Kim Milyoner Olmak İster'den, Kurtlar Vadisi Kaos'a transfer

Uzun süredir yayınlanan ve bilgi dolu yarışmalardan birisi olan Kim Milyoner Olmak İster, dün akşam yeni bölümünü yayınlamamasının ardından seyircileri büyük bir merakın içerisine sürükledi.

Yaşanan bu durumun ardından seyircinin aklına gelen tek konu Kenan İmirzalıoğlu’nun Kurtlar Vadisi Kaos’ta oynayacağı iddiası oldu. Bu iddia sosyal medyanın altını üstüne getirdi.

Büyük bir ilgiyle izlenen yarışma programlarından birisi olan Kim Milyoner Olmak İster, cumartesi akşamlarının reyting rekortmeni olarak izleyici karşısına çıkıyordu. Fakat programın dün akşamki bölümünün yayınlanmaması izleyicilerinin aklını allak bullak etti. Herkes bu durumun nedenini merak ederken sosyal medya kullanıcıları Kenan İmirzalıoğlu’nun Kurtlar Vadisi Kaos projesini düşünmeye başladı.

Kim Milyoner Olmak İster adlı bilgi yarışmasının yayından kaldırılıp kaldırılmadığı merak edilirken, dün akşam yarışma programı yerine Kardeşlerim adlı dizi yayımlandı. Bu durumun ardından Kim Milyoner Olmak İster programının akıbetinin ne olacağı merak konusu oldu. Fakat programın yeni bölümlerinin yayınlanıp yayınlanmayacağına dair net bir açıklama yapılmadı. Bu durum ise ortaya final iddialarını attı. Peki, Kenan İmirzalıoğlu Kurtlar Vadisi’yle mi anlaşma yaptı?

Kenan İmirzalıoğlu farklı bir projeye mi imza atacak?

ATV’de yayınlanan ve sunucu koltuğunda Kenan İmirzalıoğlu’nun oturduğu Kim Milyoner Olmak İster adlı program tüm dengeleri değiştirdi. Milyonlarca kişi programın akıbetinin ne olacağını merak ederken, Kenan İmirzalıoğlu’nun yeni bir projeye imza atacak olması ortalığı karıştırdı. Milyonlarca kişi bu durumun ardından sosyal medyada birçok paylaşımda bulundu.

Son zamanlarda söylentiler arasında Kenan İmirzalıoğlu’nun Kurtlar Vadisi Kaos adlı dizi için imza atacağı ve kadroda boy göstereceği söyleniyordu. Fakat konu hakkında İmirzalıoğlu’ndan net bir açıklama gelmedi. Hatta Kurtlar Vadisi Kaos’un yeniden çekileceği bile net bir bilgi olarak değil sosyal medya kullanıcılarının söylentileri olarak gündemde yer aldı.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Otomotiv Haberleri

Tesla'ya otomatik pilot soruşturması gündemde
Yeni Skoda Kodiaq Türkiye'yi sarsmaya geliyor! Satış tarihi açıklandı
Sitelerde araç şarj istasyonu kurdurmak isteyenler dikkat! Merak edilen soru yanıt buldu
Yeni Tesla Model 3 Performance resmen tanıtıldı: Adeta hız fırtınası!
Range Rover yerine bunu alın! Jeep’in 2 milyon satan aracı Türkiye’de!