Survivor'dan elendi ama gönüllerin birincisi o oldu: Acun elinden tuttu!

TV8 ekranlarının en sevilen yarışmaları arasında yerini alan Survivor Türkiye'den kısa bir süre önce Öykü Çelik elenmişti.

Haftanın belli günleri ekranlara gelen zorlu yarışmada birçok isim yer alıyor. Adadaki performanslarından yaptıkları açıklamalara kadar birçok olay birden sosyal medyanın ve magazin dünyasının gündemi haline geliyor. Sosyal medyada patlayan bir iddia göre ise Öykü Çelik, Acun Ilıcalı'nın himayesi altına alındı. 

Öykü Çelik, şeref sözü isimli bir dizide rol almış fakat dizinin reytinglerinden dolayı dizi 4. bölümünde final yapmak zorunda kalmıştı. Dizinin bu kadar erken bitmesi izleyenleri büyük bir şoka sokmuştu. Şeref Sözü dizisinin ardından ise Acun Ilıcalı tarafından Dominik adasına davet edilen Öykü Çelik, son gücüne kadar tüm yarışmalarda etkin bir karakter olmuştu.

Survivor'da ise yaptığı bir açıklama son zamanlarda hayranları tarafından sık sık gündeme geliyor. "Ben bu adadan ayrılırsam bu adada bir birlik ve düzen olmaz" sözlerini sık sık dile getiren hayranları; adadaki karışıklığın önleyen ismi olarak Öykü Çelik'i gösteriyor. Gündeme bomba gibi düşen iddianın başrolünde ise Öykü Çelik yer alıyor!

Exxen'de Leyla ile Mecnun dizisinin çekimleri için çalışmaları başlatan Acun Ilıcalı, Mecnun'un sevgilisi olması için Öykü Çelik'e teklfi götürdü. Henüz iddia aşamasında olan bu konunun ardından sosyal medya kullanıcıları ise "Acun Ilıcalı her zaman tanıdıklarına destek oldu", "Acun Ilıcalı o kadar doğru bir şey yapmış ki", "Kadında tam Leyla tipi var harika olur" gibi birçok yorum yaptılar.

Bunun yanında İşte Bu Benim Masalım dizisinde rol alan Aleyna Tilki'nin 2 milyon kazandığı dile getirilmiş, Tilki ise bu konu hakkında net bir açıklama yapmamış olsa bile "O civarlarda bir şey" sözlerini dile getirmişti. Acun Ilıcalı için şampiyon olan Öykü Çelik'in tam tamına haftalık 25 bin lira kazanacağı iddia ediliyor. Bu da aylık kazancının 100 bin lira olacağını gösteriyor.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Otomotiv Haberleri

Sıfır araçların fiyatları üzerindeki artışlar kontrol altına alınacak!
Toyota Corolla Cross Hibrit'te önemli fiyat düşüşü: Faiz oranları yarı yarıya az
Bu devirde böyle fırsat bir daha gelmez: Yerli Togg yeni kampanya ile döndü!
Yetişen alır! Toyota Corolla Cross Hibrit'te yarı yarıya indirim!
Beklenen fiyat belli oldu! Chery Tiggo4 Pro fiyat etiketi ortaya çıktı