Onu hiç böyle görmediniz! Yıldız Tilbe ve Nesrin Cavadzade akraba mı?

Sosyal medyanın yaygınlaşmasıyla birçok ünlü ismin yaptıkları paylaşımlar gündeme geliyor, olay oluyor ve hafızalara kazınıyor.

Son dönemde ünlü oyuncuların yaptığı paylaşımlar gündeme gelmeye devam ederken birçok şarkıcı ve oyuncunun paylaşımları takipçilerini şaşırtıyor. Bu paylaşımlardan bir tanesi de Yıldız Tilbe’nin gençlik kareleri oldu. İlk defa görenler gözlerine inanamazken akıllarına tek bir isim geldi, Nesrin Cavadzade. Birçok kişi Nesrin Cavadzade’ye çok benziyor yorumlarında bulunurken paylaşıma kısa sürede binlerce yorum yapıldı. Sosyal medyada gündem olan Yıldız Tilbe, hayranlarını hem şaşkına çevirdi hem de güldürdü.

Görenlerin bir daha baktığı bu fotoğraf karesinde ünlü şarkıcının gençlik halleri adeta Nesrin Cavadzade’ye benziyor. Hayranları tarafından yorum yağmuruna tutulan bu paylaşımda neredeyse herkesin ağzında Nesrin Cavadzade ismi yer aldı. Yıldız Tilbe’nin gençlik karelerini paylaşması takipçilerinin kafasında soru işaretlerine sebep oldu.

Bir takipçisi “Nesrin Cavadzade ile akrabalığınız var mı?” ifadelerini kullanırken bir diğer takipçisi ise “ Ben bu kadar benzerlik görmedim.” Paylaşımında bulundu. Ünlü Şarkıcının gençlik halleri sosyal medyada gündeme gelirken diğer taraftan fotoğrafın altına Nesrin Cavadzade’nin sosyal medya hesabı yorumlara sabitlendi.

Twitter hesabından yaptığı paylaşımla gündem olan Yıldız Tilbe, daha önce de yaptığı paylaşımlarla gündeme geliyor ancak bu sefer çok farklı bir şekilde geldi. Gençlik karesi görenleri bir yandan şaşkına çevirirken diğer yandan Nesrin Cavadzade’nin ismi anılıyor. Fotoğrafa dakikalar içerisinde yüzlerce yorum yapıldı.

Ünlü şarkıcının oyuncu Nesrin Cavadzade’ye benzemesi görenlere pes dedirtti. Yüzleri tıpa tıp benzeyen bu fotoğrafta görüntü kalitesi daha iyi olsaydı adeta tek kişi gibi olurdu diyenler de var. Takipçiler bu paylaşımın ardından Nesrin Cavadzade’nin de bu paylaşımını görmesi görünce ne tepki vereceğini merak ederek paylaşımın altına Cavadzade’nin hesabını etiketledi.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Otomotiv Haberleri

İkinci el araç alıcıları için önemli bir gelişme: Sınırlamalar kaldırılabilir!
Nisan ayında Türkiye'de en çok satılan otomobiller belirlendi! İlk sıradaki marka hiç şaşırtmadı
Elektrikli araçların şarj sorunu tarih oluyor! Batarya değişimi kolaylaşıyor
Büyük Çinli otomobil üreticisi Türkiye pazarına geri dönmeye hazırlanıyor!
Türkiye'de en çok satılan lüks otomobil markaları belli oldu