Ali Kaya Soysal
Ali Kaya Soysal - Kırılma derbisini Beşiktaş kazandı

Kırılma derbisini Beşiktaş kazandı

Lige iyi başlamayan, ama bilhassa Beşiktaş'ın daha zor durumda olduğu, yeni yönetimini seçtiği, Galatasaray'ın ise; başkanının, Divan'ın, Fatih Terim'in tartışıldığı bir dönemde 2 takımın dün akşamki derbi maçı kırılma noktasıydı..

Aslında saha sonuçlarının, kulüplerin geleceğini bu denli etkilememesi gerektiğine inanan bir spor adamı olarak dünkü maç skorunun önemli olmadığını biliyorum..

Ama sonuç olarak, bu dar çerçeveden 90 dakika sonunda Beşiktaş karlı çıktı. Gerçi oynanan futbola bakarsak rakibine göre yarım gömlek üstündü.

Sahanın hiç içine girmek istemiyorum. Çünkü, maç futbol kalitesi olarak düşük düzeyde idi, aynı saate denk gelmese Premier Lig deki 16'ncı ile 20'ncinin karşılaşmasını izlerdim..

Ancak, bir kaç notumu paylaşacağım; önce Beşiktaş adına:

- Geçen hafta seçilen yeni yönetime bu galibiyet büyük moral oldu, özellikle Beşiktaş kafile otobüsünden ilk inen yeni futbol şubesi yöneticisi Erdal Torunoğulları'na. Çok büyük katkılar yapacağına yürekten inanıyorum..

Ve devam ediyorum..

- Ljayıc bu 11'de her zaman oynar..

- Necip sadakatli bir jokerdir, seyircinin ona sahip çıkması gerekir

Galatasaray'a, daha doğrusu Fatih Terim'e gelince, şunu söylemem gerek: "Hoca, senin takımının adı 1905 doğumlu, Ali Sami Yen'in Galatasaray'ı mı, yoksa GS United mi?"

Toplam 1696 defa okunmuştur.

Ali Kaya Soysal diğer yazıları:

YORUM YAZ

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.