Sadakatsiz dizisinde ortalığı ayağa kaldıracak tokat! Gönül çileden çıktı, Derin'e hayatının dayağını att

Kanal D ekranlarının en sevilen dizilerinden biri olan Sadakatsiz dizisinin yeni bölümüne ait fragman kısa bir süre önce yayınlandı. Fragmanı izleyen seyirciler ise "İçimizin yağları eridi Gönül, eline sağlık" gibi birçok yorum yaptı.

Başrollerinde Cansu Dere, Melis Sezen ve Caner Cindoruk gibi isimlerin yer aldığı başarılı dizide her bölüm reyting rekorlarını kırıyor. 28. bölümüyle ekranlara Çarşamba günü gelecek olan dizide yeni gelişmeler ise arka arkaya yaşanacak. Faruk'un kaçırdığı Derin ve Asya sağ salim evlerine dönecek.

Evlerine döndükten sonra polise ifade vermeye gidecek iki isim arasında ipler yeniden gerilecek. 27. bölümün son sahnesinde ellerinde bulunan silahın kurşunu Asya'nın omzunu parçalamıştı. Derin'in kucağında baygın bir halde kalan Asya'nın fragmanda daha iyi olduğu ise görülüyor.

Duştan çıkan Derin'in yanına ise annesi Gönül gidiyor. "Bir aşk bir sevdadır tutturdun" sözlerini dile getiren Gönül çileden çıkıp Derin'e okkalı bir tokat atıyor. Olduğu yerden sarsılan Derin ise düşecek gibi oluyor. "Bir adam yüzünden sen ne hale geldin? Nasıl bir kız oldun ya sen? Sen artık kendini tanıyor musun?" sözlerini dile getiren Gönül'e Derin ise...

Aldığı tokatla sarsılan Derin, annesine "Ne olursun bir izin ver sana anlatayım" sözlerini dile getiriyor ama gözü dönmüş olan Gönül, "Hadi bana acımadın, kendine acımadın, babana bile acımadın; nasıl kızına acıyorsun? Sen nasıl bir annesin Derin?" sözlerini dile getiriyor.

Sosyal medyada büyük yankı uyandıran sahneye ise birçok yorum geldi. "Gönül Güçlü'nün Derin'e tokadı ve "sen nasıl bir kız oldun" diye hesap sorması herkesi rahatlattı yemin ederim. Bundan sonra favori karakterim Güçlü teyze" gibi yorum alan tokat sahnesi Twitter'ın gündemi oldu.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Otomotiv Haberleri

Yarış başlıyor! Çin'den gelen BYD Seagull, elektrikli Panda'nın önünde!
Otomotiv ihracatı nisanda yüzde 2 artışla 2,75 milyar dolara yükseldi
Fiat Egea parasına 7 kişilik SUV: Bu araç yok satar
En ucuz Fiat Egea 1 milyonu aştı: İşte fiyat listesi
Otomobil alarak yatırım yapmayı düşünenlere kötü haber! Sektör temsilcileri açıkladı