Hande Erçel, o isimden öyle bir hediye aldı ki...

Ünlü oyuncu Hande Erçel’e öyle bir hediye geldi ki, görenler ayakta alkışladı

2015 yılında ‘Güneş’in Kızları’ adlı diziyle oyunculuk kariyerine başlayan Hande Erçel, oynadığı dizilerle ve aşk hayatıyla sürekli ön plana çıkmayı başarıyor. Magazin gündemine sürekli bomba haberlerle düşen ünlü oyuncu Hande Erçel, bu kez aldığı bir hediyeyle takipçileri tarafından yakından takip ediliyor.

Aşk hayatıyla sürekli gündemde olan ünlü oyuncu Hande Erçel, geçtiğimiz günlerde uzun yıllardır sevgilisi olan Murat Dalkılıç’tan ayrılık haberleri ile manşetlere konu olmuştu. Murat Dalkılıç’dan ayrıldıktan sonra adı oyuncu partneri ve rol arkadaşı olan Kerem Bürsin’le anılan Hande Erçel’in aşk iddialarını doğrulamadı. Kerem Bürsin’e de aynı aşk iddialarının gerçekliğini soran muhabirlere, ünlü oyuncu Kerem Bürsin’in cevabı gecikmedi. Sadece işiyle ilgilendiğini, aralarında aşk olmadığını, sadece rol arkadaşı olduklarını dile getiren Kerem Bürsin, aşk iddialarının gerçeği yansıtmadığını belirtti. Aramızda aşk yok diyen ünlü oyuncu aşk haberlerini yalanladı.

Kerem Bürsin’le olan samimi pozlarını kişisel sosyal medya hesabından yayınlayan oyuncu Hande Erçel, Murat Dalkılıç ile olan sorulara yanıt verirken, Kerem Bürsin’le ilgili olan soruları yanıtlamadan kaçtı. Paylaştığı samimi pozlarla akılda aşk mı var? Sorularını doğuran ünlü oyuncu Hande Erçel’den, aşklarını doğrulayıcı bir yanıt gelmedi. Hande Erçel’in, muhabirlerin sorularına sessiz kalması kafaları karıştırdı.

Sosyal medya hesabından ve oynadığı projelerle sürekli gündemde kalan Hande Erçel, bu kez sosyal medya hesabından ne sevgilisinden ne de rol arkadaşı Kerem Bürsin’den gelen bir hediyeyi paylaşmadı. Bu kez yüzü olduğu bir markadan gelen hediyeyi takipçileriyle paylaştı. Hande Erçel’in aldığı hediye çok beğenildi, adeta ayakta alkışlandı. Bir çok markayla çalışan ünlü oyuncu Hande Erçel, pek çok marka tarafından çok seviliyor. Oynadığı reklamlarla ve yaptığı çekimlerle adından sıkça söz ettiren ünlü oyuncuya bu kez, çok sevilen bir markadan çiçek hediyesi geldi. Aldığı çiçeği sosyal medya hesabından paylaşan Hande Erçel, markanın hep incelikler yaptığına dair bir not düştü.

Nocturne adlı bir ünlü markanın moda çekimlerinde rol alan Hande Erçel’e markadan ince bir hediye geldi. Tasarım markası olan, imalat ve perakende satışı bulunan markanın 2020 İlkbahar/ Yaz koleksiyonunda poz veren ünlü oyuncu, markanın tarzını yansıtan pozlarla moda koleksiyonu çok sevildi. Ünlü oyuncu, markadan gelen bir hediyeyi paylaştığı sosyal medya hikayesiyle öne çıktı. “Aşırı Güzel” bulunan bu çiçekle ünlü oyuncuya da güzel tepkiler geldi.

 

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.