Neslihan Atagül krizi: Ne dizinin afişi değişti ne ismi

Star TV ekranlarında kriz devam ediyor. Pazartesi günleri yayınlanan Sefirin Kızı dizisinden Neslihan Atagül hastalığı nedeniyle diziden ayrılmıştı.

Ekranların en sevilen dizileri arasında yerini alan Sefirin Kızı dizisi, kıyameti başlattı. Neslihan Atagül hayranları, dizinin adının ve afişinin değişmemesine büyük tepki gösterdi. Birçok sosyal medya kullanıcısı yapımcıya mesaj attıklarını bile dile getirdi. Afişi gördükçe derin bir üzüntü yaşadıklarını söyleyen kullanıcılar, Twitter’da bir başlık açtılar.

Başrollerinde Tuba Büyüküstün ve Engin Akyürek’in yer aldığı diziden, başrol oyuncusu olan Uraz Kaygırlaroğlu ve Neslihan Atagül sadece bir bölüm arayla diziye veda etmişlerdi. Doktorunun tavsiyesi üzerine 10 günlük rapor alan Atagül, durumunun kötüye gitmesinden dolayı rapor süresini 26 güne çıkarmıştı.

Raporlarının süresini uzatan Atagül, diziden ayrıldığını ise sosyal medya hesabından paylaşmıştı. Aynı zaman aralığında Sefirin Kızı yapım ekibi de sosyal medya üzerinden bir paylaşım yaparak, Neslihan Atagül’ün diziden ayrıldığını duyurmuştu. Diziden ayrıldığı gibi dizinin yayınlanacak olan o bölümü büyük bir patlama yaşamış fakat daha sonra dizinin her bölümünde reytingler çakılmıştı.

Diziden ayrıldıktan sonra dizinin adının değişeceği yönünde birçok haber ortaya atılmıştı. Fakat dizinin adı Sefirin Kızı olarak kalmıştı. Ekranlarda halen adı Sefirin Kızı olarak kalan dizide; Sefirin Kızı’nın olmaması, yerine Mavi karakterinin olması en sonunda seyirciyi çileden çıkarttı. “Ne dizinin adı değişiyor ne de afiş! Bizi ne sanıyorsunuz” gibi birçok yorum atıldı.

Neslihan diziden çıkarıldığını iddia eden kesim ise “Hem diziden çıkardınız hem de dizinin adını değiştirmiyorsunuz” gibi birçok yorum yapıldı. Neslihan Atagül’ün diziden ayrılık krizi halen devam ediyor. Sizce Sefirin Kızı dizisinin adının değişmemesine tepkili misiniz? Yorum ve düşüncelerinizi bizimle paylaşmayı unutmayınız!

 

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Otomotiv Haberleri

Sıfıra zam gelince satışlar uçtu: İkinci el otomobil satışlarında bayram havası yaşanıyor!
Otomobil almayı düşünenler dikkat! İkinci el otomobil fiyatlarının artması bekleniyor
Mini Cooper'da büyük bir sürpriz: MINI Countryman modeli şimdi 590 bin TL indirimle satışta
Renault Megane, Dacia Duster ve Jogger modellerinde düşük faizli indirim kampanyası
MG'den heyecan verici bir haber geldi! 150.000 TL destek alan o model rakiplerini çatlattı