Prof. Dr. Coşkun Özdemir | Neslican ve dinbazlarımız

Prof. Dr. Coşkun Özdemir | Neslican ve dinbazlarımız

Prof. Dr. Coşkun Özdemir | Neslican ve dinba... Bu genç ve güzel kızın kansere karşı gösterdiği direnç, o güler yüzü toplumumuzda büyük ilgi çekti. Çok sempati uyandırdı. Gazeteler ilk sayfalarında

Prof. Dr. Coşkun Özdemir

Bu genç ve güzel kızın kansere karşı gösterdiği direnç, o güler yüzü toplumumuzda büyük ilgi çekti. Çok sempati uyandırdı. Gazeteler ilk sayfalarında andılar onu. Futbol sahaları bile geride kalmadı orada da anıldı.

İnanç sahibi olduğunu zanneden, dindarlığı örtünme sınırları içinde gören bir zavallı ise onu cennete layık bulmuyor. Bunun üzerine “Bu nasıl dindarlık” diye sorgulandığını gördüm. Ben işte buna şaşıp kalıyorum. Bu çeşit dindarlığın ve bundan çok daha çarpıcı ve cahilane olanların bu toplumda yüzlerce örneği var.

Dindar ve kindar gençleri unutuyor musunuz?  Ya iki ayyaşı?

"Bize oy verirseniz ahirette sorgusuz kabul görürsünüz" diyen, peygambere AKP amblemli nüfus cüzdanı çıkaranlar var. Türkan Saylan gibi eşsiz bir yurtsevere "Zıbarıp gitti onu zebaniler karşılayacak" diyenler, bir Avrupa şampiyonu kızımıza "Kaltak kız utanmıyor musun o kıyafetinden" diye seslenen dinci ve "Müziğin her türlüsü günahtır, içinde kadın sesi varsa günah iki katına çıkar" diyen evlere şenlik ilahiyat hocalarımız var. "Kadınlar giyinip kuşanıp yalnız sokağa çıkamaz çıkarsa her rastladığı erkekle zina yapmış sayılır" diyen ilahiyatçılar...

"Tayyip Erdoğan'a dokunmak sevaptır, Allah'ın vasıflarını taşıyor", "AKP'ye destek Müslümanlığın gereğidir", "Kadınlar sesli gülmemeli, kahkaha atmamalı", "Peygamber hadislerinde her türlü hastalığın ipuçları vardır, tıbbi Nebevi merkezleri kuracağız" diyen milletvekili ve başbakan yardımcılarımız var.

"Üniversite hocaları sarık takmalı, bu okullar medreseleşmeli", "CHP'nin seçim kazanması ümmetin kaybıdır" diyen rektörlerimiz var. Yaşlı hocasının elini sıkmayı günah sayan üniversite asistanlarımız, beyin lokalizasyonlarına din adına karşı çıkan, cuma namazı nedeniyle derse geç kalan tıp öğrencilerimiz...

"Bir de Müslümanlar teröristtir, terörist olmalıdır, kafirler Müslümanlardan korkmalıdır" diyen ve salondaki ahalimizce alkışlanan şairimiz var. Milyonlarca 'FETÖ'cülerimizi, ona biat eden hakim, savcı, general, akademisyen, polis, asker, astsubay, komiser, öğretmeni de unutamayız doğrusu. Nihayet Saray sofrasında oturup “Keşke Yunan kazansaydı, saltanat ve hilafet devam edecekti” diyen ve belli başlı bir tepki görmeyen dincilerimiz var.

Bu meczup kişiyi Türk bayrağına sarıp merasimle defneden iktidar milletvekilleri var. Tarikatlar ve şeyhlerin çok sayıdaki ve bir bölümü yüz kızartıcı, utandırıcı marifetlerine yer vermiyorum. Onları İsmail Saymaz kitabında ve Barış Terkoğlu sütununda güzel anlatıyorlar.

Neslican kızımız o sevimli ve güler yüzü ile ve töre cinayetleri (kadın cinayetlerinde dünya birincisiyiz) ile yitirdiğimiz yüzlerce binlerce kızımız cennete layıktır...

Ama yukarıda saydığım ve sayamadığım insanlık karşıtı günahkarları nereye koyacaksınız?

"Prof. Dr. Coşkun Özdemir | Neslican ve dinbazlarımız" haberi, 25 Eylül 2019 tarihinde yazılmıştır. ABC Kritik kategorisi altında bulunan Prof. Dr. Coşkun Özdemir | Neslican ve dinbazlarımız haberi 2019 yılına aittir. Bu haberin yanı sıra sayfamızda birçok güncel bilgi ve son dakika haberler yer almaktadır. Prof. Dr. Coşkun Özdemir | Neslican ve dinbazlarımız 2024 konusundaki bu haber içeriği objektif bakış açısının yansımasıdır. ABC Kritik konusunda 26 Nisan 2024 tarihlidir, bugüne ait güncel gelişmelerden haberdar olmak için bizi Twitter ve Facebook sayfalarımızdan takip edin.

YORUM YAZ

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
SON HABERLER
  1. 03:38 Maya yok, beklemeye gerek yok! Herkes hazır aldınız zannedecek! 5 dakikalık simit poğaça tarifi
  2. 03:36 Pırlanta gibi eşlerinize zengin tarif! İşte elmas kurabiye tarifi
  3. 03:33 Çağlayı tuzlayıp yemeyi unutacaksınız! Mardin’in meşhur lezzeti Firkiye tarifi
  4. 03:31 PUBG oyununda Erangel haritası değişiyor! Yeni güncelleme yolda
  5. 03:27 Türk Hava Yolları, 2023'te tüm zamanların rekorunu kırdı
  6. 03:24 A101 şimdi Samsung Galaxy S24'ü müşterilere sunuyor! Ürünün fiyatı ne kadar?
  7. 03:24 Mehmet Şimşek açıkladı: Türkiye sahalara döndü; sıkıntılar geride kaldı
  8. 03:21 KKM'de hesabı olanlar dikkat! Faiz oranları değişti!
  9. 03:18 Kahvaltı sofralarının vazgeçilmezi olacak! İşte puf poğaça tarifi
  10. 03:16 Pastörize sütte kuş gribi virüsü bulundu!
  11. 03:13 Cam bezlerini çöpe atın, daha iyisini bulduk!
  12. 03:11 Ütü derdine son: Bu tarifi uygulayan ütüden kurtulur!
  13. 03:08 Galatasaray, Portekiz'in kariyerinde 129 gol ve 96 asist bulunan süper yıldızıyla anlaşıyor!
  14. 01:32 Ülkemizde de popüler olan ünlü tencere firması iflas etti: İşsizlik kapıda
  15. 01:28 Uzun yıllar boyunca tatlı anılar bırakan bir marka, resmi olarak iflas ettiğini duyurdu
  16. 01:24 Fernando Muslera'dan Beklenmedik Bir Karar: Emeklilik! Şaşırtıcı Açıklama Geldi!
  17. 01:03 Türkiye'nin Otonom Sistemler Fuarı'nda Gösterdiği Performans Avrupalıları ve Asyalıları Etkiledi!
  18. 00:55 Beşiktaş'ın Yeni Teknik Direktörü Belli Oldu, İmzalar Atılıyor!
  19. 00:54 Fenerbahçe'de İrfan Can Kahveci ve İsmail Yüksek'in transferi gündemde!
  20. 00:52 Resmi Gazete’de yayımlandı: Sağlık alanında 36 bin personel alınacak
ABC Kritik Haberleri