Hande Erçel denize düştü

Kerem Bürsin ve Hande Erçel’in başrollerine hayat verdiği Sen Çal Kapımı dizisinin oyuncu kadrosunda Neslihan Yeldan, İlayda Çevik, Evrim Doğan, Anıl İlter, Melisa Döngel, Çağrı Çıtanak, Elçin Afacan, Sitare Akbaş yer alıyor.

Uzun süredir seyircinin sinirlenmesine neden olan sahneler yayınlayan Sen Çal Kapımı dizisinin reytingleri ciddi oranda düşüşe geçmişti. Bu durum ise ayrılık çanlarını çaldırmaya başlamıştı. Fakat dizinin yayınlanan son bölümünde Hande Erçel’in hayat verdiği Eda karakterinin denize düşmesi tüm dengeleri değiştirdi. O isim kurtarabilirdi ama hiçte öyle olmadı.

34. bölümüyle seyirci karşısına çıkan Sen Çal Kapımı dizisinde günden güne yeni gelişmeler yaşanıyor. Milyonlarca kişi artık Serkan’ın Eda’yı hatırlamasını temenni ediyor. Son zamanlarda Serkan’ın Eda’yı hatırlama yönünde sinyaller vermesi ise seyirciye adeta umut ışığı oluyor. Fakat dizinin yayınlanan son bölümünde Eda’nın denize düştüğünü gören o isim, hiç oralı olmadı…

Hande Erçel depremleri çağırdı!

Sen Çal Kapımı dizisinin yayınlanan yeni bölümünde yangınları çağıran Hande Erçel, başarılı performansıyla beraber gündemde adeta yankı uyandırdı. Dizide Eda karakteriyle adeta bütünleşen oyuncunun son sahnesi akıllara durgunluk verdi. Eda kolyesine baktığı sırada ayağının takılması üzerine denize düştü. Onu gören Selin ise olanlara kayıtsız kaldı.

Eda’nın düşmesinin ardından Selin’in sessiz kaldığını görenler adeta sinir krizleri yaşadı. O sahnenin ardından seyirci Eda’nın bir şekilde kurtulacağını ve Selin’in diziden ayrılacağını aldığı ‘Serkan’dan ayrıl’ mesajının ardından yakın olduğunu dile getirdi. Düşüşte olan reytingler ise final çanlarını çaldırmaya başladı.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Otomotiv Haberleri

Bu dönemde benzer fırsat karşımıza çıkmaz! Togg bu kampanya ile hızla satacak!
Honda Mayıs motosiklet fiyatları duyuruldu: Yaz ile talepler fırlayacak!
Sevindirici haber! Artık Türkiye'de Fiat Egea fiyatına 7 kişilik SUV model bulunuyor!
Sıfır araçların fiyatları üzerindeki artışlar kontrol altına alınacak!
Toyota Corolla Cross Hibrit'te önemli fiyat düşüşü: Faiz oranları yarı yarıya az