Hande Erçel bile düşüşte, Alina Boz yükselişte

Hande Erçel bile düşüşte, Alina Boz yükselişte

Hande Erçel bile düşüşte, Alina Boz yükselişte Ünlü oyuncu Alina Boz’un medyadaki sıralaması belli oldu. Bir medya takip merkezinin yaptığı araştırmaya göre, ünlü oyuncu Alina Boz, yine en çok konuşulan ünlüler arasına girdi.

Anne tarafından Rus, baba tarafından Türk olan Ünlü oyuncu Alina Boz, Moskova doğumludur. Aslen Bulgaristan göçmeni olan Alina Boz, pek çok oynadığı diziyle Türkiye’de yetenekli oyuncular arasına girmiştir. Rusya’da yaşayan ünlü oyuncu, annesinin işi nedeniyle 7 yaşında iken Türkiye’ye gelmiştir. Lise de kabin hizmetleri mezunu olan Alina Boz, üniversite eğitimine ise Kadir Has Üniversitesi Tiyatro bölümünde devam etmektedir.

Reyting rekorları kıran dizilerde rol alan Alina Boz, 2013 yılında Cesur Hemşire ile oyunculuk kariyerine başlamıştır. Oynadığı sezonda adından sıklıkla söz eden dizi Paramparça’da Hazal karakteri ile rol alan ünlü oyuncu, çok başarılı bir performans sergileyerek, gündemde kalmayı başarmıştı. Elimi bırakma adlı diziyle de ekranlarda olan Alina Boz, başarılı projelere imzasını atmıştır.

2021 yılının en dikkat çeken yapımlarından olan Maraşlı dizisinde başrol oynayan Alina boz, Mahur karakteri ile takipçileri tarafından ilgi çekmeye devam ediyor. Adından sadece başarılı kariyeri ile değil, özel hayatı ile de söz ettiren oyuncu, 2015 yılında Burak Yörük ile sevgili olduğu haberleri tüm magazin alemine damgasını vurmuştu. Genç oyuncu, Burak Yörük ile 2017’de ayrılıp, 2018’de tekrar barışarak, sosyal medyada da sık sık ilişkisi konuşuluyordu.

Böyle başarılı dizilere imzasını atan Alina Boz, güzelliği ile de övgü dolu yorumlar alan ünlüler arasında. Yetenekli oyuncunun en son gündeme gelen haberi ise, bir medya şirketinin yaptığı medyadaki kadın oyuncuların sıralamasını yaptığı listede kaçıncı sırada olduğu ile gündeme geldi. Açıklanan bu sıralama hakkında yorumlar yapan sosyal medya takipçileri, ilk sırada Hande Erçel’i göreceklerini düşündükleri mesajlar attı. Ancak beklenen olmadı! Hande Erçel değil, Alina Boz, ilk sırada yerini aldı.

Digilup adlı medya takip merkezinin sosyal medya ölçümleme servisi tarafından yapılan sosyal medya araştırmasına göre, kadın oyuncular arasında yer alan Alina Boz, Marşlı dizisindeki başarılı rolüyle bu haftanın en çok konuşulan ismi oldu. Digilup tarafından açıklanan bu bilgiye göre, kadın oyuncular arasında Alina Boz, en dikkat çeken ünlüler arasında zirvede yer alıyor. Bu haberle Alina Boz, takipçilerinin övgü dolu mesajları sosyal medyada gündem yarattı. Başarılı oyuncunun Maraşlı dizisindeki Mahur karakteri hayli ilgi çektiği için, bu sıralama da en çok konuşulan ünlüler arası da olduğu sosyal medyada yansıdı.

"Hande Erçel bile düşüşte, Alina Boz yükselişte" haberi, 29 Mart 2021 tarihinde yazılmıştır. 29 Mart 2021 tarihinde de güncellenmiştir. Medya kategorisi altında bulunan Hande Erçel bile düşüşte, Alina Boz yükselişte haberi 2021 yılına aittir. Bu haberin yanı sıra sayfamızda birçok güncel bilgi ve son dakika haberler yer almaktadır. Hande Erçel bile düşüşte, Alina Boz yükselişte 2024 konusundaki bu haber içeriği objektif bakış açısının yansımasıdır. Medya konusunda 25 Nisan 2024 tarihlidir, bugüne ait güncel gelişmelerden haberdar olmak için bizi Twitter ve Facebook sayfalarımızdan takip edin.

YORUM YAZ

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
SON HABERLER
  1. 08:27 CHP kurmayları anlattı: Yargı krizi konuşulacak
  2. 08:24 ABD'ye kaçan yazar Eylem Tok ve oğlu hakkında son durum: Oğuz Murat Aci'nin avukatından açıklama
  3. 08:20 İsmailağa'da liderlik kavgası kızıştı: Cübbeli Ahmet'ten tehdit açıklaması
  4. 08:16 Diyanet Tasarruf Genelgesi’ni deldi: Audi A6 tahsis edildi
  5. 08:11 Aytunç Erkin yazdı: Ziyaret iptal olabilir 2 gün içinde netleşecek
  6. 08:08 Fehmi Koru: Seçim yenilgisini yeni gündemlerle unutturma başarısı sebebiyle, AK Parti’ye tebrikler
  7. 08:04 Meteoroloji'den sağanak alarmı: Meteoroloji'den 44 il için sarı kodlu uyarı
  8. 05:03 25 Nı̇san 2024 günlük burç yorumları
  9. 01:30 Mobil operatör abone sayısı şaşırttı: Türkiye nüfusundan fazla!
  10. 01:28 Yeni robot hem hazırlayacak hem de pişirecek
  11. 01:15 Range Rover'ın Yerine Göz Atın! Jeep'in 2 Milyon Satış Barajını Aşan Modeli Artık Türkiye'de!
  12. 00:42 Evlilik Gününüz Hayatınızı Etkileyebilir: Astrolog Günlerin Anlamlarını Açıklıyor!
  13. 00:40 'Bahçeli' Paylaşımı! 'Ben Sana Dost Oldum, Sen Bana Düşman'
  14. 00:35 Kupada gol düellosunu Trabzonspor elde etti!
  15. 00:31 Fatih Terimli Panathinaikos'a, AEK'dan Fark!
  16. 00:25 Yepyeni Tesla Model 3 Performance modeli resmi olarak duyuruldu!
  17. 00:21 ABD üniversitelerindeki Filistin gösterileri, İsrail Başbakanı Netanyahu'nun endişesini uyandırdı
  18. 00:18 Fenerbahçe Beko'dan; Final Four'a Dev Adım Atıldı!
  19. 00:17 Mehmet Yılmaz değerlendirdi: "Erdoğan’ın MHP’yi itekleme gücü yok!"
  20. 00:14 Batman'da, DEM Parti'nin il binasında arama gerçekleştirildi
Otomotiv Haberleri