İşte Murat Ceylan'ın aşkı

TV8 ekranlarının en sevilen yarışmaları arasında yerini alan Survivor yarışmasında yaşanılanlar seyircileri ekranlara kilitlemeye devam ediyor.

Survivor yarışmasının 2018 yılında yarışmış olan yakışıklı müzisyen hayranlarını kendine aşık etmişti. Yarışmanın hemen ardından birçok sektörde adını duyurmuş olan yakışıklı sunucu, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla kız arkadaşını ortaya çıkarmış oldu. Bunun üzerine takipçileri ikiye ayrıldı. Kimi artık Murat Ceylan'ın kendisine bakmayacağını anladığından esprili bir dille "Takipten çıkıyorum, sana yeni sevgilinle mutluluklar! Bizden olmaz artık Murat" yazarak yorumlarda bulundu kimi ise "Hayırlı olsun ya aşırı sempatiksiniz" yorumunda bulundu. 

Sosyal medya hesabını aktif bir şekilde kullanan Murat Ceylan yaptığı son paylaşımla dikkatlerin odak noktası oldu. Adeta sır gibi sakladığı sevgilisini bir anda ortaya çıkaran Murat Ceylan'ın o paylaşımı gündeme bomba gibi düştü. Magazin dünyasını derinden sarsacak olan iki ismin birlikte olması ise sosyal medyada büyük yankı uyandırdı.

2017 Miss Turkey ikincisi Pınar Tartan ile ilişkisini "İyi ki doğdun, iyi ki sen" notunu düşerek açıklayan Murat Ceylan için birçok hayranı "Tam bir aşk adamı", "Ne kadar çok yakışmışlar" gibi yorumlarda bulundu. Sevgilisinin doğum gününü kutlayan yakışıklı sunucu, sevgilisini öptüğü bir fotoğrafı sosyal medya üzerinden duyurdu.

26 Mart 1997 yılında İzmir'de dünyaya gelen Murat Ceylan'ın sevgilisi Pınar Tartan ise bir dönem Türkiye'ye damgasını vuran isimler arasında yerini alıyordu. Katılmış olduğu 'Miss Turkey Universe' yarışmasında Türkiye'yi temsil eden güzel manken, fiziği ve güzelliği ile o döneme adını altın harflerle yazdırmıştı.

Şimdilerde Survivor suncusu olan Murat Ceylan ile aşk yaşayan Pınar Tartan, Yaşar Üniversitesi Hukuk Fakültesi'nde eğitim hayatına devam ediyor. Manken ve model kimliğiyle bilinen Pınar Tartan kısa süre sonra çok başarılı bir avukat adayı olacak. 

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Otomotiv Haberleri

BMW Modellerindeki 'i' takısını kaldıracağını açıkladı
Lucid Motors'un Yeni Modeli Çığır Açıyor!
Volkswagen'den Çin'e özel elektrikli modeli gündemde: ID.Code
Tüketicilerin mağduriyetine çözüm yolda
Otomobil satışlarına sert tedbirler gündemde! Fahiş fiyatlarla mücadele edilecek