Dizi aşkı gerçek oldu: Bir Zamanlar Çukurova için aşk çanları çalıyor

Bir Zamanlar Çukurova dizisinde beklenen gerçek aşk ortaya çıktı. Sevilen dizideki o ikili resmen el ele tutuştu.

Hiç kimsenin beklemeyeceği bir gelişme Bir Zamanlar Çukurova dizisinde o ikilinin bir araya gelmesi ile gerçek oldu. Milyonların ağzını açık bırakan bu ilişkinin detayları da kendisi kadar sürpriz dolu. ATV ekranlarında yayınlanan ve ilk çıktığı günden beri her bölümü heyecanla takip edilen Bir Zamanlar Çukurova dizisi, izleyenlerini sürpriz bir aşk ile coşkuya boğdu.

Sevilen dizideki o karakterleri bir araya getiren bu ilişki, sosyal medya gündemine bomba gibi düştü. Bir Zamanlar Çukurova dizisi, her hafta yayınlanan heyecan ve gerilim dolu sahneleriyle, seyircisini ekrana kilitlemeyi başarıyor. Dizinin arka planında gelişen o aşk ise herkesi hayretler içinde bıraktı.

ATV ekranlarında 3. Sezonu ile seyircisiyle buluşan Bir Zamanlar Çukurova dizisi, setinde gerçekleşen bir aşk ile gündemi sarsmayı başardı. Sosyal medyada binlerce yorumun ve paylaşımın yapıldığı bu ilişki herkeste adeta ters köşeye neden oldu. Çekimleri Adana’da devam eden dizinin, o iki oyuncusu aynı eve taşınarak sokakta el ele gezdiği öğrenildi. Kimseden saklamadıkları bu ilişki ile magazin dünyasına bomba gibi adıma attılar.

Bir Zamanlar Çukurova dizisinde Demir Yaman karakterine hayat veren Murat Ünalmış ile Züleyha karakterini canlandıran Hilal Altınbilek, aşk defterlerinde yeni bir sayfayı açtılar. Dizinin başrol oyuncusu Uğur Güneş ile aşk yaşayan Hilal Altınbilek bu kez gönlünü Murat Ünalmış’a kaptırdı.

Bir Zamanlar Çukurova setinde sürpriz aşk olarak nitelendirilen bu olay dizi izleyenleri ve oyuncuların hayranlarını şok içinde bıraktı. Dizide Demir Yaman ve Züleyha arasındaki aşk karakterlerden sıyrılıp oyunculara da yansıdı. Sosyal medyayı sallayan bu aşk ile ikili dizi severlere sürpriz bir aşk yaşattı.

 

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Otomotiv Haberleri

Otomobil alarak yatırım yapmayı düşünenlere kötü haber! Sektör temsilcileri açıkladı
Bu özelliklere sahip olmayan otomobiller artık satılamayacak: 7 Temmuz son tarih!
Bu dönemde benzer fırsat karşımıza çıkmaz! Togg bu kampanya ile hızla satacak!
Honda Mayıs motosiklet fiyatları duyuruldu: Yaz ile talepler fırlayacak!
Sevindirici haber! Artık Türkiye'de Fiat Egea fiyatına 7 kişilik SUV model bulunuyor!