Ali Kaya Soysal
Ali Kaya Soysal - Süper Ligimizden ulusal takım haftasına

Süper Ligimizden ulusal takım haftasına

Önce süper lig altı; bana göre Akhisar ve Erzurum bir mucize olmaz ise düştüler ve 10. sıradan aşağısı matematik olarak bu potada. Ancak Göztepe ve Bursa tam  ateşin göbeğinde...

Ligimizin tepesine gelince; son yıllarda bir takımın rakibini bu denli ezdiği bir maça hiç şahit olmadım. Kayseri-Başakşehir maçından söz ediyorum. 90 dakikayı son saniyelerde tartışmalı penaltıyla berabere bitiren Başakşehir şampiyonluk yolunda 2 puan kaybetti ama takipçisi Galatasaray, Bursa karşısında öyle bir galibiyete ulaştı ki, tamamen VAR kararıydı.

Göztepe oynadı Beşiktaş kazandı geçen Cumartesi akşamı. Taraftarın transferine  karşı çıktığı Burak'ın golleriyle siyah-beyazlılar yollarına devam ediyor. Ayrıca bu transfere bende karşıydım, Burak sahadaki jestleriyle Şeref Bey'in,  Baba Hakkı'nın kulübüne yakışmıyor hala.

Tepenin adaylarından Trabzonspor, son derece iyi bir başkan+teknik ditektör+kadro üçlemi kurdu. Karadeniz ekibinin tek rakibi bana göre Trabzon yerel basını. Kusura bakmasınlar ama böyle<>

Gelelim ulusal takıma...

Birkaç sene önce Türkiye Futbol Direktörü gibi müthiş bir etiketle göreve getirilen Fatih Terim Türk futbolunun altına bir dinamit koydu. Yıldırım Demirören federasyonu da onayladı 14 yabancı kuralını.

Bu kişi başarısız olup, üstelik bir de kebapçı basınca kovuldu ve 9.5 milyon Türk lirası tazminatla ödüllendirildi. Arkasından Lucescu  göreve getirildi. Hoca saha sonuçlarından daha önemli olan bir şey yaptı. Ulusal Takımın yaş ortalamasını 29'dan 22'e düşürdü.

Şimdi o göreve 67 yaşında Şenol Güneş geldi.

Önümüzde Arnavutluk ve Moldova maçları var. Umarım iki maçı da kazanırız. Ya tersi olursa...

Üstelik, Ümraniye de sahipsiz bir takım var 14  günlüğüne.

Yani, nereden baksanız...

Tam bize göre...

Utanıyorum...

Ya sen Şenol Hoca ???

İLGİLİ Yazı: Ali Kaya Soysal | Beşiktaş kazandı ama taraftar kaybetti

süper lig süper lig

Toplam 871 defa okunmuştur.

Ali Kaya Soysal diğer yazıları:

YORUM YAZ

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.