İşte seks gücünü artıran yiyecekler!

İşte seks gücünü artıran yiyecekler!

İşte seks gücünü artıran yiyecekler! Yiyecekler ile afrodizyak etkisi yaratmak oldukça basit. Yemeklere eklenecek bu besinler ile seks yaşamınıza hareket getireceksiniz...

Seks için en önemli şey çiftlerin birbirine karşı olan duygu ve hisleridir. Eğer libido yükseltmek, seks performansında yükseliş meydana getirmek istiyorsanız evde var olan veya sipariş ettiğiniz yemeklerinize bazı yiyecekleri katarak bunu sağlayabilirsiniz.

Yemeklerinize ekleyeceğiniz bu besinler ile yemeklerin afrodizyak etki kazanmasını sağlayacak ve çiftlerde kelebekler, kıvılcımlar uçuşmasını sağlayacaksınız. İşte afrodizyak etkisini yaratabilmek için öğünlerinize katmanız gerekenler ve püf noktaları…

İNCİR VE SMOOTHIE

   İncir, birçok faydası olduğu bilinen, dolgun bir meyvedir ve vücutta yarattığı etkiler de birçok diyetisyen, doktor tarafından sürekli bahsedilerek, hastalara ya da normal yaşantısında değişiklikler yaratmak, vücudunu daha düzenli ihale getirmek için önerilen bir meyvedir. Bilinen en belirgin özelliği, kan damarlarını gevşeten ve cinsel organlara kan akışının artmasını sağlayan nitrik oksit üretiminde büyük bir rol oynayan amino asitlerle dolu olmasıdır. Smoothie’ye 2-3 adet atacak olduğunuz incir ile hem ferahlatıcı hem de erotik bir içecek üretebilirsiniz. Hatta iki kat afrodizyak için ballı-muzlu-süt ile de incir kombinasyonu yapabilirsiniz.

SARIMSAKLARI KIZARTMAK

   Nitrik oksit sentaz adı verilen ve dolaşımı arttıran bir enzimin üretimini çok fazla arttıran sarımsak, kan akışının da artışını böylelikle teşvik etmektedir. Üstelik bazı insanlar için sarımsak, sertleşme bozukluğuna karşı da bir çare olarak düşünülmekte ve kullanılmaktadır. En sevdiğimiz sebzeler ve birkaç yemek kaşığı kadar kıyılmış sarımsak ile tavada kızartma ziyafeti oluşturabilirsiniz.

HAMBURGER-ISPANAK

  Hamburgerinize marul yerine ıspanak koymanız afrodizyak hamburger hazırlamak için etkili bir yöntemdir. Ispanak, damarların rahatlamasını sağlayarak cinsel organlara kan akışını destekler. Ayrıca ıspanak, mineral, magnezyum için de bir güç kaynağı niteliğindedir. Optimal kan akışı demek daha fazla uyarılmak ve daha fazla ereksiyon demektir. Ayrıca magnezyum, vücudun sakinleşmesini ve enerjinin yükselmesini sağlamaktadır. Yani aslında başarılı bir seks için iki temel bileşeni ıspanak içerir.

SALATAYA CEVİZ

    Ceviz, kalp sağlığı için gerekli olan omega-3 yağ asitleri açısından önemli bir kaynaktır. Hem iyi bir kalp fonksiyonu hem harika bir seks deneyimi için işleyen tüm kasları teşvik eder ceviz. Doğal anti depresan olmasıyla da ayrıca iyi bir seks deneyimi için ruh halini de dengeler. 2500 mg’dan daha fazla omega-3 içeren bir avuç ceviz sayesinde vücudunuza çok güzel bir hediye vermiş olacaksınız.

FESLEĞENİ KÖFTE İLE PİŞİRİN

   Fesleğen içinde bulunan flavonoidlerın anti inflamatuar özelliği vardır ve bunun sayesinde erektil disfonksiyon, düşük libido ile mücadele sağlanır. Fesleğen ile kan akışı hızlanır ve ereksiyona üst düzey yardımcı olur. Standart köfte tarifinizin içine ek olarak bir fincan kadar katacağınız taze fesleğen ile mükemmel lezzetle köfte elde edeceksiniz ve ayrıca afrodizyak etkisini tüm hücrelerinizde hissedeceksiniz.

Pul Biber!

   Pul biber içerisinde bulunan kapsaisin sayesinde vücut ısısı aniden arttırılabilir. Hızlı nabız ile birlikte daha iyi bir dolaşım, terleme ve orgazm meydana getirilebilir. İlişki sırasında iyi hissetmeyi sağlayan endorfin salınımını da sağlayarak cinsel ilişkiye odaklanmayı, daha fazla zevk almayı sağlar. Kapsaisinin sinir hassasiyetinin artmasını sağlar ve zevk sırasında alınacak olan zevki üst düzeye taşır.

KAHVE-VANİLYA İKİLİSİ

   Vanilyanın sakinleştirici etkisi ve hoş kokusu ile kortizol seviyesi düşebilir, sinir sistemi rahatlayabilir. Bu da tabi ki ruh hali için oldukça önemlidir. Vanilya kokusu, cinsel anlamda da artılar kazandırır ve ruh halinin düzgü doğrultuda olması, cinsel ilişkiye odaklanmayı ve zevk almayı arttırır. Ayrıca kahvenin enerji arttıran özelliği ile birlikte kendi başına da bir libido arttırıcı olduğu bilinmektedir. Bu da sabah sevişmeleri için mükemmel bir destektir.

"İşte seks gücünü artıran yiyecekler!" haberi, 17 Ekim 2020 tarihinde yazılmıştır. 17 Ekim 2020 tarihinde de güncellenmiştir. Kadın kategorisi altında bulunan İşte seks gücünü artıran yiyecekler! haberi 2020 yılına aittir. Bu haberin yanı sıra sayfamızda birçok güncel bilgi ve son dakika haberler yer almaktadır. İşte seks gücünü artıran yiyecekler! 2024 konusundaki bu haber içeriği objektif bakış açısının yansımasıdır. Kadın konusunda 29 Mart 2024 tarihlidir, bugüne ait güncel gelişmelerden haberdar olmak için bizi Twitter ve Facebook sayfalarımızdan takip edin.

YORUM YAZ

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
SON HABERLER
  1. 04:18 2024 YDS-1 sonuç tarihi ne zaman?
  2. 04:03 Şarkı Sözlerindeki Evrim: 1980'den 2020'ye İngilizce Müziğin Dönüşümü
  3. 01:19 Yavaş, Altınok'a Cumhuriyet Kulesi'ni sordu
  4. 01:18 Yavaş’tan Altınok’a çağrı: "Çocuklarınızın KPSS’de kaç puan aldıklarını bir açıklayın"
  5. 00:35 Korkunç kaza: 45 kişi hayatını kaybetti
  6. 00:28 Oy Kullanmayanlara 31 Mart'ta 475 TL Para Cezası Geliyor!
  7. 00:19 YSK duyurdu: “Oy sayımında iftar molası olmayacak”
  8. 00:13 Fed, faiz indirmek için aceleye gerek olmadığını belirtti
  9. 00:13 Bakan Vedat Işıkhan'dan Emeklilere Maaş Açıklaması Geldi!
  10. 00:05 Lahana: Faydaları ve zararları hazırlama yöntemine göre değişiyor!
  11. 00:04 250 Bin TL'ye yatırım yapın, maaşınız iki katına çıksın!
  12. 00:03 Endişe verici artış: Gençlerde kolon kanseri vakaları patlıyor!
  13. 00:03 Dikkat! Gelir Vergisi Beyanname Süresi Değişti!
  14. 00:03 Erdoğan'dan seçmene çağrı: Sandıklar namusumuza emanet
  15. 00:03 Ekrem İmamoğlu, 14. Kent Lokantası'nın açılışını gerçekleştirdi: "Cumhurbaşkanı bile gelebilir"
  16. 00:01 Korkunç Zincirleme Kaza: 3 Can Kaybı, 8 Yaralı!
  17. 00:00 İspanya, Nelson Kasırgası'nın etkisi altında: 4 kişi hayatını kaybetti
  18. 23:48 Son Dakika: Oy Kullanmayanlar 300 TL ceza ödeyecek
  19. 23:37 Akşener'in öfkesi neden seçimlere yakın zamanda arttı?
  20. 23:27 Avcılar'da Korkunç Olay: Tartıştığı Eşini Çocuklarının Gözü Önünde Öldürdü!
Kadın Haberleri