Survivor Hayrettin elendi ve soluğu orada aldı

Survivor Hayrettin elendi ve soluğu orada aldı

Survivor Hayrettin elendi ve soluğu orada aldı Survivor 2021’de yarışan ve geçtiğimiz ay elenen Hayrettin’den olay görüntüler geldi. Ada hayatında yaptığı röportajlarla adından sıkça söz ettiren Hayrettin, günlük yaşamına hızlı döndü.

Hayrettin, internet ünlüsü olarak yıllardır yaptığı çekimlerle sık sık eğlenceli dakikalar yaşatıyor. Oyunculuk, sunuculuk ve komedyenlik yapan 37 yaşındaki Hayrettin, Survivor 2021 macerasına geçtiğimiz ay veda etmişti. Yarışmadaki heyecanlı tavrıyla gönüllerde taht kuran ünlü sunucu Hayrettin, iletişim oyunundaki söylemlerini gerçekleştirmesiyle sosyal medyanın gündemine düştü.

Şubat ayında adada yarışan Hayrettin ve arkadaşlarının kazandığı iletişim oyununda eğlenceli dakikalar yaşanmıştı. Takım arkadaşı İlayda’nın arkadaşlarından gelen mesajlar karşısında hem gülümseten hem de duygusal anlara şahit oldular. İlayda’ya gelen mesajların bitiminde Hayrettin, “Buradan çıkınca tek görüşeceğim İlayda olacak” sözü üzerine tüm takım arkadaşlarını eğlendirmişti. İlayda’nın arkadaşlarına samimiyet beslediğini bu sözlerle dile getiren Hayrettin, adaya vedasının ardından İlayda’nın arkadaşlarını ziyaret etti.

Yıllardır gerçekleştirdiği öğrenci evi baskınlarıyla sosyal medya fenomeni haline gelen Hayrettin’in yeni ziyareti, veda ettiği adadaki takım arkadaşı İlayda’nın arkadaşlarının evi oldu. İletişim ödülündeki heyecanını hala saklı tutan Hayrettin, bunu belirtmesiyle iletişim oyunundaki o sahnelere dikkat çekti. “Kendi arkadaşlarımı, İlayda’nın arkadaşlarıyla değiştirebilir miyim” diyen Hayrettin, adadan döner dönmez ilk işi sözünü tutmak oldu. Ani baskınlarıyla meşhur olan Hayrettin’in, İlayda’nın arkadaşlarının evini habersiz basmadığını dile getirdi.

Eve girişinden itibaren sıcak bir ortamdan bahseden Hayrettin, İlayda’nın arkadaşı Çağla’nın evini gezdi. Çağla’nın evde diğer arkadaşlarıyla da sohbet eden Hayrettin, esprili tavrıyla eğlenceli bir iş çıkardığını sosyal medyadan aldığı olumlu eleştirilerle herkese kanıtladı. Çağla ile İlayda hakkında sohbet eden Hayrettin, Çağla’dan İlayda’nın adadaki karakteri hakkında da bilgiler aldı. Çağla, İlayda’nın günlük yaşamdaki gibi davrandığını, aynı doğallıkla adada yarıştığını belirtti.

İlayda’nın diğer bir arkadaşı da evde üst katta Hayrettin ile eğlenceli bir röportaj yaptı. İletişim oyununda ‘Kim Kardashian’a benzetilen arkadaşı Dilşah, İlayda hakkında, “İlayda daha iyi performans gerçekleştirebilir. Son zamanlarda yaptı. O kaybedince ben çok sinirleniyorum, çünkü gerçek gücünü gösteremediği anlar oluyor” şeklinde konuştu. Çağla’nın 5 katlı evini gezen Hayrettin zaman zaman espriler yaparak videoyu renklendirdi. Makyajdan, bakımdan konuşan Hayrettin, fazla makyaj yapan kadınlarla ilgili yapılan esprilere de değindi. “Bir kızın gerçek yüzünü görmek için yeterli” dediği pamuk ve makyaj silici ile Çağla ve arkadaşının yüzündeki makyajı sildiği dakikalar sosyal medyada pek çok eğlenceli yoruma sebep oldu. “Fotoğraflarımızda photoshop var mı yok mu, ispatlarız” diyen Çağla ve arkadaşı Dilşah, Hayrettin tarafından onay aldı. Makyajsız da hemen hemen aynı olduklarını belirten Hayrettin, övgü dolu sözlerle “Haklarını yedirmem, makyaj güzeli değiller” şeklinde savundu. Video sonuna doğru Çağla ve Dilşah’a “hediye getirdim” diyen Hayrettin ise çok güldürdü. Hayrettin, İlayda’nın arkadaşlarına ithafen kendi arkadaşlarını getirdiği dakikalar sosyal medyaya damgasını vurdu. “Kendi arkadaşlarımı İlayda’nın arkdaşları ile değiştirmek istiyorum” diyen Hayrettin, dediğini yaptı. Kendi arkadaşlarına “artık bu evde kalacaksınız” diyen Hayrettin, İlayda’nın arkadaşlarına ise “benimle geliyorsunuz” dediği dakikalarla gündeme düştü. Şaka yaptığını söyleyen Hayrettin, “evde iş var, sizi ondan getirdim, taşınacak eşyalar var” diyerek, arkadaşlarını şaşırttı. Arkadaşlarına, Çağla’nın odasına taşıttığı televizyon görüntüleri çok konuşuldu.

"Survivor Hayrettin elendi ve soluğu orada aldı" haberi, 25 Mart 2021 tarihinde yazılmıştır. 25 Mart 2021 tarihinde de güncellenmiştir. Medya kategorisi altında bulunan Survivor Hayrettin elendi ve soluğu orada aldı haberi 2021 yılına aittir. Bu haberin yanı sıra sayfamızda birçok güncel bilgi ve son dakika haberler yer almaktadır. Survivor Hayrettin elendi ve soluğu orada aldı 2024 konusundaki bu haber içeriği objektif bakış açısının yansımasıdır. Medya konusunda 25 Nisan 2024 tarihlidir, bugüne ait güncel gelişmelerden haberdar olmak için bizi Twitter ve Facebook sayfalarımızdan takip edin.

YORUM YAZ

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
SON HABERLER
  1. 01:30 Mobil operatör abone sayısı şaşırttı: Türkiye nüfusundan fazla!
  2. 01:28 Yeni robot hem hazırlayacak hem de pişirecek
  3. 01:15 Range Rover'ın Yerine Göz Atın! Jeep'in 2 Milyon Satış Barajını Aşan Modeli Artık Türkiye'de!
  4. 00:42 Evlilik Gününüz Hayatınızı Etkileyebilir: Astrolog Günlerin Anlamlarını Açıklıyor!
  5. 00:40 'Bahçeli' Paylaşımı! 'Ben Sana Dost Oldum, Sen Bana Düşman'
  6. 00:35 Kupada gol düellosunu Trabzonspor elde etti!
  7. 00:31 Fatih Terimli Panathinaikos'a, AEK'dan Fark!
  8. 00:25 Yepyeni Tesla Model 3 Performance modeli resmi olarak duyuruldu!
  9. 00:21 ABD üniversitelerindeki Filistin gösterileri, İsrail Başbakanı Netanyahu'nun endişesini uyandırdı
  10. 00:18 Fenerbahçe Beko'dan; Final Four'a Dev Adım Atıldı!
  11. 00:17 Mehmet Yılmaz değerlendirdi: "Erdoğan’ın MHP’yi itekleme gücü yok!"
  12. 00:14 Batman'da, DEM Parti'nin il binasında arama gerçekleştirildi
  13. 00:03 Özgür Özel'in Steinmeier Görüşmesi Detayları Tek Tek Ortaya Çıktı!
  14. 23:56 Ali Koç'tan Ahmet Ketenci'ye sitem geldi!
  15. 23:44 Estetik Yaptıran Selen Görgüzel Beğeni Yağmuruna Tutuldu!
  16. 23:39 BM, Gazze'deki toplu mezarlarla ilgili bağımsız bir soruşturma yapılması çağrısında bulundu
  17. 23:34 Valilik, iki gün boyunca Kuzey Afrika'dan toz taşınacağını bildirdi: Halkı uyardı
  18. 23:26 Koç Ailesi'ne büyük bir darbe geldi: Bir haftada 150 milyon dolarlık bir değer kaybı yaşadılar
  19. 23:19 Yeliz Yeşilmen'den Hadise'ye Tam Destek!
  20. 23:13 Seda Sayan ve Çağlar Ökten'in yeni aşk yuvası! Yuva değil saray!
Otomotiv Haberleri