Seren Serengil evlilikten erken vazgeçti!

Adından sıkça söz ettiren Seren Serengil, hızlıca evlenmeye karar vermişti. Ancak gelen son bilgilere göre evlilikten vazgeçtiği üstüne aşkınında bittiği yönünde. İşte detaylar...

Söylemezsem olmaz programının sunucu koltuğunda oturan Seren Serengil, dün akşam sosyal medya hesabında yaptığı son paylaşımla beraber ekranlarda büyük bir yankı uyandırdı. Binlerce kişi Seren Serengil’in o paylaşımının ardından Mustafa Tohma’yla aralarında bir sorun olduğunu dile getirdi. Ünlü sunucunun sevgilisi hakkında söylediği şeyler değişen dengelerin habercisi oldu. Peki, Mustafa Tohma’nın suçu ne?

Söylemezsem Olmaz programının sunucu koltuğunda oturan Seren Serengil, dün akşam sosyal medya hesabında yaptığı son paylaşımla beraber ekranlarda büyük bir yankı uyandırdı. Binlerce kişi Seren Serengil’in o paylaşımının ardından Mustafa Tohma’yla aralarında bir sorun olduğunu dile getirdi. Ünlü sunucunun sevgilisi hakkında söylediği şeyler değişen dengelerin habercisi oldu.

Arto, Mustafa Tohma ve birkaç kişiyle evde güzel bir eğlence içerisinde olan Seren Serengil, Mustafa Tohma hakkında çok çarpıcı bir iddiada bulundu. Ünlü sunucunun bu sözleri değişen dengelerin resmen habercisi oldu. Sosyal medya kullanıcıları ise ikilinin ayrılığının yakın olduğunu dile getirdi.

Seren Serengil’den Mustafa Tohma paylaşımı geldi

Dün akşam sevgilisi Mustafa Tohma’nın hallerini paylaşarak altına, “Tohma’ya taktik veriyorlar… ‘Kıro hareketler yapacaksın, türkü söyleyeceksin. Seren aşık olur’ diyorlar. Bu da yapıyor deli ya. Anlayacağınız herkes benimle dalga geçiyor. Keşke Tohma onlara uymasaydı. Şimdi işi daha da zorlaştırdı!” notunu düşen Seren Serengil’in takipçileri ayrılığın yakın olduğunu dile getirdi.

Seren Serengil’in sevgilisi Mustafa Tohma’yı paylaşmasının ardından altına “Keşke Tohma onlara uymasaydı. Şimdi işi daha da zorlaştırdı!” sözlerini düşmesi tüm dengeleri değiştirdi. Milyonlarca kişi konu hakkında, “Mustafa Tohma’nın suçu ne?”, “Ayrılık haberi ayrılmadan önce geldi…”, “Evliliğin önüne geçecek bir hamle!” ifadelerine yer verdi.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Otomotiv Haberleri

İkinci el araç alıcıları için önemli bir gelişme: Sınırlamalar kaldırılabilir!
Nisan ayında Türkiye'de en çok satılan otomobiller belirlendi! İlk sıradaki marka hiç şaşırtmadı
Elektrikli araçların şarj sorunu tarih oluyor! Batarya değişimi kolaylaşıyor
Büyük Çinli otomobil üreticisi Türkiye pazarına geri dönmeye hazırlanıyor!
Türkiye'de en çok satılan lüks otomobil markaları belli oldu