Yaz Aylarında Bebek Gezdirme

Yaz Aylarında Bebek Gezdirme

Yaz Aylarında Bebek Gezdirme Bebeklerin açık havada dolaşması bilişsel gelişim için değerlidir. Başka insanları görüp sosyalleşmeleri ve farklılıkları öğrenmeleri gelişimlerine katkı sağlar. Ayrıca ev dışındaki sosyal ortamlara alışmalarına yardımcı olur. Bebek arabaları, şapka, güneş kremi ve su gibi malzemelerle...

Bebeklerin açık havada dolaşması bilişsel gelişim için kıymetli. Özellikle başka insanları görüp sosyalleşmesi ve farklılıkları öğrenmesinde etkili olabilir. Bir yandan da ev dışında farklı bir sosyal ortama bebekler tanıştırılmış olur. Farklılıkları ve kalabalığı deneyimlemeleri gelişimlerinde kritiktir. Tabii ki de farklı sebeplerden dolayı da bebeklerle birlikte gezmeniz gerekebiliyor. Yeri geldiğinde bebeğe bakacak kimse olmaması, ve işlerinizi hallederken bebekle birlikte yapmanız da gerekebilir. Bunların dışında beraber vakit geçirmek için de böyle bir aktivite tercih edebilirsiniz. Öncelikli olarak bir bebek arabası lazım.

 

BEBEK ARABALARI

Bebeklerle birlikte gezmek veya seyahat etmek için çeşitli ekipmanlar vardır. Bunların arasında belki de en önemlisi bebek arabalarıdır. Birçok anlamda yardımcı olabilirler. Bebeğin kontrolü açısından büyük avantaj sağlarlar. Farklı fonksiyonları ile bebeğin rahat uyumasında da destek olabilirler. Hareket halindeyken bebeğin farklı ihtiyaçlarını karşılayabilecek bir araçtır. Farklı özellikler ve fonksiyonlar için Maxi-Cosi bebek arabası kullanışlı olabilir. Özellikle yaz mevsiminin sıcağında evlere kapanmaya hiç gerek yok. Peki, bebekle dışarıda gezmek için bebek arabası dışında nelere gereksinim var?

 

BEBEK GEZDİRMEK GEREKLİ OLABİLECEKLER

Bebekler gayet hassas olur ve haliyle yaz mevsiminde daha da iyi korunmaları gerekir. Sıcak havalarda bebekle gezmeyi düşünüyorsanız çeşitli ürünler işinize yarayabilir. Bunların arasında bebek arabasından tutun ıslak mendillere uzanan çeşitli ürünler vardır.

 

  • Unutulan ürünlerden biri de güneş kremidir. Bebekler için özel formüle edilmiş ve yüksek koruma faktörlü olanlar çok mantıklı olabilir. Bebeklere özel üretilmiş ürünleri kullanmaya özen göstermelisiniz. Kendiniz için bakıyorsanız alternatifler genelde daha çoktur. Avene güneş kremi seçenekleri arasında güçlü korumaları olan ve ihtiyacınıza cevap verebilecek şeyler bulabilirsiniz.
  • Şapka ve güneş gözlüğü de yaz aylarının vazgeçilmezdir. Geniş kenarlı bir şapka, bebeğinizin yüzünü ve boynunu güneşten rahatlıkla koruyabilir. Kendiniz için de farklı şapka modelleri bulabilirsiniz. Güneş gözlüğü kullanımı ile gözlerinizi de rahat ettirebilirsiniz. Böylelikle gezinme esnasında istenmeyen yanıklar ve aşırı ışıktan korunabilirsiniz.
  • Hafif ve hava alabilen kıyafetlerin tercihi de önemlidir. Özellikle keten kıyafetler yaz aylarında çok sık tercih ediliyor. Havadar kıyafetler büyük ferahlık sunabilir. Bu durum hem bebek hem de ebeveyn için geçerlidir. Özellikle uzun gezilerde yedek kıyafet lazım olabilir. Terleme ve ıslanma durumlarına karşı büyük avantaj sunabilir. Sık terleme olan koltuk altı gibi bölgelerin etrafındaki kıyafetlerin yedekleri daha kullanışlı olabilir.
  • Bebek bezi de garanti olarak yanınızda bulundurulması gerekenlerden. Belki bir ıslak mendil eksikliğini rahatlıkla telafi edebilirsiniz ama bebek bezi çok daha sıkıntı olabilir. Ne kadar etrafta bebek bezi bulabilseniz de, özellikle küçük adetlere sahip paketler parça başına daha maliyetli olabiliyor.
  • Islak mendil de basit fakat çok etkili olabilir. Farklı durumlarda hijyen sağlayabilir. Bunlar arasında yere düşen şeylerin temizlenmesi, bebek bezi değiştirirken temizlik ve hatta damlayan dondurmayı silmek gibi şeyler de bulunabilir.
  • Özellikle yaz aylarında su tüketimi artıyor. Haliyle hem kendiniz hem de bebek için su içecek şeyler lazım olabiliyor. Bu durumlar için hazırlıklı olmak adına tercih edebileceğiniz farklı seçenekler var. Çeşitli kaplar, ekstra biberon ve portatif mataralar bu açıdan kullanışlı olabilir. Hassas olan bebeklerin yaz mevsiminde susuz kalmaması gayet önemlidir.

 

Yaz mevsiminde bebeklerle gezmek çok daha eğlenceli olabilir. Açık parklar, ormanlık alanlar ve serin bölgelere kaçmak isteyebilirsiniz. Bu aktivitelerden önce donanımlı olmak gerekiyor. Konfor ve keyif için gerekli olabilecek şeylerin fiyatlarını internet ile karşılaştırabilirsiniz. Mesela güneş kremi fiyatları arasında avantajlar bulunabilir.

Sponsorlu içeriktir.

YORUM YAZ

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
SON HABERLER
  1. 00:48 100 Bin Lira, 500 Bin Lira ve 1 Milyon Liranın Aylık Faiz Getirisi Rekora Koşuyor!
  2. 00:21 Gecenin Tweeti: "O Halde Soralım, Sen Bu Kılıcı Kime Çekiyorsun Erbaş!"
  3. 00:20 Milyonlara emeklilik müjdesi: Prim ödeme süresi 5 yıl kısaltılacak!
  4. 00:18 Selçuk Geçer'den korkutan dolar tahmini: Artış kaçınılmaz!
  5. 00:17 180 Milyon Euroluk Teklifi Reddetti, Fenerbahçe ile 3 Yıllık Sözleşme İmzaladı!
  6. 00:13 Dzeko'nun attığı gol Bosna Hersek için yeterli olmadı; Hollanda farklı kazandı
  7. 00:10 Hayranlarını Mutlu Edecek Haber! İnci Taneleri'nin Yeni Sezon Tarihi Belli Oldu!
  8. 00:09 Türkiye'ye milyonlarca dolarlık döviz getiren şirket iflas etti: Onlarca çalışan işsiz!
  9. 00:05 O tarih sonrası bu ibare bulunmayan emlak ilanları yayınlanmayacak! Artık mecburi olacak!
  10. 00:03 Aldığınız ev bundan ibaretse 400 bin TL tazminat alabilirsiniz! Mahkemeden örnek karar
  11. 00:03 Uzmanlardan önemli açıklama: Faiz indirimi ev ve otomobil fiyatlarını nasıl etkiler?
  12. 00:03 Konut sahibi olacaklara kara haber: Kredi ile ev alma devri bitti!'
  13. 00:02 Milyonları Sinir Edecek Açıklama! Uzmandan Asgari Ücretle İlgili Bomba Tahmin!
  14. 00:00 Cübbeli Ahmet Hoca'ya Şok Saldırı!
  15. 23:53 Elazığ-Diyarbakır Karayolunda Feci Kaza! Yolun Karşısına Geçmeye Çalışan Kadına Otomobil Çarptı
  16. 23:49 Emirhan İlkhan’ın Konyaspor’a Transferi İptal Edildi: 6 Ay Sahalardan Uzak Kalacak!
  17. 23:42 Tayfun Yagi Vietnam’ı Yıktı: 4 Kişi Hayatını Kaybetti, Şehirler Felç Oldu!
  18. 23:40 Fatih Erbakan erken seçim için tarih verdi!
  19. 23:37 Özgür Özel, CHP Programındaki Değişiklikler İçin Masa Toplantısında!
  20. 23:36 Almanya'ya Kaçak Göç Akını: Türk Vatandaşları Öne Çıkıyor
Yaşam Haberleri