Sadakatsiz dizisi ifşalandı

Sadakatsiz dizisinin oyuncusundan her şeyi açığa çıkaran o paylaşım sosyal medyayı salladı.

Dengeleri değiştirilecek nitelikte bir paylaşım Sadakatsiz dişinin yeni bölümünü ele verdi. Yeni bölüm henüz yayınlanmadan Instagram’da yapılan bir paylaşım diziyi fena ele verdi. Birçok seyirci hayretler içinde kalırken akşam yayınlanacak bölümde nelerin olacağı ise büyük merak konusu. Seyircileri meraklandıran bu gizemli paylaşım dizinin oyuncusundan geldi.

Kanal D’nin sezona bomba gibi başlayıp ilk gün heyecanını hala koruduğu dizi Sadakatsiz’de Derin’i canlandıran Melis Sezen Instagram hesabından öyle bir paylaşım yaptı ki görenler hayretler içinde kalırken dizi takipçileri bu sürpriz paylaşım karşısında şok geçirdi. Entrikaların hiç eksik olmadığı dizi Sadakatsiz, bu paylaşım ile henüz ekrana gelmeden binlerce seyirciyi etkilemeyi başardı. Melis Sezen bu paylaşımla meraklar uyandırırken kafalarda dizi için birçok soru işareti oluşmasına da neden oldu.

Başrollerinde Cansu Dere, Caner Cindoruk ve Melis Sezen’in paylaştığı Kanal D’nin favori dizisi Sadakatsiz akışına tüm hızıyla ve heyecanıyla devam ediyor. Ekrandaki yerini aldığında seyirciyi kilitlemeyi başaran dizinin yurt dışında da binlerce kişi tarafından takip ediliyor. Özellikle Ortadoğu coğrafyası ve Güney Amerika olmak üzere seyirci kitlesini fazlasıyla arttıran Sadakatsiz’de bu akşam yayınlanacak yeni bölümde seyircisini birbirinden ilginç olaylar bekliyor.

Melis Sezen’in hayat verdiği Derin’in başından geçenlere daha fazla dayanamayarak Volkan’ı kapı dışarı ettiği fark edilirken, ortalığın iyice karıştığı her şeyin birbirine girdiği bu gerilim dolu sahnede Asya’nın aniden ortaya çıkması da şaşkınlığa neden olmuştu. Volkan ve Derin arasında çok sert bir diyaloğun gerçekleştiği evin karışıklığında fark ediliyor fakat tam burada Asya’nın evde neyin peşinde olduğu da bir başka soru işareti olarak izleyiciyi meşgul ediyor.

Melis Sezen’in Instagram hesabında Sadakatsiz dizisi hakkında yaptığı paylaşımın ardından sosyal medya kullanıcılarından ardı arkası kesilmeyen yorumlar geldi. Binlerce kişi ünlü oyuncunun diziyi ifşaladığını ifade ederken çoğu kişi de yaşanacak olan durumları az çok tahmin edebildiklerini dile getirdi.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Otomotiv Haberleri

Ferrari'nin son modeli, F167, birkaç gün içinde yollara çıkacak!
Avrupa’da elektrikli araç satışları düştü
Formula 1 efsanesi Senna'nın otomobili satışa çıkacağını duyurdu
MG'den elektrikli hiper otomobil modeli: 0'dan 100'e 1,9 saniye
Honda'dan Kanada'ya 11 milyar dolarlık yatırım teklifi: Elektrikli araç ve batarya tesisi kuracak