Tanju Özcan’ın fotoğrafının çöpe atılması konusunda açıklama: Bu bir disiplin suçudur

Tanju Özcan’ın fotoğrafının çöpe atılması ko... Partiye geri dönüş kapıları kapanan Tanju Özcan'ın, CHP Bolu İl Başkanlığı'ndakifotoğrafının duvardan indirildiği görüntülerde sosyal medyanın gündemine düştü.

Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan'ın parti binasındaki fotoğrafının çöpe atılmasına ilişkin açıklamalarda bulunan CHP Bolu Merkez İlçe Başkanı Çetin Uç, "Partimizin her kademesinde görev almış, partimizden 4 dönem milletvekilliği ve 1 dönem de belediye başkanı olarak seçilmiş olan Tanju Özcan, şuan partimizde olmasa da yıllarca emek vermiş isimlerden birisidir. Ayrıca önemle belirtmek isterim ki çöpe atılan fotoğrafta Tanju Özcan'ın fotoğrafının yanında partimizin logosu yer almaktadır. Partimizin logosunun bulunduğu bir görselin çöpe atılması kabul edilemez ve kesinlikle tasvip etmiyoruz" dedi.

Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan, partisinin Yüksek Disiplin Kurulu'nun 26 Temmuz 2023 tarihli toplantısında kesin çıkarma cezası verilerek ihraç edilmişti. Partiye geri dönüş kapıları kapanan Tanju Özcan'ın, CHP Bolu İl Başkanlığı'ndaki fotoğrafının duvardan indirildiği görüntülerde sosyal medyanın gündemine düştü. Çekilen görüntülerde, Bolu Belediyesi CHP Meclis Üyesi İlkay Bayrak'ın duvardan indirdiği fotoğrafı parti binası önündeki çöpe attığı görüldü. Konuya ilişkin CHP Bolu Merkez İlçe Başkanı Çetin Uç, açıklama yaptı.

"İl Başkanımız bu konuda gerekli yaptırımı yapacaktır"

CHP Bolu Merkez İlçe Başkanı Çetin Uç, "Bugün sosyal medyada belediye meclis üyelerimizden birinin yapmış olduğu paylaşımdaki video, önceki dönem Merkez İlçe Başkanı İsmail Hakkı Candemir döneminde çekilmiş olup, ben ve yönetimim olarak kesinlikle böyle bir hareketi kabul etmediğimizi belirtmek isterim. Partimizin her kademesinde görev almış, partimizden 4 dönem milletvekilliği ve 1 dönem de belediye başkanı olarak seçilmiş olan Tanju Özcan, şuan partimizde olmasa da yıllarca emek vermiş isimlerden birisidir. Ayrıca önemle belirtmek isterim ki çöpe atılan fotoğrafta Tanju Özcan'ın fotoğrafının yanında partimizin logosu yer almaktadır. Partimizin logosunun bulunduğu bir görselin çöpe atılması kabul edilemez ve kesinlikle tasvip etmiyoruz. Bu bir disiplin suçudur. İl Başkanımız Sayın Ersan Türkoğlu bu konuda gerekli yaptırımı yapacaktır" dedi.

"Tanju Özcan’ın fotoğrafının çöpe atılması konusunda açıklama: Bu bir disiplin suçudur" haberi, 09 Ekim 2023 tarihinde yazılmıştır. 09 Ekim 2023 tarihinde de güncellenmiştir. Video kategorisi altında bulunan Tanju Özcan’ın fotoğrafının çöpe atılması konusunda açıklama: Bu bir disiplin suçudur haberi 2023 yılına aittir. Bu haberin yanı sıra sayfamızda birçok güncel bilgi ve son dakika haberler yer almaktadır. Tanju Özcan’ın fotoğrafının çöpe atılması konusunda açıklama: Bu bir disiplin suçudur 2024 konusundaki bu haber içeriği objektif bakış açısının yansımasıdır. Video konusunda 05 Mayıs 2024 tarihlidir, bugüne ait güncel gelişmelerden haberdar olmak için bizi Twitter ve Facebook sayfalarımızdan takip edin.

Kaynak:İHA

Serkut Bozkurt Genel Yayın Danışmanı
SON HABERLER
  1. 21:10 Bu özelliklere sahip olmayan otomobiller artık satılamayacak: 7 Temmuz son tarih!
  2. 19:59 Kakao fiyatlarında tarihin en hızlı haftalık düşüşü yaşandı
  3. 19:27 Kızılcık Şerbeti'nin Giray'ı Kaan Taşaner'den Feyza Civelek'e Öyle Sözler Etti Ki!
  4. 19:09 Manisa FK-Boluspor maçının ardından teknik direktörlerden peş peşe mesaj!
  5. 19:08 Gazinin Beklenen Onuru: 100 Yaşındaki Jack Milton Mezuniyet Kepini Sonunda Aldı!
  6. 19:04 Kasımpaşa Teknik Direktörü Sami Uğurlu itiraf etti!
  7. 19:04 Fenerbahçe Savunmasına Müjdeli Haber: Oosterwolde Geri Döndü!
  8. 18:51 Kerem Şalom Sınır Kapısı'na Yapılan Havan Topu Saldırısında İsrailliler Öldü
  9. 18:50 Milli tenisçi Ergi Kırkın, Brezilya'da şampiyonluğu yakaladı!
  10. 18:45 Hizbullah, İsrail'in Kiryat Şmona'sına İran Yapımı Füzelerle Saldırdı: Yaralılar Var
  11. 18:44 Gözleriniz Ne Kadar Keskin? Fotoğraftaki Komandoyu Kaç Saniyede Bulabileceksiniz?
  12. 18:44 Telefon Ömrünüzü Uzatmak İçin 10 İpucu
  13. 18:44 Memur ve Emekli Maaş Zam Hesabı Yeniden Değişti! Zam Oranları Ne Olacak?
  14. 18:43 Whatsapp'a Dev Yenilik: Etkinlik Planlama Özelliği Geliyor!
  15. 18:43 Fenerbahçe'den Deplasman Öncesi Kötü Haber: 4 Eksik Var!
  16. 18:43 Demir Eksikliğini Yok Eden Mucizevi Besin: Kokusu Kötü Ama Faydaları Saymakla Bitmiyor!
  17. 18:42 ATM'de Para Kabusu! Bazı Banknotlar Kabul Edilmiyor mu?
  18. 18:42 Yatağınızda Rahatlarken Para Kazanma Fırsatı! Araştırmaya Katılın
  19. 18:36 Yeşil Ceviz ve Bal: Sağlığı Destekleyen Güçlü İkili
  20. 18:32 Madonna, Copacabana Plajında Unutulmaz Konser Verdi
Video Haberleri