Merve Boluğur ceza yemekten bıktı usandı: Artık takıyor

Yıllardır ekranlardan uzak kalan oyuncu Merve Boluğur, iddialı ve dekolteli pozlarıyla sosyal medya gündeminde yer alıyor.

Birkaç ay önce Youtube kanalını yeniden açan ve platformda kadın – erkek ilişkilerine dair yorumlarda bulunan Merve Boluğur, sosyal medyada arbede yaşanmasına neden olmuştu. Sık sık çektiği içeriklerle gündeme gelen oyuncu bu sefer gazetecilere yakalandı. Dikkat çeken fiziği ve cesur pozlarıyla gündemdeki yerini koruyan Merve Boluğur’un son hali sevenlerini şaşkına çevirdi.

Geride bıraktığımız gün Nişantaşı’nda gazetecilere yakalanan Merve Boluğur, önceki zamanlarda ihlal ettiği yasaklara uygun bir şekilde kameralara yansıdı. Ünlü oyuncunun son hali herkesi şaşkına çevirirken sonunda kurallara uyması milyonlara rahat bir nefes aldırdı. Ne var ki bu konu hakkında bir değil iki değil ceza üstüne ceza yemişti.

Merve Boluğur artık maskesini takıyor!

Sosyal medya hesabını aktif bir şekilde kullanan Merve Boluğur geçtiğimiz gün Nişantaşı’nda objektiflere yansıdı. Pandemi sürecinin başladığı ilk günden bu yana sürekli maskesiz gezen ünlü oyuncu bu sebepten ötürü 2 kez 900 TL idari para cezasına çarptırılmıştı. Sonunda inadından vazgeçen Boluğur, maskesiyle dikkatleri üzerine çekti.

Koronavirüs salgınının başladığı günden bu yana neredeyse hiç maske takmayan Merve Boluğur’un bu sefer maske takmış olması dikkatlerden kaçmadı. Bunun yanı sıra muhabirlerin kendisine sorduğu soruları yanıtsız bırakan ünlü oyuncunun tavırları herkesi şaşkına çevirdi.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Otomotiv Haberleri

Yarış başlıyor! Çin'den gelen BYD Seagull, elektrikli Panda'nın önünde!
Otomotiv ihracatı nisanda yüzde 2 artışla 2,75 milyar dolara yükseldi
Fiat Egea parasına 7 kişilik SUV: Bu araç yok satar
En ucuz Fiat Egea 1 milyonu aştı: İşte fiyat listesi
Otomobil alarak yatırım yapmayı düşünenlere kötü haber! Sektör temsilcileri açıkladı