Esra Erol'da skandal olay!

7 yıl önce iş aramak için otobüse bindiğini söyleyen Şennur Hanım, “Normalde bebek ve hasta bakıcısıyım ben. Belediye otobüsüne bindim akbilimi de kaybetmiştim. Bir abi benim elime kart tutuşturdu. İş yerim var falan dedi bana.

Kendisine iş teklif eden adamın isteği üzerine Aksaray’a giden Şennur Hanım, “Adamla buluştum ben. Hep enerjimi düşürdü benim, ilk konuştuğu gibi konuşmadı. Sonra bana 5-6 yaşında kızı olduğunu söyledi. Çocuğun nüfus kağıdı yokmuş bana çocuğunu nüfusuma almamı istedi. Sonra ben kabul ettim. Sonra ben mahkemeye de çıktım çocuğu üzerimden almak için!” sözlerini dile getirdi.

Kendisinin üzerine çocuk verdiklerini söyleyen Şennur Hanım, o adamın kendisini Latif adında bir adamla tanıştırdığını söyledi. İkinci evliliği sırasında Latif’le 1,5 sene aynı evde yaşamak zorunda olduğunu söyleyen Şennur Hanım, “2. Eşimden önce ben 1,5 sene Latif’le yaşadım bunlar yüzünden. Sonra bu Latif içeri girdi. Latif cezaevine girince bana her dediğini yaptırdı. Sonra bana evlenemem seninle dedi!” ifadelerine yer verdi.

3. eşi cezaevine girince 2. eşine geri döndü!

Latif adında bir adamla dini ve resmi nikahı olmadan hayat sürdürdüğünü söyleyen Şennur Hanım, “Latif cezaevine girince ben ikinci eşimle evlendim. Ben eşimle mutlu bir şekilde yaşıyordum ama Latif geldi her şeyi bozdu. Benim eşimi tehdit etti, o da korkaktı bıraktı beni. Hatta aldattı!” ifadelerine yer verdi. 1 çocuğu olduğu söyleyen Şennur Hanım çocuğunun babasının evlendiği adamlardan olmadığını söyledi. Hacıların yanında çalıştığını belirten Şennur Hanım, oradan ayrıldığında 1,5 aylık hamile olduğunu öğrendiğini ifade etti.

Bunun yanı sıra Şennur Hanım’ın Latif adındaki eşinin kendisinden tam 27 yaş büyük olduğu ortaya çıktı. Canlı yayına bağlanan Kezban Hanım ise “Ben Şennur’u hastaneden tanıyorum. Birisine bakıyordu. Şennur kadınları yaşlı erkeklerle tanıştırırdı. Daha eşinden boşanmayan bir kadın vardı ona gitti koca buldu!” sözlerini dile getirdi.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Otomotiv Haberleri

Araç alacakların dikkatine: İkinci el otomobilde hemen satan modeller ve markalar belirlendi!
Hyundai Tucson'un yenilenmiş versiyonu: Türkiye'de piyasaya sürülme zamanı belirlendi!
Tesla'ya otomatik pilot soruşturması gündemde
Yeni Skoda Kodiaq Türkiye'yi sarsmaya geliyor! Satış tarihi açıklandı
Sitelerde araç şarj istasyonu kurdurmak isteyenler dikkat! Merak edilen soru yanıt buldu