Çukur'da Yamaç değil ama o isim öldü: Diziden ayrılma vakti!

Show TV ekranlarının en sevilen dizileri arasında yerini alan Çukur dizisinde bir ismin vedası gündeme kısa bir süre önce düşmüştü.

Başrollerinde Aras Bulut İynemli, Perihan Savaş, Erkan Kolçak Köstendil, Rıza Kocaoğlu, Necip Memili, Damla Sönmez, Kubilay Aka gibi birbirinden başarılı isimlerin yer aldığı dizinin Mayıs ayının son günlerinde final yapacağı Rıza Kocaoğlu tarafından duyurulmuştu. 

Yayın hayatına başladığı ilk zamanlarda ülkenin gündemi haline gelen Çukur dizisi, birçok şehrin duvarlarında sembolleriyle hayat bulmuştu. Finaline kısa bir süre kala Kubilay Aka'nın hayat verdiği Celasun karakteri acı bir şekilde diziye veda edecek. Seyirciler ise bu sahnelere oldukça tepkili...

Amca'nın adamlarından birinin Celasun'un arabasına binmesiyle; Celasun'un hayatı noktalanmış olacak. Elindeki telle boğazını keserek nefes alış verişini durduracak olan isim ekranlarda net bir şekilde görünmese bile birçok kişi Vartolu'nun bu işi çözeceğini ve taraf değiştireceğini düşündüğüne dair yorumlar yaparak fikirlerini ortaya koydular.

Pazartesi akşamları ekranlara gelen dizinin bu akşam 102. bölümü seyredilecek. Kubilay Aka'nın ani ölümü ise seyircileri korkutacak. Her bölümde reyting rekorlarını kıran dizide Celasun önemli bir yere sahipti. Dizinin bu kadar büyümesinde ve ülke çağında yayılmasında büyük etkisi olan Kubilay Aka'nın vedasını doğru bulmayan izleyiciler konu hakkında düşüncelerini dile getirdiler.

Ölecekse bile acısız bir ölümü hak ettiğini dile getiren seyircilerden tutunda; diziden ölmeden sadece uzaklara giderek diziden ayrılması gerektiğine kadar birçok yorum geldi. Bu akşam ekranlara gelecek olan dizinin fragmanı ise kısa bir süre önce yayınlandı. Fragmanda Vartolu ve adamlarının Yamaç ve adamlarıyla büyük bir kavgaya girdiği de görüldü.

 

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Otomotiv Haberleri

Otomobil alarak yatırım yapmayı düşünenlere kötü haber! Sektör temsilcileri açıkladı
Bu özelliklere sahip olmayan otomobiller artık satılamayacak: 7 Temmuz son tarih!
Bu dönemde benzer fırsat karşımıza çıkmaz! Togg bu kampanya ile hızla satacak!
Honda Mayıs motosiklet fiyatları duyuruldu: Yaz ile talepler fırlayacak!
Sevindirici haber! Artık Türkiye'de Fiat Egea fiyatına 7 kişilik SUV model bulunuyor!