Buse Varol ve Alişan'ın Instagram imtihanı

Ünlü şarkıcı Alişan’ın mutlu giden evliliğindeki son gelişme, doğum günü sürprizi ile geldi. Alişan’dan eşine aşk dolu sözler sosyal medyada yankılandı.

Yıllardır bekarlar kervanının başını çekmeye aday olan isimlerden olarak görülen Alişan, bir dizi setinde hayatının aşkını bulmuştu. 2018 yılının Mayıs ayında eşi Buse Varol’la dünya evine giren ünlü şarkıcı Alişan, mutlu evliliği ile örnek çift olma yolunda ilerliyor. Rol aldığı dizi setinde tanıştığı Buse Varol ile olan beraberliğini kısa sürede evliliğe dönüştüren ünlü şarkıcı, geçtiğimiz aylarda ikinci çocuğunu kucağına aldı. Evliliklerinin ardından ilk çocukları erkek olan çift, Burak adını verdiler. Yeni bebek heyecanı yaşayan çiftin bu kez ise kız çocukları dünyaya geldi. Eliz adını verdikleri kızları ile sık sık zaman geçiren Buse Varol’un doğum gününün detayları sosyal medyadan ilgiyle takip edildi.

Renkli kişiliği ile birleştirdiği romantik tavrını yansıtan Alişan, eşinin doğum gününde adeta ilanı aşk etti. Sosyal medya hesabından romantik bir paylaşım yapan Alişan, hayranları tarafından takdir edildi. Buse Varol cephesinde ise eşinden gelen bu aşk dolu sözlere kayıtsız kalamadığı görüldü.

Sanat camiasında en çok konuşulan çiftlerden olan Alişan ve Buse Varol, 4 yıllık beraberliklerini çocukla pekiştirdiler. Sosyal medyadan sık sık takipçileri ile gündelik yaşamlarından kesitler paylaşan ikili, mutlu aile tablosunun yansımalarını gösteriyorlar.

Devam eden evlilikleriyle çok konuşulan çift bu kez ise Buse Varol’un doğum günü sürprizi ile yine magazin gündemini salladı. Alişan sosyal medya hesabından eşinin doğumdan sonraki çocukları ile olan aile fotoğrafının altına, o fotoğrafın çekildiği gün nişanlandıklarını ve aynı gece beraber Buse Varol’un kutladıkları ilk doğum günü olduğunu dile getirdi.4 kez beraber kutlanan doğum günü için çok mutlu olduğunu dile getiren Alişan, beraber olmanın sevincini adeta her sözcüğüne yansıttı.

“Eliz, Burak, sen ve ben beraberiz” diyerek sözlerine devam eden Alişan, baba olduğunu, eşinin de anne olduğunu dile getirerek, eşinin onu hayallerine kavuşturan tek insan olduğunu belirtti. “Allah’a şükürler olsun” diyen Alişan, eşine, hayatına kattığı tüm güzellikler için ve her mutlu an için teşekkür etti. Birlikte nice yıllar geçirmek isteğini dile getiren Alişan, eşini çok sevdiğini söyleyerek, doğum gününü kutladı. Bu sözler kısa sürede binlerce beğeni ve yorum aldı. Eşinin bu romantik sözlerine kayıtsız kalamayan Buse Varol ise “Hayatıma kattığın için her şey için teşekkür ederim, seni çok seviyorum “diyerek karşılık verdi.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Otomotiv Haberleri

Yarış başlıyor! Çin'den gelen BYD Seagull, elektrikli Panda'nın önünde!
Otomotiv ihracatı nisanda yüzde 2 artışla 2,75 milyar dolara yükseldi
Fiat Egea parasına 7 kişilik SUV: Bu araç yok satar
En ucuz Fiat Egea 1 milyonu aştı: İşte fiyat listesi
Otomobil alarak yatırım yapmayı düşünenlere kötü haber! Sektör temsilcileri açıkladı