RTÜK'ten Yasak Elma dizisine yine engel geldi

Yayınladığı her bölümünde ekranlarda yankı uyandırmaya devam eden Yasak Elma, son zamanlarda kadroya Cansu’nun da katılmasıyla beraber çok farklı bir boyuta taşındı.

Milyonlarca kişi Yıldız’ın kaderinin hep ‘aldatılmak’ olduğunu ifade ederek üzüntülerine engel olamadı. Yasak Elma’nın yayınlanan yeni bölümünde ise Cansu, köze dönmüş olan o yaşanılanı yeniden alevlendirdi. Ekranlara gelen sahnenin ardından seyirci şikayetlerde bulundu.

Her fırsatta Yıldız’ın yanına giden ve ona karşı iki yüzlü davranan Cansu, Yasak Elma’nın yeni bölümünde akşam yemeğine Çağatay ve ailesinin evine gitti. Daha sonra Çağatay’ın dışarı çıktığını gören ve bu durumu fırsat olarak kollayan Cansu, atağa geçti. Arabasından telefonunu alan Çağatay ise karşısında Cansu’yu görünce şaşkınlığına engel olamadı. Fakat Cansu’nun son hamlesi her şeyi yerle bir etti.

Çağatay’ı yalnız yakalayan Cansu yanına giderek, “Çağatay! Ya iyi misin diye merak ettim. İçeride soramadım malum anlarlar diye!” sözlerini dile getirdi. Çağatay ise “Cansu kim neyi anlayacak?” sorusunu sordu ve Cansu birlikte olamasalar bile aklının hep Çağatay’da olduğunu ve çok üzüldüğünü ifade etti.

Cansu’dan Çağatay’a olay yaratacak hamle!

Cansu’nun bu tavrından rahatsız olan Çağatay, “Konuşmamıza gerek yok!” sözlerini dile getirerek yukarıdayken mecburiyetten ötürü kendisiyle konuştuğunu belirten Çağatay, “Cansu bak aramızda istenmeden bir şey yaşandı ve bitti gitti, unut!” ifadelerine yer verdi. Çağatay’ın sözlerinin ardından Cansu, “Ben seni unutamıyorum!” diyerek ani bir hamleyle Çağatay’ı öptü. O sırada ise birisi ikilinin fotoğraflarını çekti.

Cansu’nun Çağatay’ı öpmesi herkesi şaşkına çevirdi. Bu sahnenin ardından seyirci Cansu’nun Çağatay’ın evli olduğunu bile bile onu öpmesi karşısında sinirlerine engel olamadı ve “Aile yapısına aykırı bir davranış bu! Yayınlamayın artık böyle sahneleri!”, “RTÜK’e şikayet ediyorum bu sahneyi, Türk aile yapısı böyle mi senarist!” sözlerini dile getirdi. Bu şikayetlerin ardından RTÜK’ten yeni bir hamle beklenmeye başladı.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Otomotiv Haberleri

Sıfıra zam gelince satışlar uçtu: İkinci el otomobil satışlarında bayram havası yaşanıyor!
Otomobil almayı düşünenler dikkat! İkinci el otomobil fiyatlarının artması bekleniyor
Mini Cooper'da büyük bir sürpriz: MINI Countryman modeli şimdi 590 bin TL indirimle satışta
Renault Megane, Dacia Duster ve Jogger modellerinde düşük faizli indirim kampanyası
MG'den heyecan verici bir haber geldi! 150.000 TL destek alan o model rakiplerini çatlattı