Torreira: 'Galatasaray benim Avrupa'daki son takımım olacak'!

Torreira: 'Galatasaray benim Avrupa'daki son takımım olacak'!

Torreira: 'Galatasaray benim Avrupa'daki son... Torreira'dan bomba! Galatasaray'ın Uruguaylı orta saha oyuncusu Lucas Torreira, 'Teklifler geliyor. Bunlar futbolda normal şeyler. 6 ayda farklı farklı değişimler oluyor. Dünyanın farklı yerlerine gidebiliyorsunuz. Muhtemelen Galatasaray benim Avrupa'daki son takımım olacak.'

Sezon öncesi hazırlıklarına Avusturya'nın Geinberg bölgesinde devam eden Süper Lig'in son şampiyonu Galatasaray'ın Uruguaylı orta saha oyuncusu Lucas Torreira, açıklamalarda bulundu.

Lucas Torreira şampiyon olmanın önemine ilişkin şunları söyledi: "İki yıl üst üste şampiyon olduk. Takım ve taraftar olarak şampiyon olmanın ne kadar önemli olduğunu biliyorduk. Çok mutluyuz. Bazen şampiyon olmak gerekiyor. bir anlık sessizlik dur ve düşün." . Bu iki yılın olaylarını düşünmek gerekiyor. Bu kadar kısa sürede elde edilen bu başarı beni gerçekten çok mutlu ediyor. "Her anın tadını çıkardım" dedi.

"FENERBAHÇE DE BÜYÜK BİR TAKIM"

 

Torreira, ikinci sezonun kazanılmasının birinci sezona göre daha zor olduğunu belirterek, şöyle konuştu: "Sonuncusu bence çok zordu. Çünkü son maça kadar kaldı. Zaten ilk sezonda şampiyon olmuştuk. F.Bahçe ile oynadığımız maçta şampiyonluğumuzu ilan edecek şekilde oynadık. O zamanlar farklı oynadık. Bu yıl kazandığımız şampiyonluğun farklı bir havası vardı çünkü onu son maçta kazandık. Maalesef iç sahamızda oynadığımız Fenerbahce maçını kazandıktan sonra kutlama yapamadık. Aslında hayranlarımızın ve bizim istediğimiz de buydu. Ama futbol böyle bir şey. Bazen güçlü rakiplere karşı oynuyorsunuz. F.Bahçe de büyük bir takım. Bunu özellikle vurgulamak istiyorum. Burada her zaman saygılı olmalıyız. Benim için en önemli şeyin ikincisi olduğunu söyleyebilirim. "Bu çok zordu" dedi.

"BUNLARIN RWTH'LI BİR FUTBOLCU OLMASI GEREKMEZ"

 


Uruguaylı orta saha oyuncusu, F.Bahçe'nin U19 takımıyla Süper Kupa maçına ilişkin şunları söyledi: "Böyle bir şeyin neden olduğunu, buraya nasıl geldiğini ve daha önce F.Bahçelilerin ne yaptığını gerçekten bilmiyorum. Seçeneklerin olduğunu biliyorum. Sonuncuların çoğu hafta ." Sadece odaklanmıştık. O maçın hazırlıklarını yaptık. Bunun hem ülke hem de şehir için önemli olduğunu düşünüyorum. Şans eseri gerçekleşti. Bir aile olarak oynamaya hazırız ve buradayız. Orada U19 ile çıkmaya karar verdiler. O anda bunun bizden geldiğini anlayabiliyordum. Biz de alkışlayalım dedik çünkü gençler de sabah maç oynadı. Ellerinden geleni yaptıklarına inanıyorduk. Ne yazık ki kararlar başkaları tarafından veriliyor. Dışarı çıkmaları gerekiyordu. Daha sonra kupayı kaldırmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Kutladık ve ardından bir çalıştay düzenledik. Bu Türkiye gibi bir futbol ülkesi için çok önemli. O dönemde o şehre maçı izlemeye çok sayıda insan geliyordu. Bu onlar için önemliydi. Bu tür olayların yaşanmaması gerektiğine inanıyorum. Onu hiç görmedim. Umarım bir daha asla olmaz. Sadece Galatasaray ya da F.Bahçe değil. "Futbol için ve genel olarak Türkiye futbolu için" dedi.

28 yaşındaki oyuncu, Team
'deki en iyi oyuncu olduğuna inandığını belirterek şunları söyledi: "Bu beni her zaman mutlu eden bir şey. Her zaman söylüyorum. İnsanların beni sevmesi beni mutlu ediyor. Bu bende çok güçlü bir his uyandırıyor ve bunu böyle tutacağım. Hem saha içinde hem de saha dışında tüm kararlarıma daha fazla dahil olmamı sağlıyor. Takımda önemli bir oyuncu olduğuma inanıyorum. Bunun benim özverimden, yaptığım çalışmalardan ve formaya olan saygımdan kaynaklandığını düşünüyorum. Bazen insanların bana sevgiyle yaklaştığını biliyorum ve bu da bunun bir parçası. Sana gerçekten teşekkür etmek istiyorum. Oyuncuların arkasında işleriyle ilgilenen ve onlara yardımcı olmaya çalışan pek çok kişi var. Bunun her zaman önemli olduğunu düşünüyorum. Sevgilerine karşılık vermenin önemli olduğuna inanıyorum. Evet, antrenörümüzün ve
teknik ekibinin bize yardımcı olması ve cesaret vermesi, her maçta iyi oynayabilmem, hata yapmama izin verilmesi ve tekrar oynama fırsatına sahip olmam benim için çok önemli. Elbette birçok oyuncu değişiyor. Gelecek yıl sadece orta mevkilerde değil, farklı mevkilerde de yeni oyuncular gelip gidecek. Bu bir uyum meselesi. "Önemli olan teknik direktörün ne istediğini anlamak, hafta içi bizden ne yapmamızı istediğini anlamak, sahada
'yi göstererek takım arkadaşlarıma hücumda veya savunmada yardımcı olmak" dedi.

"Tamamen takımım için oynuyorum ve koçumun istediğini yapıyorum."

Lucas Torreira, pozisyonu ne olursa olsun sadece sahada olmak istediğini belirterek, sözlerini şöyle sürdürdü:

"Ben her zaman ilk 11'de olmak isterim. 6-8-10 oynarım, fark etmez. Sahanın her yerinde oynamam iyi bir şey. Gerçekten takımım için oynuyorum ve koçumun benden yapmamı istediği şeye hazırım. En iyi olduğum yer ortası diyebilirim. Ama benim için en önemli şey dengeyi korumak. Sahada savunma ve hücum arasındaki bağlantı olmak. Şampiyonlar Ligi’nde Kaan ile oynadık. Birbirimizi gerçekten çok iyi tamamlıyoruz.
Çok iyi anlaştık. Önümüzdeki alanları nasıl kapsayacağımızı biliyorduk. Kerem'le de çok güzel vakit geçirdik. Berkan'a benziyor. Bazen Sergio'yla oynadığımızda da böyleydi. Her türden oyuncuyla oynadığımda onları mümkün olduğunca desteklemek istiyorum. Hiçbir oyuncuyla oynamakta sorun yaşamıyorum. Benim için en önemli şey elbette takımıma yardımcı olabilmek. İster saldırıda ister savunmada olsun, bu her zaman doğrudur. "

Lucas Torreira, F.Bahçe'nin Brezilyalı orta saha oyuncusu Fred'i Süper Lig'in en iyi oyuncularından biri olarak nitelendirerek, "Türkiye'de oynamak onun için gerçekten büyük bir fırsat. Maalesef rakip takımda oynuyor. Ama bizim için de bir fırsat." dedi. Onunla oynamak, onu oynarken görmek onun için çok eğlenceli, onun Fenerbahce'ye ne kadar değer verdiğini biliyoruz. Geçen sezonun en iyi oyuncularından biri olduğunu da biliyoruz. Evet bizim tarafımızda oynasa güzel olurdu. Ama bugün o bize karşı ve biz onunla savaşmak istiyoruz. Aynı şey ben ve meslektaşlarım için de geçerli. Kendi sahamızda F.Bahçe'ye karşı oynadığımız maçın en iyi oyuncularından biriydi. Bu ligin en iyi oyuncularından biri. Bu kötü bir şey değil. "Umarım Fred, Torreira, İsmail, her zaman söylediğim gibi Kerem, Sergio, Berkan gibi oyuncuların bu seviyede gelmesi bu sezon kaliteyi artıracaktır. Bunun iyi bir şey olduğunu düşünüyorum" dedi.
Lucas Torreira,
adet ay yıldızlı bilekliği sorulduğunda şu cevabı verdi:

"Mauro bu hediyeyi verdi. Geçen yıl takımdaki herkese bir hediye vermişti."

Türkiye'ye ilk geldiğinde bir sorun yaşadığını ve İtalya'yı çok özlediğini söyleyen Torreira, sözlerine şöyle devam etti:
"Sevdiğim ve iyi hissettiğim şey."

"Torreira: 'Galatasaray benim Avrupa'daki son takımım olacak'!" haberi, 17 Temmuz 2024 tarihinde yazılmıştır. 17 Temmuz 2024 tarihinde de güncellenmiştir. Spor kategorisi altında bulunan Torreira: 'Galatasaray benim Avrupa'daki son takımım olacak'! haberi 2024 yılına aittir. Bu haberin yanı sıra sayfamızda birçok güncel bilgi ve son dakika haberler yer almaktadır. Torreira: 'Galatasaray benim Avrupa'daki son takımım olacak'! 2024 konusundaki bu haber içeriği objektif bakış açısının yansımasıdır. Spor konusunda 27 Ağustos 2024 tarihlidir, bugüne ait güncel gelişmelerden haberdar olmak için bizi Twitter ve Facebook sayfalarımızdan takip edin.

YORUM YAZ

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
SON HABERLER
  1. 19:17 28 Ağustos 2024 günlük burç yorumları
  2. 18:58 İmamoğlu'ndan Erdoğan'a 'kaçak villa' ve 'elitizm' yanıtı
  3. 18:57 Google'dan yeni özellik: Picture-in-picture
  4. 18:51 Can Atalay’dan “Konu kapanmıştır” diyen Bahçeli’ye yanıt!
  5. 18:27 Rus İHA'sı Polonya hava sahasına girdi: NATO'dan açıklama
  6. 18:21 Diyanet’teki Lüks Harcamalara Bir Skandal Daha Eklendi
  7. 18:12 Korku evine giden genç korkudan bayıldı
  8. 17:56 Trump yanıtladı: Elon Musk kabinede görev alacak mı?
  9. 17:51 Öğrencilere verilen ulaşım desteği devam edecek mi? Bakan Göktaş açıkladı
  10. 17:46 MEB'den çevreci okullara 'yeşil bayrak' uygulaması
  11. 17:40 İngiltere'de, Manette Baillie 102. yaş gününü paraşütle atlayarak kutladı
  12. 17:38 O Kentte Ölümcül Hastalık Alarmı: 570 Kişi Acil Servise Yatırıldı! Uzmanlardan Önemli Uyarılar Var
  13. 17:37 Yargıtay'dan İşçilere Destek: Geciken Maaş Haklı Fesih Nedeni Sayıldı
  14. 17:35 Şok Market'te Büyük İndirim! Yüzde 50 İndirimle Sepetler Dolup Taşacak
  15. 17:35 Tekstil Devi Çöküşün Eşiğinde: 28 Yıllık Serüven Tehlikede!
  16. 17:34 Xiaomi'den Teknoloji Şaheseri: Tuşsuz Telefon Dönemi Başlıyor!
  17. 17:33 Zerrin Özer, "Erdoğan’ı seviyorum" açıklaması sonrası, Aylin Aslım "Ağlıyorum, şu an çok kötüyüm"
  18. 17:17 47 Suçtan aranan firari "Buraya kadarmış. Müsaade edin de çok sevdiğim çiğ köftemi bitireyim"
  19. 17:11 AKP'nin Geleceği Üzerine SETA Analizi
  20. 17:05 Sokak ortasında kadına şiddet: Defalarca yumruklayıp sopalarla dövdü
Spor Haberleri