Gözler Kerem Bürsin'e çevrildi, Hande Erçel evlendi

Sen Çal Kapımı dizisinde boy göstermelerinin ardından tüm Türkiye’nin en gözde çiftleri olan Hande Erçel ve Kerem Bürsin, uzun süredir gündemdeki yerlerini korumaya devam ediyorlar.

Sosyal medyanın en çok etkileşim alan çiftleri Hande Erçel ve Kerem Bürsin, kariyer hayatları bir yana birbirlerine çok yakışmalarıyla takipçilerinin dilinden düşmüyorlar. Her paylaşımlarıyla dikkatleri üzerine çeken Hande Erçel ve kerem Bürsin safhasında yeni bir gelişme yaşandı. Hande Erçel nikah masasına oturdu, haykırarak ‘evet’ dedi.

Yer aldığı projelerle sosyal medyanın dilinden düşmeyen Hande Erçel ve Kerem Bürsin son zamanlarda hayranları üzerinde büyük bir etki bırakıyor. Çift hakkında ortaya çıkan gerçek ise milyonları büyük bir hüznün içerisine sürükledi. Hande Erçel nikah masasına oturduğu gibi büyük bir kumpasın içerisine düştü.

Hande Erçel, Kerem Bürsin’e kavuşmuştu oysa ki…

FOX TV’de yayınlanan Sen Çal Kapımı dizisinde başrollere hayat veren Kerem Bürsin ve Hande Erçel, tüm dikkatleri üzerlerine çekmeye devam ediyorlar. Dizide Serkan karakterinin hafızasını unutması Eda’yla evlenecek olmasının önüne geçmişti. Eda ise Serkan’ın hafızası yerine gelir diyerek arkadaşı Deniz’le bir plan yapmış ve sahte nikahla evleneceklerini söylemişti. Deniz ve Eda nikah masasına oturdu, tam o sırada Serkan gelerek Eda’ya onu çok sevdiğini söyledi.

Serkan’ın bir şeyleri hatırlayarak Eda’ya geri dönmesi milyonlarca kişiye sevinç çığlıkları attırdı. Eda’ Deniz’le sahte bir nikah yaptığını sanıyordu. Fakat işler hiçte öyle olmadı. Eda ve Serkan’ın sarıldığı sırada nikah memuru, “Bir dakika, bir yanlış anlama var. Bu gerçek bir nikah. Az önce bu iki kişi resmi olarak evlendiler!” sözlerini dile getirdi. Eda büyük bir kumpasa kurban gitti.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Otomotiv Haberleri

Yeni bir batarya teknolojisi, elektrikli araçların menzil sorununu çözecek!
Mercedes-Benz, Apple CarPlay desteğini sonlandırıyor
Tesla Cybertruck'ın Türkiye tarihi belli oldu!
İkinci el araba alacaklar elini çabuk tutsun: Zam dalgası geliyor!
Artık herkes Mercedes-BMW-Audi yerine bunu alacak!