Xiaomi siyah nokta temizleme aleti nasıl kullanılır? Ne işe yarar? Fiyatını hak ediyor mu?

Düzenli kullanım bu ürün için oldukça önemlilik arz ediyor.İndirim de yakalandığında kesinlikle alınacak bir cilt bakım ürünü.

Xiaomi siyah nokta temizleme aleti nasıl kullanılır? Ne işe yarar? Fiyatını hak ediyor mu?

Günümüz de yoğun iş ve şehir yaşamı temposuna ayak uydururken aynı zamanda cildimizin de sağlıklı görünmesini kadınlar olarak oldukça önemsiyoruz.Çoğumuz hem maddi yönden külfet hem de genellikle vakit bulamadığımız için cilt bakımına gidemiyoruz.Çeşitli kil maskeleri ,siyah nokta peelingleri kullansak da siyah nokta sorununu tamamen yok etmek oldukça zor.Bu sebeple cilt temizleme cihazlarına olan ihtiyacımızın gün geçtikçe arttığı şu günlerde xiaomi bizler için oldukça ergonomik  olan bu ürünü tasarlamış.

Bir Çin üretimi olan Xiaomi siyah nokta temizleme aleti ergonomik tutuşu ve çekim gücü ile piyasada ki diğer vakumlu siyah nokta temizleyicileri arasında fazlasıyla ön plana çıkmakta,mağazasında ki normal fiyatı '260'civarı iken bazı internet sitelerini takip ettiğiniz de fiyatın dönem dönem '150 ' lerekadar düştüğünü görebilirsiniz.

Ürünün içinden farklı genişlikler de farklı bölgeler deki siyah noktaları temizlemek için başlıklar çıksa da en rahat kullanılabilecek başlık zaten ürünün üzerinde takılı olarak elinize ulaşıyor.Cihaz üç farklı hız seviyesine sahip iken aynı zamanda açma -kapama tuşuna basılı tuttuğunuz da turuncu ışıklı kısa kesitler halinde farklı bir vakumlama sistemine de geçebilmektesiniz.

Dilerseniz tuşlarının dokunmatik işlevi sayesinde hafifçe ve uygulama esnasında , sert,orta ve yumuşak modlara kolaylıkla geçiş sağlayabilirsiniz.Fakat kullanım esnasında bir bölgede ürünü uzun süre tutmamaya özen gösterin siz farketmeseniz de ürün uygulama esnasında oldukça güçlü bir çekim gücüne sahip olduğundan uygulama yapılan bölge de morarmalar meydana gelebilir.Bu sebeple ürünü oturtup hafifçe bastırarak çekin hem daha iyi verim almış hem de morarmaların önüne geçmiş olacaksınız.

Ürünü temizlerken kulak çubuklarından yardım alabilirsiniz.İçinden çıkan minik süngerleri de temizlemeyi unutmayın ürünü kullandıktan sonra temizlemezseniz bir sonraki kullanımda istenilen verimi alamayabilirsiniz.
En çok merak edilen noktaya gelecek olursak ürün deneyenlerin çoğu için oldukça başarılı klansmanda yer alıyor.Fakat ilk kullanım ile fikir sahibi olunmamasını kesinlikle öneririm.Düzenli kullanım bu ürün için oldukça önemlilik arz ediyor.İndirim de yakalandığında kesinlikle alınacak bir cilt bakım ürünü.

İyi bir siyah nokta temizliği için ipuçları;
Siyah nokta temizliği yapmadan önce cildinizdeki gözeneklerin açık olması önemli bir detaydır.Aynı zamanda siyah noktaların kolayca çıkmasını sağlayan bir başka yöntem ise cildin öncesinde bolca nemlendirilmesi ve nem ile birlikte gözeneklerde ki sıkışmanın kolayca dışarı çıkmasını sağlamaktır.Genel de bu yöntem cilt bakım merkezlerinde yapılsa da sizde evde genellikle ucu yuvarlak halka şeklinde olan siyah nokta çıkartmaya yönelik yapılmış aparatlar yardımı ile bu yöntemi uygulayabilirsiniz. Dilerseniz siyah noktalar için üretilen vakumlu temizleme aletlerini de bu noktada yine kullanabilirsiniz

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

İlgili Haberler

Selülit geçirmek için doğal çözümler nelerdir?
Selülit nedir? Nasıl oluşur?
Güneş yanığına ne iyi gelir? Kaç gün de geçer?

Cilt Bakımı Haberleri

Partisine üye olan kadınlara ücretsiz cilt bakımı yapılacak
Sivilce çukurları,izleri için doğal maske tarifi!
Yüz için sabun alırken nelere dikkat etmeliyiz?
Selülit geçirmek için doğal çözümler nelerdir?
Selülit nedir? Nasıl oluşur?