Buse Varol ve Alişan'ın Instagram imtihanı

Buse Varol ve Alişan'ın Instagram imtihanı

Buse Varol ve Alişan'ın Instagram imtihanı Ünlü şarkıcı Alişan’ın mutlu giden evliliğindeki son gelişme, doğum günü sürprizi ile geldi. Alişan’dan eşine aşk dolu sözler sosyal medyada yankılandı.

Yıllardır bekarlar kervanının başını çekmeye aday olan isimlerden olarak görülen Alişan, bir dizi setinde hayatının aşkını bulmuştu. 2018 yılının Mayıs ayında eşi Buse Varol’la dünya evine giren ünlü şarkıcı Alişan, mutlu evliliği ile örnek çift olma yolunda ilerliyor. Rol aldığı dizi setinde tanıştığı Buse Varol ile olan beraberliğini kısa sürede evliliğe dönüştüren ünlü şarkıcı, geçtiğimiz aylarda ikinci çocuğunu kucağına aldı. Evliliklerinin ardından ilk çocukları erkek olan çift, Burak adını verdiler. Yeni bebek heyecanı yaşayan çiftin bu kez ise kız çocukları dünyaya geldi. Eliz adını verdikleri kızları ile sık sık zaman geçiren Buse Varol’un doğum gününün detayları sosyal medyadan ilgiyle takip edildi.

Renkli kişiliği ile birleştirdiği romantik tavrını yansıtan Alişan, eşinin doğum gününde adeta ilanı aşk etti. Sosyal medya hesabından romantik bir paylaşım yapan Alişan, hayranları tarafından takdir edildi. Buse Varol cephesinde ise eşinden gelen bu aşk dolu sözlere kayıtsız kalamadığı görüldü.

Sanat camiasında en çok konuşulan çiftlerden olan Alişan ve Buse Varol, 4 yıllık beraberliklerini çocukla pekiştirdiler. Sosyal medyadan sık sık takipçileri ile gündelik yaşamlarından kesitler paylaşan ikili, mutlu aile tablosunun yansımalarını gösteriyorlar.

Devam eden evlilikleriyle çok konuşulan çift bu kez ise Buse Varol’un doğum günü sürprizi ile yine magazin gündemini salladı. Alişan sosyal medya hesabından eşinin doğumdan sonraki çocukları ile olan aile fotoğrafının altına, o fotoğrafın çekildiği gün nişanlandıklarını ve aynı gece beraber Buse Varol’un kutladıkları ilk doğum günü olduğunu dile getirdi.4 kez beraber kutlanan doğum günü için çok mutlu olduğunu dile getiren Alişan, beraber olmanın sevincini adeta her sözcüğüne yansıttı.

alisan2.jpg

“Eliz, Burak, sen ve ben beraberiz” diyerek sözlerine devam eden Alişan, baba olduğunu, eşinin de anne olduğunu dile getirerek, eşinin onu hayallerine kavuşturan tek insan olduğunu belirtti. “Allah’a şükürler olsun” diyen Alişan, eşine, hayatına kattığı tüm güzellikler için ve her mutlu an için teşekkür etti. Birlikte nice yıllar geçirmek isteğini dile getiren Alişan, eşini çok sevdiğini söyleyerek, doğum gününü kutladı. Bu sözler kısa sürede binlerce beğeni ve yorum aldı. Eşinin bu romantik sözlerine kayıtsız kalamayan Buse Varol ise “Hayatıma kattığın için her şey için teşekkür ederim, seni çok seviyorum “diyerek karşılık verdi.

"Buse Varol ve Alişan'ın Instagram imtihanı" haberi, 25 Mart 2021 tarihinde yazılmıştır. 25 Mart 2021 tarihinde de güncellenmiştir. Medya kategorisi altında bulunan Buse Varol ve Alişan'ın Instagram imtihanı haberi 2021 yılına aittir. Bu haberin yanı sıra sayfamızda birçok güncel bilgi ve son dakika haberler yer almaktadır. Buse Varol ve Alişan'ın Instagram imtihanı 2024 konusundaki bu haber içeriği objektif bakış açısının yansımasıdır. Medya konusunda 26 Nisan 2024 tarihlidir, bugüne ait güncel gelişmelerden haberdar olmak için bizi Twitter ve Facebook sayfalarımızdan takip edin.

YORUM YAZ

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
SON HABERLER
  1. 14:00 Yusuf Güney'den şok açıklama: Kenan Işık, astral seyahatten gelmek istemiyor!
  2. 13:55 Son dakika! Korhan Berzeg muamması'nda son dakika!
  3. 13:49 Nihal Candan tahliye edildi! Son dakika!
  4. 13:36 Yılın en Etkili İsimleri Time 100 Galasında Buluştu!
  5. 13:28 TikTok Türkiye'de Yasaklanacak mı? AKP'li Vekilden Açıklama
  6. 13:27 4,4 Milyar Lira Yardım Hesaplara Yatıyor! Kimlik Numaralarınızı Kontrol Edin!
  7. 12:40 Uzman İsim Uyardı: Sıcaklıklar Rekor Kıracak! Yaz Ayları Kavurucu Geçecek
  8. 12:39 Kenya'yı Vuran Şiddetli Yağışlar ve Seller: En Az 32 Kişi Hayatını Kaybetti
  9. 12:35 Gazze Kıyısında İnsani Yardım Limanı İnşaatı Başladı
  10. 12:31 Sıvı Metal Alaşımlarıyla Hızlı Elmas Üretimi:Güney Kore'de Yeni Buluş
  11. 12:28 Türkiye Ekonomisi IMF Raporunda: Zorlu On Yılın Ardından Değerlendirme
  12. 12:23 Sosyal Medya Akrobasisi: Motosiklet Kazalarındaki Ölümcül Tehlike
  13. 12:19 23 Nisan'da Dilan Polat Gösterisi Üzerine Soruşturma Başlatıldı!
  14. 12:19 Dolandırıcılardan Korunma İpuçları: Bakanlık Uyarıyor!
  15. 12:16 Sabiha Gökçen'de Fiyatlar Uçuyor: Havalimanında Yemek Parasıyla Bir Ay Geçinilir mi?
  16. 12:16 Asgari Ücret Beklentileri Yerle Bir Olabilir mi? Milyonlarca İnsan Üzgün Bekleyişte!
  17. 12:15 Memleket Hasreti Güzel Oyuncuyu Nasıl Değiştirdi? Şok Edici Görüntüler!
  18. 12:14 Borsa İstanbul Açılışında Yükseliş: BIST 100 Endeksi Değer Kazandı
  19. 12:12 İslam Memiş'ten Altın Yatırımcısına Dikkat Çekici Uyarı! 4 Kritik Seviye ve Beklentiler
  20. 12:10 Tottenham, Fenerbahçe'nin Yıldızı Szymanski İçin 20 Milyon Euro Ödemeye Hazır
Otomotiv Haberleri