Vitra Karo’ya Davos Zirvesi’nde ödül töreni!

Vitra Karo’ya Davos Zirvesi’nde ödül töreni!

Vitra Karo’ya Davos Zirvesi’nde ödül töreni! Dünya Ekonomik Forumu'nun İsviçre'nin Davos kasabasında gerçekleştirilen ve üst düzey yöneticilerinin bulunduğu ödül töreni yapıldı! İş dünyası önemli liderlerinin,...

VitrA Karo deniz fenerlerinin küresel ağı, yüzden fazla devlet başkanı, iş dünyası lideri, sosyal kuruluş ve medya temsilcisinin katıldığı 2024 yılında İsviçre'nin Davos kentinde düzenlenen Dünya Ekonomik Forumu'nun yıllık toplantısına katıldı. seçilmesi nedeniyle verilen ödül.

VitrA Karo, Dünya Ekonomik Forumu tarafından seramik kaplama malzemeleri sektörünün küresel işaretçi ağı ve "geleceğin üretim tesisleri" için seçilen ilk şirket oldu. aralarında yerini aldı. İsviçre'nin Davos kentinde düzenlenen ünlü zirve kapsamında düzenlenen ödül gecesine Eczacıbaşı Topluluğu CEO'su Atalay Gümrah ve VitrA Karo CEO'su Hasan Pehlivan katıldı.

VİTRA KARO CEO'SU 

Her yıl en etkili siyasi, ekonomik ve iş dünyası liderlerini ağırlayan Dünya Ekonomik Forumu'nun (WEF) Davos'ta düzenlediği zirve 15 Ocak'ta başladı. Bu yıl 54 kişi var. sipariş verin ve "güven inşa edin"; Konunun düzenlediği zirveye 120 ülkeden 300'den fazla tanınmış kişinin de aralarında bulunduğu yaklaşık 3.000 delege katılacak.

VitrA Karo'ın GLN'ın mülkleriyle olan ilişkisini belgeleyen ödül, Davos Zirvesi kapsamında düzenlenen ödül gecesinde sahiplerini buldu. GLN Danışma Kurulu tarafından düzenlenen zirvenin ilk gününde düzenlenen törende, Eczacıbaşı Topluluğu CEO'su Atalay Gümrah ve VitrA Karo CEO'su Hasan Pehlivan, ödülünü McKinsey ve şirketin Global Operasyonlar Teknoloji Direktörü Enno de Boer'in elinden aldı. ve Dünya Ekonomik Forumu İleri Üretim. 

GYMRAH: ŞAMPİYONLUK LİGİNE ADINI VEREN TÜM OKULLARINIZI TEBRİK EDERİZ

Eczacıbaşı Topluluğu CEO'su Atalay Gümrah ise şunları söyledi: "Biz de sağlıklı bir gelecek inşa etmek için çalışıyoruz. Sağlıklı bir yaşam tarzını, çağdaş ve kaliteli, öncü bir rolü teşvik ediyoruz. tüm sektörlerimizi ekonomiye, topluma ve gezegenimize değer katan akıllı teknolojilerin benimsenmesi ve yaygınlaştırılması için çalışıyoruz. 65 yıllık tecrübeye sahip köklü VitrA markası, yenilenerek, inovasyona, teknolojiye ve sürdürülebilir gelişime yaptığı yatırımlarla bugünlere geldi. Gelecekte tecrübelerimizi ağın diğer üyelerine aktaracağımız gibi, GLN'a edindiğimiz tecrübeyi Eczacıbaşı kuruluşları ve diğer sektör liderleriyle de paylaşacağız. Kendim, camiamız ve ülkem adına bu ödülü büyük bir gururla taşıyorum. -Şampiyonlar Ligi'ne ismimizi yazdıran tüm meslektaşlarımı yürekten kutluyorum. 

PEHLİVAN: ÖNCÜ ROL ALIYOR

"Ülke olarak, kendi alanında uzmanlaşmış, ürünlerini dünya çapında satan, başarısını uluslararası kriterler ve bağımsız denetimlerle kanıtlayan Türk sanayicilerinin başarılarıyla gurur duymalıyız. . .." VitrA CEO'su Karo ve Hasan Pehlivan şunları söyledi:

"Küresel bir ödülle taçlandırılan başarımız, sonu olan bir yatırım değil, uzun vadeli bir yolculuk, yeni bir iş yapma biçimidir." Eczacıbaşı Topluluğu'nun desteği ve akıllı teknolojilerle ülkemizin ve dünyanın geleceği için katma değer yaratmaya devam edeceğiz.

Türkiye ve Almanya başta olmak üzere 90'a yakın ülkede faaliyet gösteren VitrA Karoand'ın VitrA, Villeroy, Boch ve Engers markalarını WEF'ın GLN ağına bağlayın ve ilk seramik karo üreticisi olarak üretim tesisi Bilecik, Bozüyük ilçesinde bulunmaktadır. . Yıllık 30 milyon metrekare kiremit üretim kapasitesine sahip bir tesiste çalışan; Geçmişte toplanan verilere dayanarak ideal çalışma parametrelerini yapay zeka ile belirleyen, veri analizi ve Endüstri 4.0 yaklaşımlarıyla enerji verimliliği ve atık azaltımı sunan, bu sayede dijital dönüşüm için katma değer yaratan Nesnelerin İnterneti uygulaması oluşturan bir program hayata geçiriliyor ve Sürdürülebilirlik. Program kapsamında hizmet seviyesini ve rekabet avantajını artırmak amacıyla gelişmiş bir dijital dönüşüm yol haritası hayata geçirildi. Akıllı dijital çözümler aracılığıyla süreç ve üretim yönetimini iyileştirmeye odaklanan bu stratejik girişim, genel ekipman verimliliğini yüzde 20'ye kadar artırdı, israfı yarıdan fazla azalttı ve enerji tüketimini yaklaşık yüzde 15 oranında azalttı.

"Vitra Karo’ya Davos Zirvesi’nde ödül töreni!" haberi, 16 Ocak 2024 tarihinde yazılmıştır. 16 Ocak 2024 tarihinde de güncellenmiştir. Ekonomi kategorisi altında bulunan Vitra Karo’ya Davos Zirvesi’nde ödül töreni! haberi 2024 yılına aittir. Bu haberin yanı sıra sayfamızda birçok güncel bilgi ve son dakika haberler yer almaktadır. Vitra Karo’ya Davos Zirvesi’nde ödül töreni! 2024 konusundaki bu haber içeriği objektif bakış açısının yansımasıdır. Ekonomi konusunda 03 Mayıs 2024 tarihlidir, bugüne ait güncel gelişmelerden haberdar olmak için bizi Twitter ve Facebook sayfalarımızdan takip edin.

Kaynak:DHA

YORUM YAZ

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
SON HABERLER
  1. 03:13 GKN Kargo iflas bayrağını çekti: Futbol kulüplerine sponsor oluyordu!
  2. 03:10 Lexus, Türkiye'de yeni modeli LBX'i tanıtımını yayınladı
  3. 02:58 En uzun menzile sahip elektrikli otomobiller listesi açıklandı!
  4. 02:56 Uygun fiyatlı lüks elektrikli otomobil mi almak istiyorsunuz? Starlight EV modeli tam size göre!
  5. 02:53 2024 Cupra Leon özellikleri ve fiyatı açıklandı!
  6. 02:51 Farklı markaların ikiz kardeşi modeller gündemde
  7. 02:49 Citroën elektrikli araç modelleri ve özellikleri açıklandı
  8. 02:29 Dört burç bu hafta talihli
  9. 02:27 Beş senedir beklenen özellik sonunda geliyor!
  10. 02:25 ChatGPT'ye rakip olacak sohbet botu iOS'a geldi: AppStore üstünden indirilebilir!
  11. 02:23 Avrupa Birliği’nde şirketlerin yüzde sekizi yapay zekadan yararlanıyor!
  12. 02:21 Dışı çıtır çıtır, içi sulu sulu: Kalem böreğini unutturan lezzet!
  13. 02:20 BMW Modellerindeki 'i' takısını kaldıracağını açıkladı
  14. 02:19 Uzmanlar ortaya çıkardı: İmzanız tüm karakterinizi ele veriyor!
  15. 02:18 Lucid Motors'un Yeni Modeli Çığır Açıyor!
  16. 02:18 Canan Karatay’dan acil uyarı: Gerçeği sağlık sahtesi zehir! Rengi ve kokusuna dikkat
  17. 02:16 Bedelli askerlik ücretlerine zam geliyor! Tüm tahminler dudak uçuklatıyor
  18. 02:13 Hamas: Düşman Refah operasyonunu gerçekleştirirse müzakereler durdurulur!
  19. 02:10 CHP lideri Özgür Özel'den Cumhurbaşkanı Erdoğan'a 10 bin liralık hediye
  20. 01:45 İran'dan İngiliz bakanın da dahil olduğu yaptırım listesi gündemde
Ekonomi Haberleri