Ekrem İmamoğlu'ndan Dikkat Çeken Sözler: 'Cumhurbaşkanı da Bir Gün Bana Oy Verecek'

Ekrem İmamoğlu'ndan Dikkat Çeken Sözler: 'Cumhurbaşkanı da Bir Gün Bana Oy Verecek'

Ekrem İmamoğlu'ndan Dikkat Çeken Sözler: 'Cu... İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, 'Eyüpsultan-Bayrampaşa Tramvay Hattı Sözleşme İmzalama ve İş Başlatma Töreni' sonrası basın mensuplarının sorularını yanıtladı. İmamoğlu, bu açıklamasıyla dikkat çekti..

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın 'Tam Yol İleri' sloganını değerlendirerek, "Evet, duyunca birkaç kez izledim açıkçası. Yani söylemiştim ya, Cumhurbaşkanı da bir gün bana oy verecek. Dinleyince de direkt o geldi aklıma. Yani ‘Tam yol ileri, yolu açık olsun’ cümlesi oy vereceğim bir insana söylenir. Muhtemelen gönlünden geçen şey yani, oyun kimin hakkı olduğu noktasında bu duygu dile getirilir diye düşünüyorum. Kendisine teşekkür ederim. Yolum açıktır, merak etmesin. İstanbul için çok başarılı bir beş yılı daha İstanbul'umuza yaşatacağız. Bana verdiği duygu bu, açık söyleyeyim. Yolu açık olsun" ifadelerini kullandı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın ‘İBB 5 yılda kaç metro yaptı, bizim yaptıklarımıza sahip çıkıyor’ açıklamasını da değerlendiren İmamoğlu, "Vallahi tabii bir imza bile atmaktan imtina ediyorsanız bir insanın yapmış olduğu 65 kilometreyi görme şansınız yok. Bu demek oluyor ki İstanbul'dan çok uzak. Umarım bir gün vatandaşın arasına karışır da o metroya binme şansı olur, bekleriz. Her birine gezdirebilir, bindirebilir, dolaştırabiliriz" şeklinde konuştu.

Cumhur İttifakı adayı Murat Kurum'un ‘Yarı zamanlı belediye başkanı’ sözlerini ve ‘Metro ve metrobüs duraklarını görmüyor, ben olsam istifa ederdim’ açıklamaları hakkında da konuşan İmamoğlu, "Açık söyleyeyim, yani kendisinin istifa edeceği hayatına dair çok şey var fakat ben milletten özür dileyene kadar bu seviye düşüklüğü gösteren sözlerini asla muhatap almayacağım. Kent Lokantası ve bu süt dağıtımıyla dalga geçen bir insanın önce ağzı dolu dolu bir şekilde bu milletten özür dilemesi lazım. Dil sürçmesi ile 4 cümle kurulmaz. Dil bir kelimeyle sürçebilir yani. O normal fakat öyle değil. Diş sürçmesi değil. Önce milletten özür dileyecek ondan sonra belki muhatap alabilirim kendisini" diye konuştu.

"Başakşehir'de belediyeye ait bir otobüs bozuldu gibi gösterilerek çekim yapıldığı iddia ediliyor, siz gördünüz mü?’ sorusuna da yanıt veren Ekrem İmamoğlu, "Gördüm evet. Yine bir otobüsün bozukluğuyla ilgili çekim yapan aklı kıt dostlar, bu aklı kıt arkadaşlara ajans denir mi bilmiyorum fakat daha da aklı kıt dostlar bu ajansla çalışan kim var ise, adı neyse, parti, yönetici, o, bu şu beni çok ilgilendirmiyor. Gerçekten sıradan bir durum. Ahlak dışı bir durum fakat milletimiz görüyor yani. Ramazan'ın ilk gününde yaradan onlara akıl versin. Allah onları ıslah etsin. Allah herkese doğru yolu göstersin. Doğru yoldan ayırmasın. Milletimize de huzurlu bir Ramazan ayı diliyorum" dedi

"Ekrem İmamoğlu'ndan Dikkat Çeken Sözler: 'Cumhurbaşkanı da Bir Gün Bana Oy Verecek'" haberi, 11 Mart 2024 tarihinde yazılmıştır. 11 Mart 2024 tarihinde de güncellenmiştir. Türkiye kategorisi altında bulunan Ekrem İmamoğlu'ndan Dikkat Çeken Sözler: 'Cumhurbaşkanı da Bir Gün Bana Oy Verecek' haberi 2024 yılına aittir. Bu haberin yanı sıra sayfamızda birçok güncel bilgi ve son dakika haberler yer almaktadır. Ekrem İmamoğlu'ndan Dikkat Çeken Sözler: 'Cumhurbaşkanı da Bir Gün Bana Oy Verecek' 2024 konusundaki bu haber içeriği objektif bakış açısının yansımasıdır. Türkiye konusunda 03 Mayıs 2024 tarihlidir, bugüne ait güncel gelişmelerden haberdar olmak için bizi Twitter ve Facebook sayfalarımızdan takip edin.

YORUM YAZ

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
SON HABERLER
  1. 02:51 Farklı markaların ikiz kardeşi modeller gündemde
  2. 02:49 Citroën elektrikli araç modelleri ve özellikleri açıklandı
  3. 02:29 Dört burç bu hafta talihli
  4. 02:27 Beş senedir beklenen özellik sonunda geliyor!
  5. 02:25 ChatGPT'ye rakip olacak sohbet botu iOS'a geldi: AppStore üstünden indirilebilir!
  6. 02:23 Avrupa Birliği’nde şirketlerin yüzde sekizi yapay zekadan yararlanıyor!
  7. 02:21 Dışı çıtır çıtır, içi sulu sulu: Kalem böreğini unutturan lezzet!
  8. 02:20 BMW Modellerindeki 'i' takısını kaldıracağını açıkladı
  9. 02:19 Uzmanlar ortaya çıkardı: İmzanız tüm karakterinizi ele veriyor!
  10. 02:18 Lucid Motors'un Yeni Modeli Çığır Açıyor!
  11. 02:18 Canan Karatay’dan acil uyarı: Gerçeği sağlık sahtesi zehir! Rengi ve kokusuna dikkat
  12. 02:16 Bedelli askerlik ücretlerine zam geliyor! Tüm tahminler dudak uçuklatıyor
  13. 02:13 Hamas: Düşman Refah operasyonunu gerçekleştirirse müzakereler durdurulur!
  14. 02:10 CHP lideri Özgür Özel'den Cumhurbaşkanı Erdoğan'a 10 bin liralık hediye
  15. 01:45 İran'dan İngiliz bakanın da dahil olduğu yaptırım listesi gündemde
  16. 01:42 Star TV'nin iddialı dizisi yayından kaldırılıyor! Final bölümü tarihi belli oldu
  17. 01:21 Volkswagen'den Çin'e özel elektrikli modeli gündemde: ID.Code
  18. 01:18 Boeing ürünlerinin güvenliğine yönelik konuşmuştu: Eski çalışan daha gizemli şekilde öldü!
  19. 01:15 Biden'dan öğrenci protestoları ile ilgili ilk açıklama geldi: "Kaos yaratmaya hakları yok"
  20. 01:06 Gazeteci-yazar Barış Terkoğlu'na hapis!
Türkiye Haberleri