Masumlar Apartmanı dizisinde Naci’ye ne olduğu ortaya çıktı! Safiye acı gerçeği öğrendi, Han şimdi hapı yuttu!

TRT1 ekranlarının en sevilen yapımlarından biri haline gelmiş olan Masumlar Apartmanı dizisinin Salı günü gelecek olan yeni bölüme ait fragman yayınlandı. Kısa sürede büyük yankı uyandıran bu fragmanda ise Naci’ye ne olduğu sonunda ortaya çıktı.

Başrollerinde Ezgi Mola, Farah Zeynep Abdullah, Birkan Sokullu, Merve Dizdar gibi isimlerin yer aldığı başarılı yapım dikkatleri üzerine topluyor. Her bölümde farklı farklı duygular yaşatarak seyir keyfi sunan Masumlar Apartmanı dizisinde 33. Bölümüne ait fragman ise bomba gibi geldi. Han’dan şüphelenerek; kömürlüğe kardeşiyle giden Safiye, kömürlükte Naci’yi bulamaz çünkü Han Naci’yi hastaneye götürür.

Kanser olan Han, kömürlükte fenalaşır ve Han başına bir şey gelmesin diye hastaneye götürür. Tam o sırada ise Safiye harekete geçer ama aradığını bulamaz. Hastanede olan Naci ise Han’ın gittiğini fırsat bilerek çıkış işlemlerini kendisi yapar ve direkt olarak çıkar. Safiye ise o sırada Naci’nin saklamış olduğu acı gerçeği öğrenir.

Gülben’in yanına gelerek; “Al, Naci’nin mektubu bu. Han yırtmış. Yırtıp atmış” sözleri üzerine büyük bir şok geçirir. Eline aldığı mektupta ise Naci’nin hastalığı öğrenir. “Hastalık falan diyor bu ne diyor?” sözlerini dile getirir. Büyük bir şok içerisinde olan Safiye kapılarının önünde ise Naci’nin kendisine bırakmış olduğu papatyayı bulur. Han’ın kardeşinden hem Naci’yi saklaması hem de mektubu yırtıp atması ise seyirciyi çileden çıkarttı.

Birçok seyirci; “Han evin en normali diyorduk ama gerçekten en hastası o asla paylaşamıyor” sözlerini dile getirdi. Bazıları ise “Safiye şimdi Han’ın üzerini çizecek”, “Her seferinde diyorum ki, daha ne kadar ileriye gidebilir? Sonra görüyorum zaten” yorumlarını yaptılar.

 

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Otomotiv Haberleri

Yeni bir batarya teknolojisi, elektrikli araçların menzil sorununu çözecek!
Mercedes-Benz, Apple CarPlay desteğini sonlandırıyor
Tesla Cybertruck'ın Türkiye tarihi belli oldu!
İkinci el araba alacaklar elini çabuk tutsun: Zam dalgası geliyor!
Artık herkes Mercedes-BMW-Audi yerine bunu alacak!