Serenay Sarıkaya bu sefer hayrete düşürdü!

Uzun zamandır ekranlarda görünmeyen Serenay Sarıkaya öyle bir isme benzetildi ki görenler şaştı kaldı.

Sevilen şarkıcı Gülşen sosyal medya hesabını aktif bir şekilde kullanıyor. Son paylaşımında ise ev halinden bir poz paylaştı. 1,5 milyon takipçisi olan yeni şarkısının heyecanını yaşarken, takipçilerine "Bir an önce keşke şarkımı size duyursam" notunu düşerek bir paylaşım yaptı. 

Ozan Çolakoğlu ile evlenen Gülşen, 2017 yılında oğullarını kucağını almıştı. Doğumdan sonra aldığı kilolu hızlı bir şekilde veren Gülşen, fit haliyle sık sık gündeme gelen bir isim olmuştu. Mutluluklarını gözlerden uzak yaşayan iki ünü isimde magazin dünyasının örnek çiftlerinden biri olarak gösteriliyor.

Serenay Sarıkaya ile benzerliği ise Gülşen'in gündeme gelen son haberi oldu. Bir anda magazin dünyasında adı Serenay Sarıkaya ile anılınca takipçileri büyük bir şok yaşadı. Önce Gülşen'in hesabından yaptığı paylaşımlara bakan takipçileri daha sonra Serenay Sarıkaya'nın profiline girerek paylaşımlarına baktı. Adeta iki ünlü ismin takipçileri bu hesaplar arasında mekik dokudu.

Fit halleriyle ve doğal paylaşımıyla sık sık gündeme gelen Gülşen bir süredir yeni şarkısı üzerine çalışmalar yapıyor. Bunu hayranlarına duyuran Gülşen tüm dikkatleri üzerine çekti. Gülşen'in o paylaşımı görenler ise "Serenay Sarıkaya değil mi ya o", "Serenay Sarıkaya'ya nasıl benzemiş ya", "Sanki kardeş gibiler çok benzettim" gibi yorumlar aldı.

Mini şortlu ve düzgün fiziğiyle bir anda gündeme düşen ünlü şarkıcı Gülşen sizce de son paylaşımıyla Serenay Sarıkaya'ya benzemiş mi? Serenay Sarıkaya'nın takipçileri bu konu hakkında ikiye bölündü. Kimi çok benzediğini dile getirirken kimi takipçileri ise aralarında bir benzerlik bulamadı. 

 

 

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Otomotiv Haberleri

Araç alacakların dikkatine: İkinci el otomobilde hemen satan modeller ve markalar belirlendi!
Hyundai Tucson'un yenilenmiş versiyonu: Türkiye'de piyasaya sürülme zamanı belirlendi!
Tesla'ya otomatik pilot soruşturması gündemde
Yeni Skoda Kodiaq Türkiye'yi sarsmaya geliyor! Satış tarihi açıklandı
Sitelerde araç şarj istasyonu kurdurmak isteyenler dikkat! Merak edilen soru yanıt buldu