Teşkilat dizisi son bölümüyle seyirciyi ekrana kitledi

TRT1 ekranlarının en başarılı yapımları arasında yerini alan Teşkilat dün akşam ekranlara gelen bölümüyle adeta fırtına gibi esti.

Yayın hayatına kısa bir süre önce başlayan Teşkilat dizisinin dün akşam ekranlara 3. Bölümü geldi. İlk bölümünden beri büyük yankı uyandırmış dizinin başarısı ise çekilen sahnelerden oyuncularının performansına kadar net bir şekilde seyirciye aktartılıyor. Heyecan ve gerilimin yüksek olduğu dizinin son bölümünde de bu başarı görülmüş oldu.

Başrollerinde Çağlar Ertuğrul, Deniz Baysal Yurtçu, Mesut Akusta, Ezgi Eyüboğlu, Ezgi Şenler, Mehmet Usta, Tuncer Salman, Nihat Altınkaya ve Serdar Yeğin’in gibi birbirinden başarılı oyuncuların yer aldığı dizinin 3. Bölümünde Berlin’de bir operasyon düzenlendi. Milli İstihbarat Teşkilatı'nı konu olarak ele alan diziye MİT destek veriyor.

İHA/SİHA ekibine yapılan saldırının intikamını almak isteyen ekip, geceye adeta damgasını vurdu. Birbirinden çarpıcı gelişmelerin yaşandığı dizide bir operasyon daha başarılı bir şekilde sonuçlandı.

Pascal'ı oyuna getiren ekip, şirketin başında duran kişiyi de yem olarak kullandı. Serdar ve Zehra'nın farklı kişiler olarak baloya katılması ise seyirciler tarafından çok beğenildi. Daha sonra deşifre olan Serdar ve Zehra, ip yardımıyla diğer binaya geçti. İşte tamda bu sahne seyircinin kalbini fethetti.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Otomotiv Haberleri

Sıfır araçların fiyatları üzerindeki artışlar kontrol altına alınacak!
Toyota Corolla Cross Hibrit'te önemli fiyat düşüşü: Faiz oranları yarı yarıya az
Bu devirde böyle fırsat bir daha gelmez: Yerli Togg yeni kampanya ile döndü!
Yetişen alır! Toyota Corolla Cross Hibrit'te yarı yarıya indirim!
Beklenen fiyat belli oldu! Chery Tiggo4 Pro fiyat etiketi ortaya çıktı