RTÜK Baraj dizisine acımadı

FOX TV ekranlarının en sevilen dizileri arasında yerini alan Baraj dizisindeki o sahne seyircileri çileden çıkardı.

Sevilen dizinin yayınlanan son bölümü ise entrikalı bir şekilde geçmişti. 31. Bölümü dün akşam ekranlara gelen dizinin bölümü ise tepkilerin nedeni oldu. RTÜK'e binlerce şikayet edilen dizinin Youtube kanalında yayınlanan o sahne ise sosyal medya kullanıcılar tarafından tepkilere neden oldu. 

Dizinin yayınlanan son bölümünde dikkatleri üzerine çeken kişi Nehir oldu. Nazım'a kendisinden hamile olduğunu inandırmaya çalışan Nehir büyük bir oyun oynadı. Sahte doktor ayarlayan Nehir, izleyenlere adeta "Yok artık" dedirtti. Sosyal medya üzerinden birçok tepki alan bu sahne seyirciler tarafından RTÜK'e şikayet edildi.

Nazım ise yaşanılan olaylardan habersiz sahte doktorun ofisine gider. Her şey ayarlanmış ve planlanmıştır. Nehir odaya geçer ve sanki karnında bir bebek varmış gibi muayene olur. Doktor ise oyunu çok iyi bir şekilde devam ettirir. Bebeğin kalp atışlarına kadar her şey ayarlanmıştır.

Olmayan bebeğin muayenesi bittiğinde ise Nehir'e sahte doktor "Alın bakalım bu da bebeğinizin ilk fotoğrafı" sözlerini dile getirerek bir ultrason fotoğrafı verir. Nehir eline aldığı ultrason fotoğrafını Nazım'a uzatarak "Bak ben demiştim sana" sözlerini dile getirir. Baraj dizisinde yer verilen bu sahneler ise seyirciyi çileden çıkarttı. Şikayet Var isimli siteye düşüncelerini yazan seyirciler çok sert eleştirilerde bulundular.

Kısa bir süre önce tekrar RTÜK tarafından ceza kesilen dizinin bu sahnesi içinde ceza kesilip kesilmeyeceği henüz net değil. Sosyal medya tarafından gelen yorumlara göre ise dizinin kapatılması gerekiyor. Aile ahlakına uygun olmayan bir dizi olduğu düşünülen dizinin, son bölümü binlerce tepki aldı.

 

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Otomotiv Haberleri

En sık arıza yapan markalar belirlendi: Bu araçlar sık sık tamire gidiyor!
1 milyon TL altında 3 model var: İşte fiyat listesi
Kaza değil, kanser riski mevcut olabilir! Otomobil koltuklarında büyük bir tehlike
Ferrari'nin 12Cilindri Tasarımı: 1970'lerin bilim kurgu iyimserliğine mükemmel bir selam!
Alfa Romeo'nun özel serisi Türkiye'de satışa çıktı