Şeyma Subaşı dövmeyi öyle bir yere yaptırmış ki...

Miami’ye yerleşen Şeyma Subaşı son zamanlarda bikinili pozlarına dair yaptığı paylaşımları arttırmaya başladı. Sosyal medya takipçilerinden aldığı eleştirilere kulak asmayan Subaşı hakkında yeni bir gerçek ortaya çıktı.

Sağlığına dikkat eden ve sosyal medya hesabında sürekli olarak spor yaptığı anların fotoğraflarını paylaşan Şeyma Subaşı geçen haftalarda direk dansı şovuyla gündemde adeta yankı uyandırmıştı. Ünlü fenomenin iç çamaşırsız olması bir yana takipçileri en çok verdiği pozlardan rahatsız olduklarını dile getirmişti. Şeyma Subaşı en sonunda yapılmaz denilen şeyi de yaptı!

Formunu koruyan ve düzenli beslenerek son derece kusursuz bir fiziğe sahip olan Şeyma Subaşı magazin gündeminde en çok konuşulan isimlerden birisi olarak tacını kimseye kaptırmamaya devam ediyor. Ünlü fenomenin eski paylaşımlarından tutun şimdiki paylaşımlarına kadar takipçilerinin dikkatinden kaçan o dövme detayı herkese, “Yok artık!” dedirtti.

Şeyma Subaşı’ndan olay niteliğinde dövme!

Sosyal medya hesabını aktif kullanan isimlerinden birisi olan Şeyma Subaşı’nın bikini bölgesine dövme yaptırmış olduğu herkesi şaşkına çevirdi. Milyonlarca kişi ünlü fenomenin ‘bikini bölgesi dövmesi’ detayı karşısında adeta çılgına döndü. O dövme için Şeyma Subaşı’nın takipçilerinden yorum gecikmedi.

Şeyma Subaşı’nın uzun bir süre önce bikini bölgesine yaptırmış olduğu dövme takipçilerinin gözünden kaçmadı. Sık sık bikinili paylaşımlar yapan fenomenin bikini bölgesindeki dövmeyi görenler, “Ya bu kadar da olmaz!”, “Hayatının hatasını yapmış!”, “Bir dur bacım ya! Kelimelerin bittiği yerdeyim. Pes artık!” sözlerini dile getirdi.

 

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Otomotiv Haberleri

Sıfır araçların fiyatları üzerindeki artışlar kontrol altına alınacak!
Toyota Corolla Cross Hibrit'te önemli fiyat düşüşü: Faiz oranları yarı yarıya az
Bu devirde böyle fırsat bir daha gelmez: Yerli Togg yeni kampanya ile döndü!
Yetişen alır! Toyota Corolla Cross Hibrit'te yarı yarıya indirim!
Beklenen fiyat belli oldu! Chery Tiggo4 Pro fiyat etiketi ortaya çıktı