İki Kız Çocuğunu ABD'li Askerlere Satmış! Şok Edici İtiraf Epstein Olayını Hatırlattı

Atv’nin gündüz kuşağı programları arasında yer alan Esra Erol’da garip olaylar yaşanmaya devam ediyor. Son olarak programda anlatılanlar resmen kan dondurdu. Yapılan itiraflar sonrasında akıllara tüm dünyada yankı uyandıran Epstein vakası geldi. O kadın çocuklarının ABD askerlerine satıldığını iddia

Jeffrey Epstein skandalı, tüm dünyayı dehşete düşüren ve tarihin en iğrenç vakası olarak son günlerde gündemden düşmüyor. Birbirinden ünlü isimlerin karıştığı bu davanın Türkiye uzantısının olup olmadığı ise büyüm bir merak konusu iken Esra Erol’da programında yaşananlar soru işaretlerine yol açtı. Öynet’te yer alan habere göre, Şükran Berberoğlu adlı kadın 2 çocuğunun kaçırıldığı iddiası ile programa başvurdu. Programa gelen kadın, çocuklarının Adana, İncirlik üssünde görev yapan Amerika Birleşik Devletleri askerlerine satıldığını söyledi.

 

BABA İKİ ÇOCUĞUNU ABD’Lİ ASKERLERE SATMIŞ

Neredeyse her gün birbirinden farklı olayların yaşandığı ve her olayla ağızları açık bırakan Esra Erol’da programında bu defa kan donduran bir olay yaşandı. Reyting rekortmeni programa adana'dan katılan Şükran Berberoğlu, öyle iddialarda bulunmuş oldu ki izleyenler küçük dilini yuttu. Programa katılan kadın 2 tane çocuğunun küçük yaşlardayken ABD’li askerlere satıldığını iddia etti. Söz konusu bul satışı babalarının yaptığını öne sürerken Hatice adlı çocuğun 4 yaşındayken, Seçil adlı çocuğunun ise 7 aylıkken verildiği açıklandı.

 

NE KADAR PARA ALDIĞINI BİLMİYORUM

Konuya ilişkin açıklamalarda bulunan Anne, şunları söyledi:

Hatice'yi vermeden önce bir komşum vardı. Avukatın yanında çalışıyormuş. Geldi benim kafama girdi. Ben de veremem dedim. Babalarının yanına gitmiş o da "Bir tabla verirseniz veririm" demiş. Bir tablaya verdi çocuğumu. Seçil'den de ne kadar para aldığını bilmiyorum.

Kendi almış parayı. Beş kuruşunu görmedim. Ben zaten vermek istemedim.

 

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Yaşam Haberleri

Anne babalar dikkat! El yazısı, düşünme ve öğrenmeyi nasıl etkiliyor?
Güneş patlaması nedir? Güneş patlamasının etkileri nelerdir?
Zeynep Bastık'tan kötü haber: Bıçak altına yatıyor!
12 Mayıs 2024 Günlük burç yorumları
Yılmaz Morgül'ün 'Ateşe Düştüm' yorumu silindi! 'Mert Demir çok kibirli biri'!