Hayranları şaşkına döndü: Demet Akalın'dan rest şov

Hayranları şaşkına döndü: Demet Akalın'dan rest şov

Hayranları şaşkına döndü: Demet Akalın'dan r... Dobralığıyla takdir toplayan, gündemin en çok konuşulan isimleri arasında yer alan Demet Akalın; büyük bir ciddiyetle bir mesaj paylaştı.

Normalde gerek bilinçsiz, gerek bilinçli birçok yazım hatası yapan Demet Akalın, ciddi konularda bunu yapmıyor. Mesajın düzgün yazıldığından anlaşıldığı üzere, herhangi bir şekilde ciddiyetsizlik veya şaka yok. Akalın resmen rest çekti. Peki, Akalın ne demek istedi?

Demet Akalın, magazin gündeminin en çok konuşulan isimlerinden biri olarak kendini gösteriyor. Son paylaştığı gönderiyle de bu konuşulmasını devam ettirdi.

Birçok hayranı Akalın’ın çektiği reste karşılık şu yanıtı verdi: “abla kim üzdü seni üzülünce doğru yazmaya başladın” Bir başka hayranı ise; “kopyala yapıştır olduğunu düşünüyorum güvenemedim...” yorumunda bulundu. Peki, Akalın neden rest çekti? Demet Akalın, birkaç gündür gerek Söylemezsem Olmaz programında gerekse İnternet medyasında sık sık yankı uyandıran bir isim. Hakkında iyi – kötü birçok haber çıkan ve birçoğu asılsız olan yılların sanatçısı Akalın’ın bu restini, herhangi bir şekilde medyayla uğraşan arkadaşına karşı çektiği tahmin ediliyor. Okan Kurtla da aralarında mükemmel bir ilişki olan güzel çift ile ilgili Akalın’ın böyle bir şey yazmayacağı tahmin ediliyor. 

Demet Akalın, Twitter’da dün şu cümleleriyle rest çekerek herkesin dikkatini üzerine topladı. “O limana söyleyin gemileri yaktım...” Akalın böyle cümleleri genel olarak kursa da şaka yollu kurduğu biliniyor. Fakat yazım hatası yapmaması ve hakkında çıkan magazinsel haberlerden sonra böyle bir şey paylaşması herkesin bir şeyler olup olmadığını düşünmesine sebep oldu. Akalın kime rest çekti? Sorusunun net bir cevabını vermek mümkün değil. Çünkü birçok kişi olabilir. Bununla ilgili en güzel yorum ise Gazeteci Cüneyt Özdemir’den geldi. Gizemli tweeti ti’ye alarak “Süveyş kanalı?!?

Hayranları, Akalın’ın kime rest çektiğinin yanı sıra, bir de neden yazım yanlışı yapmadığına takıldı. Bu noktada “abla yazım hatası yok hayırlara gitsin”, “Demet ablaya kim iftira attı düzgün yazamıyor diye jdkflslfk”, “kopyala yapıştır olduğunu düşünüyorum güvenemedim...”, “Cümlede neden hata yok” gibi birçok yorum altına imza atıldı. Peki, Sizce Akalın bu tweeti neden paylaştı? Hedefinde birisi var mı, Yoksa öylesine paylaşılmış bir gönderi mi?

"Hayranları şaşkına döndü: Demet Akalın'dan rest şov" haberi, 27 Mart 2021 tarihinde yazılmıştır. 27 Mart 2021 tarihinde de güncellenmiştir. Medya kategorisi altında bulunan Hayranları şaşkına döndü: Demet Akalın'dan rest şov haberi 2021 yılına aittir. Bu haberin yanı sıra sayfamızda birçok güncel bilgi ve son dakika haberler yer almaktadır. Hayranları şaşkına döndü: Demet Akalın'dan rest şov 2024 konusundaki bu haber içeriği objektif bakış açısının yansımasıdır. Medya konusunda 26 Nisan 2024 tarihlidir, bugüne ait güncel gelişmelerden haberdar olmak için bizi Twitter ve Facebook sayfalarımızdan takip edin.

YORUM YAZ

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
SON HABERLER
  1. 14:31 Ahmet Kaya'nın Filmine Sinema Salonlarından Büyük Veto!
  2. 14:24 Beşiktaş'tan tarihe geçecek transfer hamlesi geldi! Şok transfer!
  3. 14:22 Bu araçta uzun far kullanımı sorun olmaktan çıkıyor!
  4. 14:19 Eyüpspor'dan Manuel Lanzini hamlesi geldi!
  5. 14:11 Aşk Yeniden Mi Başladı! Lucas Torreira Devrim Özkan'la Bir Daha Dedi!
  6. 14:04 Ahu Tuğba Amerika'da trafik kazası geçirdi! Durumu nasıl?
  7. 14:00 Yusuf Güney'den şok açıklama: Kenan Işık, astral seyahatten gelmek istemiyor!
  8. 13:55 Son dakika! Korhan Berzeg muamması'nda son dakika!
  9. 13:49 Nihal Candan tahliye edildi! Son dakika!
  10. 13:47 Zafer Partisi'nde iki önemli istifa!
  11. 13:46 Korhan Berzeg'e ait yeni izleri tespit etme çabaları devam ediyor
  12. 13:36 Yılın en Etkili İsimleri Time 100 Galasında Buluştu!
  13. 13:28 TikTok Türkiye'de Yasaklanacak mı? AKP'li Vekilden Açıklama
  14. 13:27 4,4 Milyar Lira Yardım Hesaplara Yatıyor! Kimlik Numaralarınızı Kontrol Edin!
  15. 12:40 Uzman İsim Uyardı: Sıcaklıklar Rekor Kıracak! Yaz Ayları Kavurucu Geçecek
  16. 12:39 Kenya'yı Vuran Şiddetli Yağışlar ve Seller: En Az 32 Kişi Hayatını Kaybetti
  17. 12:35 Gazze Kıyısında İnsani Yardım Limanı İnşaatı Başladı
  18. 12:31 Sıvı Metal Alaşımlarıyla Hızlı Elmas Üretimi:Güney Kore'de Yeni Buluş
  19. 12:28 Türkiye Ekonomisi IMF Raporunda: Zorlu On Yılın Ardından Değerlendirme
  20. 12:23 Sosyal Medya Akrobasisi: Motosiklet Kazalarındaki Ölümcül Tehlike
Otomotiv Haberleri