Montella'dan Arda Güler ve Kenan Yıldız hakkında yorum: Yeterince iyiyseniz, yaşınız da yeterlidir

Montella'dan Arda Güler ve Kenan Yıldız hakkında yorum: Yeterince iyiyseniz, yaşınız da yeterlidir

Montella'dan Arda Güler ve Kenan Yıldız hakk... A Milli Takım Teknik Direktörü Vincenzo Montella, Kenan Yıldız ve Arda Güler'in performansları hakkında yorumlarda bulundu. 2 Temmuz'da Avusturya ile oynayacakları maç öncesinde takımı değerlendiren Montella, Kenan Yıldız için değerli bir oyuncu olduğunu belirtti.

A Milli Takım Teknik Direktörü Vincenzo Montella, Kenan Yıldız ve Arda Güler'in performansları hakkında yorumlarda bulundu. 2 Temmuz'da Avusturya ile oynayacakları maç öncesinde takımı değerlendiren Montella, Kenan Yıldız için değerli bir oyuncu olduğunu belirtti. Montella, "Kenan Yıldız'ın çok güçlü bir mentalitesi var ve antrenmanlarda sürekli kendisini geliştirmeye çalışıyor. İlk maçta şansı yaver gitmediği için pozisyonları daha iyi değerlendirmesi gerektiğini düşünüyorum." şeklinde konuştu.

"YETERİNCE İYİYSENİZ, YAŞINIZ DA YETERLİDİR"

İtalyan çalıştırıcı, Arda Güler'in çok önemli bir yetenek olduğunu ancak geliştirmesi gereken özellikleri olduğunu söyledi. Montella, "Arda çok yetenekli bir oyuncu. Oyun içerisinde geliştirmesi gereken şeyler var. Onu göz ardı edemeyiz. O olmadığında eksikliğini hissediyorsunuz. Genç bir oyuncu. Yeterince iyiyseniz, yaşınız da yeterlidir. Arda çok yetenekli bir oyuncu. Geliştirmesi gereken yerler var ama oynatmamak mümkün değil. Onun gibi bir oyuncu olmadığında farkını hissediyorsunuz. Genç bir oyuncu, kendini birtakım alanlarda kendini geliştirmesi gerekiyor ve bunu da yapacaktır," ifadelerini kullandı. 

"6-1'LİK MAÇ BAŞKA BİR MAÇTI, BU BAŞKA BİR MAÇ"

Mart ayında Avusturya ile oynanan maçta alınan skorun kendisini şok ettiğini belirten Montella, kariyerinde daha önce böyle bir skorla karşılaşmadığını ifade etti. Montella, "6-1'lik maç farklı bir deneyimdi, bu ise tamamen başka bir olay. Ralf Rangnick de bunun farkında. Ne oyuncu olarak ne de teknik direktör olarak böyle büyük farklı bir skor almadığımı hatırlamıyorum" şeklinde değerlendirmede bulundu.

Tecrübeli teknik direktör grup aşamasında iyi istatistikler elde ettiklerini söylerken, "5 gol attık ve 5 farklı oyuncu attı bunları. Penaltı, duran top, kendi kalesine atılan bir golümüz yok. Topa hakimiyet anlamında harika bir iş çıkarıyoruz ama daha fazla gole çevirmeliyiz bunları. Barış çok önemli bir oyuncu. Ben Türkiye'nin başına geldiğimden beri bireylerden öte bir takım oluşturuyoruz. Barış da bu farkı yaratan oyunculardan biri. Yarın kaptanımız olmadan sahaya çıkacağız, yeri doldurulamaz bir oyuncu. Ancak bu boşlukları doldurmaya hazır oyuncularımız var," ifadelerini kullandı. 

"AVUSTURYA'DA OYNAMA İHTİMALİM HİÇ YOKTU"

Müldür, Avusturya'da doğduğunu belirterek, "Avusturya çok güçlü bir takım. Bir oyuncu seçmek istemiyorum. Çok iyi oynuyorlar ve hem zayıf hem de güçlü yönlerini iyi biliyorlar. Ben Avusturya'da büyüdüm, oraya karşı belli bir duygusal bağım var ama Avusturya'da futbol oynamak hiçbir zaman bir seçenek değildi" şeklinde konuştu.

Takım hakkında konuşan Mert Müldür, "Bu maç daha özel olacak benim için. Ortada bir çeyrek final bileti var ve iki takım da almak istiyor. Umarım kazanan biz oluruz. Rakibimizi çok iyi analiz ettik, ilk maça benzeyen bir maç olmayacağını düşünüyoruz. Çok iyi hazırlandık. Viyana'dan birçok arkadaşım yarın maçta olacak," diye konuştu. 

"Montella'dan Arda Güler ve Kenan Yıldız hakkında yorum: Yeterince iyiyseniz, yaşınız da yeterlidir" haberi, 01 Temmuz 2024 tarihinde yazılmıştır. 01 Temmuz 2024 tarihinde de güncellenmiştir. Spor kategorisi altında bulunan Montella'dan Arda Güler ve Kenan Yıldız hakkında yorum: Yeterince iyiyseniz, yaşınız da yeterlidir haberi 2024 yılına aittir. Bu haberin yanı sıra sayfamızda birçok güncel bilgi ve son dakika haberler yer almaktadır. Montella'dan Arda Güler ve Kenan Yıldız hakkında yorum: Yeterince iyiyseniz, yaşınız da yeterlidir 2024 konusundaki bu haber içeriği objektif bakış açısının yansımasıdır. Spor konusunda 03 Temmuz 2024 tarihlidir, bugüne ait güncel gelişmelerden haberdar olmak için bizi Twitter ve Facebook sayfalarımızdan takip edin.

YORUM YAZ

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
SON HABERLER
  1. 23:24 Galatasaray Yeni Sezona Hazır! Yıldız İsim İle Yollar Ayrılıyor, Dev Takıma İmza Attı!
  2. 23:18 A101, 4 Temmuz 2024 Güncel Ürün Kataloğunu Yayınladı: Büyük Elektronik Eşya Kampanyası Başlıyor!
  3. 23:10 Elektrik Faturaları Ücretsiz: Vatandaşlar Tek Kuruş Ödemeyecek!
  4. 23:10 TSK'dan Irak'ın Kuzeyindeki Teröristlere Ağır Darbe!
  5. 21:46 2 Banka Devine El Konuldu: Müşteriler Panikte!
  6. 20:52 Biden Yerine Harris Aday!
  7. 20:02 Sosyal Medya Kazası: Müstehcen Görüntülerini Sevgilisi Diye Annesine Gönderdi!
  8. 19:34 Fenerbahçe'den Ansu Fati Hamlesi: Babası Transferi Durdurdu
  9. 19:32 Elazığ’da ormanlık alanlara artık girilemeyecek!
  10. 19:29 Biden’ın Trump’la Tartışması Sonrası Çekilme İddiaları Gündemde
  11. 19:25 YouTube, Yapay Zeka İçeriklerinde Gizlilik İhlali Raporlama Sürecini Başlattı
  12. 19:20 Yoshinori Moriwaki’den Deprem Riski Uyarısı
  13. 19:19 Hande Baladın yine yaktı!
  14. 19:13 Sadece 3 Malzeme ile Yapabileceğiniz Pratik Kurabiye Tarifi!
  15. 19:08 Mahfi Eğilmez'den şok eden Armağan Çağlayan yorumu!
  16. 19:08 4 Temmuz 2024 Günlük Burç Yorumları
  17. 18:32 Galatasaray transferi ile resmen liderim dedi!
  18. 18:23 Milli takım maçında kadınlar giremeyecek!
  19. 18:11 Kahramanmaraş alevlere teslim oldu! Bir şehir kayıyor!
  20. 18:02 La Casa de Papel'in yıldızı Luka Peros Türkiye'ye dizi çekmeye geliyor!
Spor Haberleri