Serenay Sarıkaya'nın Maldivlere kiminle gittiği belli oldu?

Serenay Sarıkaya Maldivlerden paylaşım yapmaya devam ediyor. Birçok takipçisi kiminle gittiğini merak etmeye başlamıştı bile. Sonunda Sarıkaya'nın Maldivlere kiminle gittiği belli oldu.

Serenay Sarıkaya neredeyse her paylaşımı sosyal medyanın ve magazin sayfalarının gündemi oluyor. Sahilde paylaştığı fotoğraflarına ise kısa sürede milyonlarca beğeni geldi. Son paylaşımına ise 483 bin beğeni gelirken 4 bini aşkın yorumda geldi. Gelen yorumların birçoğu ise Serenay Sarıkaya’nın güzelliğinden bahsediyordu.

Demet Akalın’ın bile “Kim çekiyor bunları” diyerek yorum attığı fotoğrafını kimin çektiği hayranları tarafından da merak edilmişti. Bunun üzerine Serenay Sarıkaya yanındaki ismin kim olduğunu gösteren bir paylaşım yaparak kendisi için en değerli ismi gösterdi. Magazin sayfalarında yanlış bir yorumlama ya da spekülasyon oluşmamasını isteyen güzel oyuncu, tatile gittiği ismin fotoğrafını paylaştı.

Serenay Sarıkaya’nın yanındaki isim kim?

Yanındaki ismi görenler ise büyük bir şok yaşadı. Akıllara gelen isimlerden oldukça uzak olan ismin Serenay Sarıkaya’nın annesi… Paylaştığı fotoğrafın açıklamasına yorum olarak “Yanımdaki kişinin kim olduğunu çok sormuşsun. Linki yana bıraktım” açıklamasını yaparak annesinin hesabını etiketledi. Annesiyle olan benzerliği de sosyal medya kullanıcılarından kaçmadı.

Sosyal medya hesaplarını aktif bir şekilde kullanan anne kız ise tatillerinden fotoğraflar paylaşarak sevenlerinin beğenisine sunuyor. Ümran Seyhan’ında aktif bir şekilde kullandığı sosyal medya hesabında tatilinden paylaşımlar yapıyor. Anneli kızlı gittiği tatilden paylaşımlar yapan Serenay Sarıkaya yanındaki ismi sonunda açıkladı. Annesi Ümran Seyhan’dan başkası değil…

Demet Akalın’ın “Kim çekiyor bunları? İnanılmaz ışık vardır orda, telefonunu değiştir baby” yorumunu yaptığı paylaşımına hayranları da binlerce yorum yaparak düşüncelerini dile getirdi. “Bazen sadece bir şemsiye olmak istersin”, “Serenay olmak istiyorum”, “Kırmızı sana çok yakışıyor be” gibi yorumlar yapan hayranları Serenay Sarıkaya’yı oldukça beğendiğini dile getirdi.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Otomotiv Haberleri

Bu özelliklere sahip olmayan otomobiller artık satılamayacak: 7 Temmuz son tarih!
Bu dönemde benzer fırsat karşımıza çıkmaz! Togg bu kampanya ile hızla satacak!
Honda Mayıs motosiklet fiyatları duyuruldu: Yaz ile talepler fırlayacak!
Sevindirici haber! Artık Türkiye'de Fiat Egea fiyatına 7 kişilik SUV model bulunuyor!
Sıfır araçların fiyatları üzerindeki artışlar kontrol altına alınacak!