Kerem Bürsin'in kariyeri için tehlike çanları çalıyor!

Kerem Bürsin, resmi Twitter hesabından İngilizce küfür paylaşımı yaptı.

Kerem Bürsin, hayranlarını şaşırtan bir paylaşım altına imza attı. Twitter hesabından paylaşım yapan Bürsin, retweet ettiği Rashida Tlaib'in gönderisiyle gündeme geldi...

Sen Çal Kapımı dizisiyle çok büyük bir şekilde parlayan ve ünü 10 kat artan Hande Erçel ile Kerem Bürsin, Türkiye'nin yakından takip ettiği 2 isim olarak kendilerini gösteriyor. Paylaşımları yakından incelenen ve hemen hemen her paylaşımıyla gündeme gelen 2 ismin de paylaşımlarına dikkat etmesi gerektiği, hayranlarının ortak fikri.

Resmi Twitter hesabo üzerinden Rashida Tlaib'in ırkçılık karşıtı "F** white supremacy." Paylaşımı retweet eden Kerem Bürsin; Türkçe karşılığı "Beyaz üstünlüğünü s****m" olan bu tweeti paylaştığı için tepkilerin odak noktasına yerleşti. Çoğu kişi destek verirken, çoğu kişi de tepki gösterdi.

Sosyal medyayı oldukça aktif kullanan ve adı sık sık Hande Erçel ile anılan Kerem Bürsin, resmi Twitter hesabı üzerinden yaptığı küfürlü paylaşımla tepkilerin odağı oldu. Birçok hayranı, herkesin paylaşımlarında özgür olduğunu belirtip Bürsin'i desteklerken, çok sayıda kişi ise topluma örnek olacak kişilerin böyle şeyler yapmasının ayıp olduğunu ifade ettiler. Farklı bir gönderinin altında 2 taraf resmen sanal kavga ettiler. Irkçılığı reddeden oldukça anlamlı bir konuya değinen Kerem Bürsin'in bu anlayışı için destek verilse de; değinme şeklinin yanlış olduğu ifade edildi

4 Haziran 1987 doğumlu olan Kerem Bürsin, 2013 yılında yayınlanan Güneşi Beklerken isimli dizide Türkiye'de ilk kez oyunculuk deneyimi yaşarken, bugün Sen Çal Kapımı dizisiyle, Türkiye'nin en popüler erkek oyuncuları arasında yer alıyor. Dolayısıyla çok sayıda hayranı bulunuyor. Hayran kitlesi genel olarak küçük çocuklardan oluşan Bürsin'in bu hususta paylaşımları oldukça büyük önem taşıyor.

Kerem Bürsin

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Otomotiv Haberleri

Otomobil satışlarına sert tedbirler gündemde! Fahiş fiyatlarla mücadele edilecek
Sıfır araç fiyatına zam yapılamayacak! Devam eden zam skandalına son
Yenilenen Cupra Formentor: Düşük bütçe ve hız arayanlara dikkat!
Mercedes-Benz'de bir dönem sona erdi: Artık Apple CarPlay desteklenmiyor
Çinliler sonunda bunu da yaptı: 440 bine sıfır lüks otomobil!