Hatalı kararlar diziyi yok etti

Özcan Deniz ve İrem Helvacıoğlu’nun başrollere hayat verdiği Seni Çok Bekledim dizisi ne yazık ki beklentileri karşılayamadı. Dizinin kadrosundaki oyuncular da senaryo da seyirciyi etkileyemedi.

Seni Çok Bekledim dizisinden önce yayınlanan Akrep, ilk ekranlara geldiğinde oldukça başarılı reyting sonuçları elde etmişti. Çok iyi denmese de bu reytinglere yine de dizinin bir tık yükselişte olduğunun belirtisi olmuştu. Fakat Seni Çok Bekledim dizisi, Akrep’in de son derece gerisinde kaldı. Belki hatırlarsınız Akrep dizisi yayınlandığı Cuma akşamlarında iyi bir reyting elde etmiş sonradan ortalama reytingler almaya başlamıştı. Fakat Seni Çok Bekledim için dizi gün değişikliğine uğramıştı.

Seni Çok Bekledim dizisinin yayına başlamasının ardından Akrep için gün değişikliği yapılmıştı. Bu değişiklik ise Star TV’nin verdiği hatalı kararlardan birisi oldu. Başlarda ortalama reytingler elde eden Akrep dizisi, gün değişikliğinin ardından elde ettiği reytingleri kaybetmeye başladı. Bu değişimin ardından Akrep dizisinin de final için geri sayım yapmaya başladığı söyleniyor.

Star TV’nin yanlış kararları seyirciyi hüsrana uğrattı!

Bu sezon oldukça yanlış kararlar alan Star TV, seyirci kitlesini adeta hüsrana uğratıyor. Bugüne kadar Güvercin dizisinin son 3 bölümünü yayınlayarak takdir toplayan kanal, Babil dizisinin de erken final yapmasına sebebiyet vermişti. Şimdilerde yeni bir dizi olan Sol Yanım’da oldukça başarılı bir kadroyla seyirci karşısına çıkmıştı fakat o dizide 12. Bölümünde final kararıyla herkesi hüsrana uğrattı.

Seni Çok Bekledim dizisi için yapılan değişikliğin ardından Sol Yanım ve Akrep dizisinin akıbeti tamamen değişti. Star TV belki de en büyük hatayı bu noktada yaptı. Seyirci artık Star TV ekranlarında yayınlanan her yapıma eleştiriyle yaklaşıyor. Hatta Seni Çok Bekledim dizisinin de yakın zamanda final yapacağını belirtiyor.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Otomotiv Haberleri

Sıfıra zam gelince satışlar uçtu: İkinci el otomobil satışlarında bayram havası yaşanıyor!
Otomobil almayı düşünenler dikkat! İkinci el otomobil fiyatlarının artması bekleniyor
Mini Cooper'da büyük bir sürpriz: MINI Countryman modeli şimdi 590 bin TL indirimle satışta
Renault Megane, Dacia Duster ve Jogger modellerinde düşük faizli indirim kampanyası
MG'den heyecan verici bir haber geldi! 150.000 TL destek alan o model rakiplerini çatlattı