasının ardından sosyal medya hesabında sık sık paylaşım yapan Buse Varol, geçtiğimiz günlerde kendisine sorulan, “Üçüncü çocuk istiyor musunuz?” sorusu üzerine düşündüklerini söylemiş ve herkesi şakına çevirmişti. Buse Varol’dan kızı Eliz’le ilgili yeni bir paylaşım geldi. Ünlü oyuncunun takipçilerine sorduğu ise şok etti.

 

Buse Varol’dan takipçilerine Eliz sorusu!

Sosyal medya hesabını aktif kullanan isimlerden birisi olan Buse Varol, son olarak geçen ay dünyaya gelen kızı Eliz’in kafasını paylaşıp takipçilerine, “Sizce Eliz’in saçları ne renk olur?” sorusunu sordu. Bu sorunun ardından sosyal medya kullanıcıları şaşkınlığına engel olamazken Eliz’in saçının hangi renk olabileceğini düşünmeye başladı.

Instagram hesabında kızı Eliz’le ilgili yeni bir paylaşım yapan Buse Varol, tüm dikkatleri üzerine çekti. Kızı Eliz’in kafasını paylaşarak, “Sizce Eliz’in saçları ne renk olur?” sorusunu soran Buse Varol’a takipçilerinden çoğunlukla ‘açık’ renk yanıtı geldi.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Otomotiv Haberleri

Tesla Cybertruck'ın Türkiye tarihi belli oldu!
İkinci el araba alacaklar elini çabuk tutsun: Zam dalgası geliyor!
Artık herkes Mercedes-BMW-Audi yerine bunu alacak!
Ucuz premium araç isteyenler dikkat! Lexus LBX Türkiye pazarına giriyor
Aston Martin, Alonso'nun Çin'de aldığı ceza için inceleme talep etti