Survivor Sabriye ekranlara odaklandı

Survivor’dan tanıdığımız ünlü sporcu bu kez ekranlara bambaşka dönüyor. Sürpriz gelişmenin detayları ortaya çıkmaya başladı

Survivor eski yarışmacılarından milli sporcu Sabriye Şengül bu defa ekranlara bambaşka bir şekilde dönmeye hazırlanıyor. Nasıl bir işte olacağı herkes tarafından merak edilen ismin nasıl bir projede yer alacağı büyük merak konusu. Hayranları tarafından çok merak edilen sürpriz gelişmenin detayları gelmeye devam ediyor.

Nasıl bir projede yer alacağı merakla beklene ismin sürpriz gelişmesi herkesi hayrete düşürdü. Survivor’a katılan birçok isim daha sonra çeşitli rollerde ya da platformlarda ekranlarda karşımıza çıkmıştı. Sabriye Şengül’ün ise nasıl bir işle karşımızdaki yerini alacak merak ediliyor. Acaba hangi platformda nasıl bir içerik ile karşımıza çıkacak: Ünlü isme yöneltilen birçok soru cevap arıyor.

Survivor yarışmasından bildiğimiz milli sporcu Sabriye Şengül ekranların başına dönemeye hazırlanıyor. Son halini görenlerinin ağzını açık bırakan isim bu sefer bambaşka bir proje ile dönmeye hazırlanıyor. Boks ve kickboksta 3 Türkiye şampiyonluğu bulunan isim bu sefer sürpriz bir proje ile ekranlara çıkmaya hazırlanıyor. Başarılı sporcu herkesin takdirini toplarken birçok alanda bize gurur da yaşatmıştı.

Yeni işi ile ilgi odağı olan Survivor Sabriye Şengül’ün yeni hali de görenleri şaşırttı. Cesur pozlarıyla sosyal medyada gündeme gelen sporcu bu sefer bir ekran karşısında yer alacağı bir projenin hazırlıklarını sürdürüyor. Hayranlarına ekranlara döneceğinin müjdesini veren ünlü sporcu oyunculuk kariyerine hazırlanıyor. Sosyal medyada da etkin bir rol oynayan milli sporcu pozlarıyla da ilgilerin merkezinde yer alıyor.

Survivor Sabriye Şengül artık dizilerde karşımıza çıkacak. Oyunculuk kariyeri başlayan milli sporcu ekranlarda bulunacak. Bu şok gelişmeyi sosyal medyadan duyuran Sabriye Şengül: "Mayıs ayında çekimlere başlayacak olan benim de içinde yer aldığım Kırmızı Yol Dizisinin sözleşmesini imzaladık. Hayırlı olsun" ifadelerine yer verdi.

 

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Otomotiv Haberleri

Sıfır araçların fiyatları üzerindeki artışlar kontrol altına alınacak!
Toyota Corolla Cross Hibrit'te önemli fiyat düşüşü: Faiz oranları yarı yarıya az
Bu devirde böyle fırsat bir daha gelmez: Yerli Togg yeni kampanya ile döndü!
Yetişen alır! Toyota Corolla Cross Hibrit'te yarı yarıya indirim!
Beklenen fiyat belli oldu! Chery Tiggo4 Pro fiyat etiketi ortaya çıktı